Friday, November 6, 2009

Enam november ada apa?



enam november.

genap dua tahun dua bulan dengan syafi. serius i tak wish lagi dekat syafi. mesti syafi sedih, kan? hihi. lagi lima belas hari baru jumpa. kali ni, lama jugak lah kitaorang tak jumpa. i pun dah tak rajin lepak kl macam dulu. kalau dulu masa baru-baru pindah jb, i asyik ulang alik dari jb-kl. since dah boleh berdriving balik kl, i malas gila nak pergi kl naik bas. best memang best tak payah drive, tapi macam penat nak pergi terminal larkin.

i sayang syafi. semua orang tahu. i tak payah bagitahu pun semua orang tahu tapi i nak bagitahu jugak. i sayang syafi sangat-sangat. syafi memang bukan cinta pertama i, tapi i yakin, dia adalah yang terakhir. sepuluh bulan lagi, insyaAllah. i berharap sangat episod cinta i kali ini akan berakhir dengan episod yang penuh makna, bahagia. amin.

i tak pernah terfikir i akan dapat lelaki yang macam syafi.

dia memang suka buat i sedih, suka buat i kecewa tapi i rasa tak ada tandingannya dengan kasih sayang yang dia bagi dekat i. kebahagiaan yang tak pernah i impikan, dia sanggup penuhi setiap keinginan i. dia sanggup menangis sebab tak nak kehilangan i. dia sanggup buang ego yang tinggi semata-mata demi i. memang i tak nampak kelebihan dia, sebab i cuma nampak cinta dia. i harap dia adalah lelaki yang tertulis sebagai jodoh i dunia akhirat.

you open up my heart, i can't deny the fact, with all the sincerity given and the love will never fade away, this is the happiness that i've been searching for.

syafi, selamat ulangtahun sayang.

i memang bukan yang terbaik, tapi i akan cuba menjadi yang terbaik. i janji.


19 comments:

yOnnA said...

sgt comel.sweet.

syafi,jaga my lil sis ni sampai akhirat ok :)

ayong said...

so sweet rara. semoga apa yang diimpikan tercapai ea. amin~ :)

Rara said...

Kakak Yonna

terima kasih kakak. hihi nanti syafi mesti baca comment kakak ni tau :')

jadi kakak yang selalu ada untuk rara tau, janji ey? :)

Rara said...

Ayong

thankyou kerana mendoakan. alhamdulillah. amin ya rabbal al amin.

atreyu strange said...

giler sweet dowh. wishing you both together forever!

Rara said...

Atreyu Strange

thankyouuuuuuuu =P i pun harap you bahagiaaaaaa selalu hihi

ween said...

both of u r so sweet :)

wish u a happy relationship forever.amin.

Cik Pieka said...

waah happy aniversary :) btw, 6november ni jgk bsday pieka. haha :)

Rara said...

Ween

hihi thankyou my dear ween. amin.

Rara said...

Pieka

thankyouuuuuuu! eh² HAPPY BIRTHDAY YAYANG :D

ellenyna said...

ohhh sweet lggg la syggg ! I LOIKE !

Tyka said...

wah..
selamat bahagia
bersame yerp

Liyanaa. said...

hihi x sbr nk jumpa si botak tu lagi tapi kali ni fwz i x bwk lah :(

hoi botak *eceh padahal dh ada rambut kot ;p jaga rara i ni baik² lempang dagu kang kalau asik buat rara nangis :(

hoi sweet. nak plagiat, taknak mintak izin. nanti i buat KAH KAH KAH

• Alya • said...

wahh smoga brkkln laa yek :] sronok tgk kakrara ngn abgsyfi.. spdn jee hoho.

ღn0n0iღ said...

Happyyy Happppppppppy Happpyyyy!!
(^___________-)v

Semoga sentiasa berbahagia Syafi & Shira (kadang-kadang panggil Shira pun macam best kan)..

Beberapa hari ni tak sempat nak baca semua entry Rara.. tersangat le busy, sampai blog sendiri pun tak terupdate dah.. But, insyaAllah.. Kak Noi sentiasa doakan Rara...

Glad you happy always :):)

enyheartsdiamond said...

happy anniversary dear;)

Yot | is | Yati said...

happy anniversary dear..sweet lagu tu. lama tak dengar.

Noorlaila Mohamed Nor said...

so sweet!
happy aniiversary rara and syafi!

Faiz said...

wahhh!!

SO Sweet! semoga kekal selamanya. AMIN!