Monday, December 14, 2009

Hidup balik lepas mati kejap



huwaaaaa akhirnya. update jugak blog gula kapas yang dah terabai oleh cik puan manis dia ni. hesh. lupa ada blog macam ni lah jadinya. actually, i dah sampai johor bahru pukul 4.45pm petang. i bertolak dari kl lebih kurang pukul 12.15pm. singgah berehat dekat pagoh pukul 2.30pm sampai 3.30pm. laju takk laju takk? eleh. nak bangga sikit pun tak ada hal kan? alhamdulillah semuanya selamat.

okay first thing i nak share cerita pasal i pergi the curve on 9 december baru-baru ni. if pergi the curve tapi tak singgah daiso memang kurang lengkap lah kan?



nampak tu 'always rm5'? haaaaa semua barang tak kira kecil, sederhana, besar, besar gedabak, semua pun rm5. paling best bila at last i dapat jugak fabric felt yang i nak. lepas ni nak beli lebih banyak lagi. heh. best sebenarnya daiso ni cuma boring sebab banyak sangat barang dapur. kalau dah kahwin tu, memang seronok lah pergi daiso ni.



and and,

at last jugak, i dengan kak cujie dapat jugak sepasang crocs; malindi. kak cujie beli berry color; i beli cotton candy color. fuhhhh. memang selesa habis pakai. no regret. dulu i tak pernah terfikir pun nak beli crocs, pandang pun tak ada hati untuk memiliki. heh. tapi since kak cujie merengek je nak beli crocs, i pun jadi teringin jugak. best rupanya pakai crocs ni.



i dah merindui budak ini sekarang T______________T

ahmad haikal, tammo nakal-nakal tau. malam tidur baik-baik. dah tak boleh peluk acik lagi dah. acik dah balik rumah. sobs.

by the way,

gambar banyak. tengah kenoneng (pening) nak pilih mana satu nak letak :-S

6 comments:

-N e Y r A- said...

i baru jek beli 8 pairs of crocs: :) hahhaa ade warehouse sale crocs kan... dear, i need comment kat latest entry i. tenkiu

LUVLYDIYANA said...

rara...crocs memang best..i pakai g sekolah...maw lari2 pun tak sakit kaki...

Mieya said...

Mieya pun minat crocs yg kakrara pakai tu.
Hari tu time Kl macam nk beli,
tp mcm berbelah bagi last last tak beli.
And now menyesal sbb tak beli.
T_____________T

Rara said...

Mieya

Crocs tu comel kan? Tammo crocs yang besau tu tak sesuai dengan kaki kakrara yang comel ni HAHA. ala takyah menyesal. boleh beli lain kali jugak kan. warna watermelon dengan turquoise tu pun comel tau ;)

Rara said...

Eyra

hihi 8 crocs? semuanya berapa RM tu? dah lah mahallllllllllll. i nak beli pun fikir banyak kaliiiiiii T_______T

Rara said...

LuvlyDiyana

bawak pergi sekolah? boleh ke? eh umur u berapa ni? HAHAHAHAHAHA ;)