Thursday, November 26, 2009

Sehari sebelum perkahwinan..



jeng jenggg i update lagi setelah skip satu hari untuk update. ni lah kalau i dekat kl, memang i don't care dengan blog tapi tetap sayang dekat blog sebab blog telah mengkurniakan i terlalu ramai kawan-kawan yang manis. ada kawan sejak zaman kecil, bila contact tak pernah bagi respon T_______T you know who you are.

sekarang ini i nak update pasal sehari sebelum i pergi ke wedding kak sobrina dengan abang fairuz. actually, ramai tanya i, aik aik bila masa i buat rambut. tiba-tiba dekat wedding tu i menjadi magic bertukar style rambut padahal i rasa satu perkara biasa. tapi mereka kata sangat lain. haa kalau you guys tengok dekat mini calendar i tu, i memang ada bagitahu i pergi saloon hari sabtu tu. maybe you guys yang tanya tu tak perasan. yelah takkan lah you guys nak tahu semua sekali kisah hidup i kan? hihi.

i dekat saloon daripada pukul 3pm sampai pukul 8pm. actually bukan i sorang yang buat rambut, tapi angah and adik jugak. sebab tu lama agaknya. kitaorang ni customer terakhir. heh. lepas tu i rasa lapar, padahal sebelum masuk saloon dah melantak kfc. tapi kira sendirilah berapa jam kitaorang dekat saloon kan. lepas tu i terus ajak syafi, angah and adik pergi makan. and i seboleh-boleh nak makan dekat santai cafe, cheras. hik.

syafi kata, santai cafe tu milik noraniza idris. ngeh ngeh.



tapi tempat dia memang best lah. open air and selesa sangat.

area santai cafe. tempat dia kalau nak dinner secara romantic pun boleh lah jugak. sebab gelap samar-samar gitu. bwehehheh. i, angah and adik pilih nak makan grilled chicken chop and syafi pulak makan lamb chop. tapi i lupa nak snap gambar grilled chicken chop dia. i just capture gambar lamb chop je. lapar weh sampai tak ingat nak tayang dekat you guys T________T



cis. tiba-tiba i terasa lapar sendiri sekarang ni. ingatkan nak buat you guys yang rasa lapar tapi i pulak yang lapar ni macamana ni habislah i nanti kejap lagi merengek dekat syafi nak pergi santai lagi padahal baru semalam pergi. tettttttt.



cis. muka natural gila tak pakai make up T__________T

gambar ni angah yang snap. heh. angah i memang sporting. by the way, thankyou syafi yang selalu buat i jatuh cinta banyak-banyak kali, sebab belanja i dengan adik beradik and jugak belanja diri you sendiri. i appreciate sangat-sangat. and i janji i takkan pergi mana-mana, i akan selalu ada untuk you. thankyou sebab very membahagiakan i :') okay i dah nak menangis ni sebab terlalu bahagia. semalam satu hari i shopping dengan syafi tapi tak ada snap gambar pun HAHAHAHAHAHA comel betul.

2 comments:

milimilo said...

kalau buat rmbt cmtu thn bpe lame ek..sebulan sempat? c:

Rara said...

Milimilo

Ala kenapa tak sempat pulak? Buatlah yang kekal =P