Saturday, December 5, 2009

Mencarut



ini entri dua hari lepas. sepatutnya-lah.

dua hari lepas. i dengan kak cujie call mcdonald delivery and order macam-macam makanan; takkan nak order set cadar untuk pengantin pulak. order set mc chicken regular dengan air milo macam biasa. tunggu dalam sejam lepas tu melantak beramai-ramai.



perut ni tiba-tiba buat perangai nak berbunyi balik. telefon bimbit pun tiba-tiba ada dekat sebelah. kang kalau dial nombor 1300131300 tu habis duit berkeping-keping. baik tahan sikit. walaupun tengah lapar sekarang. sabar.

hari tu memang dah janji dengan syafi nak bawak mama pergi pejabat guaman. lepas makan and tengah bersiap, tiba-tiba bunyi ding dong. syafi sampai. blusher, mascara apa semua belum tepek dekat muka lagi ni (-____-")



puas cari building kraftangan tu dekat area petaling street. dalam alamat tulis dekat petaling street. sekali pergi rupanya dekat area masjid jamek. dah lah susah cari parking. i drive kereta dengan himpit bas apa semua, tengah bandar macam tu, tekanan jiwa pun sempat.




bila dah sampai, kena tunggu kejap. lepas tu masing-masing buat muka boring. lepas tu i main twitter. tapi boring jugak. tengok dashboard blog pun, boring jugak. sekali nama mama kena panggil. fuhh. bila mama dah keluar, mama cakap orang tu tak ambil case pasal perumahan. ni rasa nak mencarut ni. heh.

dalam phone, bila mama dah terangkan apa semua masalah mama lepas tu cakap pasal rumah dekat cheras tu, dia cakap boleh, lepastu suruh mama datang bangunan kraftangan tu. what the hell weh bila dah sampai dengan susah payah cari parking dekat area masjid jamek tu, kau kata tak ambil case tu? T___T



wajah-wajah kekasih. ecewah :P

3 comments:

wanihani said...

haha.title ganas gila :)

cik eykameow :) said...

i pown tekanan law cm tu.. hush. sabar jela...

♥miszluna™ said...

sbr je la syg..