Thursday, November 5, 2009

Peringatan kepada semua pemandu





menakutkan.

hati-hati you guys. bulletin ini i dapat dari salah seorang friendlist i dalam myspace. serious i rasa sangat takut bila terbaca bulletin ni (-___-")

kenderaan adalah aset penting dan bukan mudah untuk kita dapat, melainkan you guys anak orang kaya yang menganggap kenderaan itu sebagai handphone atau psp sahaja.

15 comments:

taz said...

scarynyeeeee T___T

Kill-Vearn said...

ni bukan dah lama ke kes ni? rasanya dah tersebar lama ke merata tempat.. u baru taw eh rara.. ati2..

Rara said...

Taz

benda ni pernah jadi tapi sekarang makin menjadi². kereta kawan kakak i dah kena macam tu :(

ween said...

take care Rara, hopefully nothing bad will happen to us n the other people :)

sophie said...

wow..bnyak tol taktik2 pencuri ny!!tekey!

ansaree said...

thanx utk info 2.. kena bejaga2.. :P

QQQ said...

good info!

but, hey can u smell the basi-ness of this chain-bulletin info!

Rara said...

QQQ

tak apa kot kalau aku nak share saja-saja? benda ni pun kena berjaga² sampai mati kan?

cik EPAL said...

uikss..betol ke nih??

Rara said...

Cik Epal

uiks, kenapa tak betul pulak? hihi :)

Megat said...

huh semakin berani pencuri skang ni. bukan pencuri dah tu, dah kira perompak.

berhati-hatilah, dimana-mana jenayah boleh berlaku.

dianna said...

serious lah i takut u.
dah lah tempat parking kete i jauh gile. ish mintak jauh lah.

lilcute_girl said...

taktik bijak si pencuri.. eee geramnya!

siggplus said...

haritu aku nampak mat rempit pecah keta pmpn time tgh traffic jam..aku dekat belakang time tu, tak dpt nk wat pape pasal tu..

2 orang dtg naik moto, hentak tangan dekat cermin co pilot seat, n amek handbag dia..

my advice to girls, tlg lah jgn letak ur handbags n valuables dekat seat co pilot..sangat2 la bpotensi nak kena ragut..

Fatihah Ory said...

ada je care terbaru pencuri niy.. ish ish..