Friday, October 30, 2009

Download adobe photoshop extended secara percuma



selamat pagi semua. have a super duper nice nice day.

pagi-pagi i bangun tidur. terus call syafi. lepas call syafi. i pergi buat air sebagai breakfast. i mengendap dekat luar tingkap, heh. mama tengah siram pokok bunga dia. sekarang ni, masa i menaip entri ni, mama ada depan i tengah minum air sebagai breakfast and sambil tu bercerita pasal pokok bunga dia. hihi.

bila i online, i berbual dengan ynn and aina. bincang pasal nak pergi wedding kaklong ynaa. insyaAllah nanti i akan datang ke wedding tu and nak happykan ynaa. well, kita semua tahu, ynaa perlukan semangat dari semua orang sekarang and pada hari tu nanti. eh you guys tahu kan i dah start makan sayur? thanks sangat dekat syafi and ynn sebab selalu paksa-paksa i makan sayur and at last, i makan jugak.



hasil gambar ditangkap menggunakan dslr i. heh. padahal guna webcam only (-__-")

tengok. i dah berisi sikit kan? oliey yang gemuk pun dah kalah dengan i sebab i dah nampak lagi gemuk dari dia. yes². nampak sangat oliey malas nak ambil gambar. nampak sangat terpaksa ambil gambar. pantang betul orang peluk dia. terus meronta-ronta mintak lepas. sometimes i geram, i cubit kuat-kuat je pipi dia. hekk.



i suka betul bila tengok i dah mula berisi sikit. kejap heh. i pergi timbang berat i T______T

oh oo! i ambil masa lima belas minit sebab lepas timbang berat tadi ada tebuan singgah dalam rumah and i terjerit-jerit. okay jangan bayangkan sebab nanti hilang keayuan i. ngeh. okay dah timbang. result macam tak boleh percaya. 31kg. no, i tak silap taip. memang 31kg. menurun. maknanya apa? makan sayur tak ada hasil. hekhek.

psst. selalu orang tanya i, dekat mana i download adobe photoshop. seriously, dulu memang i rajin download software tapi since pakai celcom broadband, tak kuasa nak download². and you guys boleh download adobe photoshop secara percuma and tak payah crack dah, memang seratus percent cintaku percuma • click here. so you guys dah tak ada alasan suruh i buat header lah banner lah hanya disebabkan you guys tak ada adobe photoshop. kalau nak i buat jugak, bak sini sepuluh ringgit. haha.

eh² perhatian please. sesiapa yang ada wedding atau birthday atau tarikh penting bulan november yang nak letak dekat calendar i, boleh bagitahu i through comment heh. and please, bagi link sekali.

24 comments:

amoi said...

sayang ko ketat2 XD

Noorlaila Mohamed Nor said...

gemoknya oliey!
sgt comel!

Rara said...

Amoi

hihi sayang kau banyak gila lagi ketat and sendat :P

Rara said...

Laila

ehee tapi i lagi gemuk, kan?

T___________________T

Farhah Zaidah said...

comey nya oliey....gram2...

Rara said...

Kalau letak entri pasal oliey mesti i makan hati sebab tak ada orang puji i dah ekekkekekeke =P

Nad.Cydot said...

kakrara , tanak wat tutorial mcmner nk buat header transparent cam header kakrara kew?
nak sgt header cmtu. tptptp , tataw nk buat mcmner bgi transparent.
aduhai...

Rara said...

Nad

tutorial tu, kak ynn pernah buat :)

B E L L A said...

YAALAH KURUSNYA KAK RARA half my weight T____T makan banyak sket kak before kawen. hihihi.

Rara said...

Bella

hihi. tak adalah kurus sangat actually T_________T makan memang dah banyak, tak boleh lapar sikit, of course makan banyak² huhu

wanihani said...

k\hye kak rara
comelnye weight die.hihi
kak rara.macamana nk ltak tmpat commnt eh kalau gne templtes code? tolong2.hihi

Rara said...

Wani

hai wani. dekat sidebar (bookmarks section) ada tutorial comment link. dekat situ ada tutorial.

Atifa said...

Hye Kak Rara :)
31 kg berat kak Rara? Kurus aih,jeles jeles -,-

Eh,nak bgtaw birthday saya 12 november ni.
Ngeh ngeh,xpa kot kalau bgtaw?
ouh,link blog ka? Nah!
atifanabila.blogspot.com

*biasala,kami ni jenis xmalu :D*

Rara said...

Atifa

well well well, thanks :) and nanti calendar dah update esok akan diletak sekali. thanks again.

queenlyana said...

rara pun pegi wedding kak sobri eh...?
Uhukk. Akak pun ada dapat invitation dia. Tapi still tak tahu nak pegi dengan apa dan siapa. Uhukkk

Rara said...

Kakak Lyana

rara mestiiiiiiiiiii pergi demi ynaa. hihi. akak duduk mana? kenapa tak tahu nak pergi dengan apa and dengan siapa? T____________T rara pergi dengan nurull and ynn. kena ambil diorang dulu dekat rumah masing² baru pergi dewan felda tu nanti.

queenlyana said...

akak dekat shah alam. Takde transport & takde geng nak pergi. Tapi teringinnn sangat2 nak pegi. Huuhu seb baik lambat lagi. So sempat lah fikir2 lagi.

Rara said...

Kakak Lyana

ala kakak ajak lah abang faiz :') hihi. shah alam macam jauh pulak ek kalau rara nak tolong jemput kakak. macamana ek. ala kalau kakak pergi mesti lagi besttttttttttt

queenlyana said...

rara oh rara,
tahukah rara faiz tu sebenarnya duduk jauh dari kakak. Hihihihi dia ada kat kedah nun. hihi takpe it's ok.. i'll figure it out later. Pape kakak let you know yeh.

Rara said...

Kakak Lyana

hihi sorryyyyyyy +____________+ rara pun jauh jugak dengan syafi. jb-kl :( hihi okay okay nanti apa² bagitahu tau. jangan tak pergi ehhhh, nak jumpaaaaaaaaaaaaaaaa!

[a.m.o.i] ™ said...

oit. sebab ko pomot link blog aku kat sini ramai donlot photoshop aku tu weh. mmg sayang ko ketat2 sangat <3

Mieya said...

Ape ni ringan sgt niiiii?
Meh mieya nk transfer lemak sikit :P

Rara said...

Amoi

serius ramai? ala maybe tu dari reader kau sendiri kan >,< hihi. btw, aku pun sayang kau, sendat² wehh :D

Rara said...

Mieya

dari dulu mieya cakap nak transfer lemak tapi tak ada pun T__________T