Sunday, November 1, 2009

Candyfloss dah ada playlist



siapa perasan candyfloss dah ada playlist? heh. hebat. actually, lagu tu semua i memang suka. dah lama i dengar and dah lama nak letak dekat candyfloss. tapi macam annoying. tapi i rasa macam why not kalau playlist tu bukan autoplay kan? ada blog pasang playlist, tapi autoplay and lepas tu tak ada stop button atau pause button langsung. sebab dia hide playlist dia tu. secara jujur, kalau i jumpa blog macam tu, i terus keluar and malas nak masuk blog dia dah (-____-") maybe macam kejam tapi nak buat macamana, itu kan blog you guys so i tak ada hak nak pergi cakap dekat shoutbox/cbox macam ni;

"hei. boleh tak playlist you tu jangan buat autoplay?"

kalau macam autoplay je tu tak kisah sangat. tapi kalau i pergi type;

"eei mengjengkelkan lah kalau music you tu tak boleh stop"

macam i pulak yang annoying kan nanti? T_______________T



kalau you guys nak share dengar playlist i, boleh lah tekan play button. hari ni hari ahad so macam malas nak update blog sebenarnya.

by the way,

tadi kawan mama datang rumah. sepatutnya family i yang datang rumah dia, tapi malas punya pasal so request family diaorang je datang rumah. heh.

hei you guys. happy november. harap bulan november adalah bulan terbaik. heh, tengok lah calendar i. nampaknya i mengalami kesibukan lah november ni.

11 comments:

• Alya • said...

annoying kan? annoying kan? =.=" kalau ada butang stop/pause tu takpe ahh jgaa..

Rara said...

yeahh,nov is the best month in d year..bcoz ma bsday is juz around d corner..hek..promote plak.. :D

Rara said...

yeahh,nov is the best month in d year..bcoz ma bsday is juz around d corner..hek..promote plak.. :D

Rara said...

Rara

hai. hello sara :') bila birthday u? meh lah share dengan my mini calendar.

Noorlaila Mohamed Nor said...

dah lama xletak lagu2 ni
xjmpk playlist yg best
yg mcm ni kt sini xleh pasang
:)

Liyanaa. said...

HAHA :) i suka semua lagu lily allen. lagi² fuck you. siap buat msg tone bahahah ;p

hoi, rinduu <333

Rara said...

Laila

hihi i mengambil masa yang lama untuk fikir nak letak dekat blog atau tak :(

Rara said...

Liyanaa

hihi hai sayang :) i pun rindu u. eh eh i pulak paling suka littlest things. hihi. sep sep!

taz said...

i suka smile dgn littlest thing dgn alfie. :)

ღn0n0iღ said...

Oh! Akak wat je autoplay.. siapa tak suka leh klik pause button..ekekee.. akak sangat le nak bagi orang rajin tekan pause.

Tapi akak tak berkenan sangat ngan yang pasang lagu tapi takleh pause. Haih... Susah..
Tapi kalo blog tu best akak rela je mempausekan lagu sendiri demi meneruskan pembacaan. Gigih betul. Hehehe

Cik Pieka said...

waa, na jgk letak birthdy pieka dlm calendar mini sis. bolekan. haha. 6.11 ni bsday pieka. thx yaaw :) <33 rara