Tuesday, December 15, 2009

Pernikahan Muhammad Ikelas dan Aifanabiha



ggr. i belum share pasal 6 december dekat sini. terus skip pasal hari pernikahan ikelas and efa pulak. peristiwa 6 december i tetap akan cerita. sebab hari tu betul-betul bermakna buat i jengjengg.



masa i datang hulu langat, selangor, rumah parents syafi, efa tengah berinai.



sebenarnya tidaklah dinamakan malam berinai sebab efa berinai tengahari. kak siti sebagai mak andam adalah tukang inai jugak. cantik and kemas je kak siti buat. kak siti, next year inaikan i pulak ye ;)



first day i pergi sibuk-sibukkan diri dekat sana, adik bongsu syafi, aizanazifa pun dah mula mesra dengan i. actually before ni masing-masing malu lagi. tambah pulak, i belum berapa pandai nak berbual dengan aiza. tapi sekarang i dah pandai dah berinteraksi dengan dia. dia pun manja je tau. hihi.



lepas zohor, semua pun bersiap-siap tukar baju apa semua. and make up make up. i make up ala kadar je masa hari tu sebab i rasa macam i pulak yang nervous. eceh. and setiap kali i terpandang muka efa mesti i pergi toilet and menangis. i tak tahu kenapa. i rasa banyaknya pengorbanan efa dalam hubungan diaorang ni.

pengantin lelaki pulak sakit mata time nikah and wedding. hihi. kesian dia.



masa yang dinanti-nanti dah pun tiba. ikelas and efa pun dah sah jadi suami isteri. alhamdulillah.











tahniah ; muhammad ikelas & aifanabiha.
semoga Allah SWT sentiasa meredhai you guys and memberi rezeki
yang melimpah ruah. amin.

cepat-cepat dapat baby comelllllllll;
syafi kata nak anak buah perempuan hihi.





berdiri dari kiri : abang azran, abah, ikelas, aifanabiha, emak, muhammad syafi
duduk dari kiri : azwanizan, aizanazifa, kak afzan
duduk bahagian depan : saufi hasbi (bit)

family syafi yang lengkap. semua pun i sayang ♥ ♥



akan datang, insyaAllah. doakan untuk kebahagiaan dan rezeki kami tau :P



pssstttt // gambar and video 100% diambil dari camera handphone i sahaja. orang lain bawak camera, bawak dslr, i bawak handphone je wehhh ;))

13 comments:

yOnnA said...

err kenapa pengantin lelaki pakai spek hitam?

Mieya said...

'Akan datang'.
Eceh ayat macam ada new movie.
HAHA.

Ececeh gambar yg last tu sweet sungguh.
Nanti nak naik pelamin jemput tau.
teringin nak datang.
Sayang kakrara sgt² tauuu!
:D

Rara said...

Kakak Yonna

pengantin lelaki sakit mata, teruk sangat. thats why kena pakai :P

Rara said...

Mieya

hihi. akan datangggggggg. doakan untuk kitaorang tauuuuuu.

gambar yang last memang paling sweet sebab tu kena letak last sikit. karang letak awal-awal, kurang seri dia hahahahahahahaha.

mestiiiiiiii kakrara jemput punya. tammo risau =P

Munirah Abd said...

guna hp pun gambar dah cantik dik oi..
as long as pandai capture k :D

Rara said...

Munirah Abd

hihi. betul betul. gambar guna handphone pun dah puas hati dah. cuma ada beberapa gambar tak lawa sebab syafi yang snap ekekekekekekeke =P dia tak guna autofocus, main capture je.

thankyou kakkkk. first time comment kan? hee :')

Atheera said...

tulah. kak rara memang pandai amik gambar lah. gambar bawah tu berharga ye? haha :D

Rara said...

Atheera

hihi tak mampu beli dslr dengan lense pelbagai jenis, kenalah pandai amik gambar cantik-cantik ;P

gambar bawah memang berharga. ecewah

Liyanaa. said...

congratsssssssssss effaaa and ikelas lepas ini congratsssss raracandyfloss and syafi rajalawak HAHA tiba tiba T_____________T

hoi hoi semua pic sgt cantik. i sukaaa. i impressed *mcm cikgu dh impressed² HHAHAHA paling tercantik yang bwh skali entah artis mana tu tah HAHA

yeyy candyfloss sudah tidak sunyi.

Rara said...

Liyanaa

Thankyou my dear besties. Haaa. Congrats yang kedua tu kena tunggu dulu tak boleh awal² macam sekarang ;) I dah pilih warna tema. Harap² menjadilah dan berjalan dengan baik semuanya. Amin.

Eleh eleh i pergi curi handphone u sebelum efa nikah u tatahu ke? Lepastu i dah pulangkan balik dahhh. Eceh. Sumpah jeles sebab camera handphone u lagi menawan macam Chibi :P U dengan mieya and dengan Nurull sama je. Artis mana tah T___________T *nangis.

Yeyyyyy jugak sebab cik puan gulakapas dah tak menyunyikan diri. Eh menyunyikan??? Hehe

Liyanaa. said...

i belum penah dengar word menyunyikan diri serius baru first time cari dekat kamus pun tak keluar apa² HAHAHAHA

hoiii rinduuuu. cpt update lagi tauuu? i geram tgk pic u padahal hp u lagi menawan saja je tau u ni tau HAHAHAHA semua pun nak tau.

ehem betul laaaa syggg u artisss lahh HAHA ( apa motif setiap word mesti ada macam panjang² gituuuuu tahhh ;p )

Rara said...

Liyanaa

Haha comel betul siap semak kamus word 'menyunyikan diri' ecewah ;P kenoneng i nak baca balik word tu. banyak betul ayat pelik. kenoneng ingat lagi takkkkkkkk? hahahahahaha

update lagi? wahhh i tengah pilih gambar rasa nak sumbat je semua gambar! bwehehehehe. ala handphone u dengan mieya dah lah sama, buat i jeles nampulohjam je!

elehhhhhh uuuuu lahhhhhh artissssss. dahhhhhhh lahhhhhh LIYANAAAAAAAAAA JASMAYYYYYYY ;D (HAHAHAHAHAHA gila betul)

A'iyn Raidah said...

knp cowoknyer pkai spek hitam...
klassik gitu phtonya..hehehe..