Tuesday, October 27, 2009

I love earring



earring. i loveeeeeee earring. serious. kalau ada orang nak hadiahkan i, tak payah susah-susah fikir, boleh beli earring, tapi jangan lah beli yang seringgit dua tu. baru pakai sekali dah patah. eh eh eh cop. macam lah ada orang nak hadiahkan. tak guna cakap banyak. ok ok nak sedapkan hati nanti i hadiahkan untuk diri sendiri. baikkkkkkk.

you guys pernah tak tengok orang pakai earring type 16mm flesh tunnel? huih. i pernah tengok. depan mata. takutttttt. tapi i tak takut kalau tindik banyak-banyakkkkk. hihi. masa remaja dulu biasalah nakal lebih, social lebih, mengada lebih.. i tindik sampai tiga lubang belah kanan, and dua lubang belah kiri. sekarang ni i nak simpan satu lubang je. yang lain dah nak tutup dah. i bukan tindik satu-satu tau you guys. i tindik sekali dua terus. masa tu the girlfriends yang teman. i yang tindik, diaorang yang tutup mata. kenangan betul. dulu jelah i nakal macam tu, sekarang ni nakal jugak tapi nasib baik dah duduk jb ni ha. kurang sikit lah heh.

yes yes yes, i bukan budak baik macam ayu sangat atau macam feminin sangat atau eh eh atau terlampau baik sangat pun. tak tak takkkkk.









punyalah pemalas nak buat storyline sampai letak je gambar lepas tu biar je you guys tengok sedikit sebanyak daripada collection i. start from now memang i nak collect earring. hobby ni dah lama sebenarnya terpendam dalam diri i. since i meningkat keremajaan memang i dah gilakan earring. okay sekarang boleh comment dan cakap "wah cantiknya earring" hihihihii. kalau malas nak comment, you guys memang garfield. meowwww!

25 comments:

huney_wawa said...

yunk~
byk nyer subang u!
hehe.

Rara said...

Wawa

hihi. i sukaaaaaaaaaaaaa! :)

Fatehah A. said...

seriau tgk subang.
takut..

Nurul Batrisyia said...

Bagi satu leh..Hehehe...

♥miszluna™ said...

huhu..


i dr dlu dke kumpul earing byk2 smp pnuh laci

hahah
tp syg
xleh pkai kt lua..
sbb i pkai tudung..
huhu..
i pon tindik dua..
tp dh tutup..
tggl 1 je skrg..

amboi dia smp tigaaaaaaaa tu..
huhu


dh dpt idea dh..
pasni hadiahkan kt u earing byk2..
leh geng ah mcm ni..
teeheehee :p


i ske gak kumpul gelang n rantai tgn yg fancy2..
u xnk ke yang?

ღn0n0iღ said...

Dulu akak kumpul earings comel-comel, tapi akak pon tak paham nape akak kumpul. AHAHA..

Pastu kan....
Akak pakai sesaja dalam bilik lah :P
Fikir balik, sebab akak takleh melaram ngan earings pon sebab akak pakai tudung.. akak dah bagi dah kat kawan-kawan akak.

Jadi..
No earings!

Lambat le Rara.. kalau tau dari zaman dulu kala, leh je akak bagi free.. ahahaha

Fatihah Ory said...

cantik lah semua
ada buku PTS, 'Sarah dan Anting-anting'
Ini boleh jadi 'Rara dan Anting-anting'

Atifa said...

aww :)
okok,memang cantek.
suka yg warna koko dngn yg putih tu.
bunga bungu,sumpah cantek :)

ღnurull.mrs21ღ said...

kalau berkesempatan g alamanda(nk alamanda je..da tu je yg dekat)...i belikan u 1 eh..ehhh..cukup x?:D

kalau ade rezeki lebih..i bg lah 10-20 ke..oke syg...

Rara said...

Fatehah

eh eh kenapa? T_________________T hihi

Rara said...

Batrisyia

eh eh patutnya kakrara yang suruh batrisyia bagi satu. wek =P

Rara said...

Huda

yes i knowwwwwwwww kita memang sekepala gila. setiap kali call memang best gila +__________+ and sampai hati u cakap renda-renda macam spender terus i nekad nak tukar. eceh.

rantai and gelang fancy? eh eh i sukaaaaaaa. lebih-lebih lagi warna baby pink, baby blue. awwww i likeeeeeeeee =)

Rara said...

Kak Noi

ala ala ala bestnya. okay nak pergi cari doraemon and putar balik masaaaaaaa ='(

Rara said...

Fatihah

amboiiiiii kalau buku dekat PTS tu budak-budak sekarang semua hafal. macam adik kakrara!

Rara said...

Atifa

thankyou dear :') hihi. cantikkan bunga-bunga? fuhhhh T____T letak kat telinga terus tergoda dekat diri sendiri.

Rara said...

Nurull

aah, nak alamanda je. okay i faham i faham i faham memang alamanda paling dekat dimata dekat dihati yang jauh dimata hanyalah i. hihihihi. nak hadiahkan i satu pun cukup dah. lepas tu i pakai masa kenduri kahwin u. auchhh :'D

enyheartsdiamond said...

i suke yg bunga rose tuuuuu!~

enyheartsdiamond said...

i suka yg bunga rose tuuuu!

sophie said...

bnyaknye subng..sophie tkut laa nk tindik tinge.. x penah2 tindik agy.. sket x?

Rara said...

Eny

hihi i pun sukaaaaaaaaaaaaaaa ;) u u u suka tak earing?

Rara said...

Sophie

seriously tak rasa sakit pun. tapi first first tu kena pandai jaga. takut nanti terlampau kena air lepas tu tak lap kering, boleh menyebabkan bernanah. ada kawan kena macam tu kesian dia.

taz said...

Rara! i pandai buat earring tau. nanti i buatkan u satu (insyaAllah). I bukan pakai pun. Dulu2 je la rajin. Sekarang dah pakai tudung kang tersangkut2 dalam selendang i pulak. haha

Rara said...

Taz

eh serioussssssss u pandai buat earring? wiwiwiiiii bestnya jadi u! kreatif! =D eh eh nak kasi satuuuu? bestnyaaaaaaaaaa bestnya bestnyaa! :P aah tapi kalau u pakai tudung ala-ala macam sapatah tu ek, bienda kot? haaaaa boleh pakai earing. hehehe

taz said...

auntie i yang ajar buat accessories ni semua. dulu dia berniaga barang2 macam tu. best gila lah dulu masa belajar. dalam sejam dapat buat 2,3 earring. bila dah pandai buat, kalau nampak earring kat kedai2 tak rase ape2 pun. sbb tau buat sendiri. tapi dah lama dah i tak buat earring. rindu pulak nak buat balik. haha. nanti i buat kat u kalau i balik rumah. sebab sekarang i dekat rumah nenek i.

Atifa said...

ngeh? tergoda dngn diri sendiri?
haha :D
bagus,teruskanlah :P