Wednesday, December 2, 2009

I nampak Linda Jasmine dengan Quehaidar tengah...



tajuk tak boleh lepas. nak yang hot-hot je. heh.

fuh fuh fuh. i baru balik dari klcc sebenarnya ni. tapi hari ni i 'kurang' penat sebab i tak drive pun hari ni. thankyou, syafi. hihi. syafi kerja hari ni tapi i dah cakap awal-awal dengan dia, hari rabu, i nak tengok movie. and syafi kata okay; lagipun i dah booking dulu sebelum cakap dengan dia. heh. so hari ni syafi kerja macam biasa cuma dia mintak balik awal. demi i, tahu? syafi keluar office pukul 4.30pm. selalunya pukul 6pm. tapi movie tu start pukul 6.45pm. hihihi.

sampai je klcc dalam pukul 6pm terus pergi ambil tiket yang kitaorang booking tu. masa on the way nak pergi ambil tu, i dah bising-bising confuse sama ada nak tengok pisau cukur atau phobia. tapi i booking ticket phobia. syafi kata; tengoklah mana yang i booking T_________T

makan mcdonald dekat foodcourt. syafi belikan prosperity burger.



jeng jenggg. akhirnya i dapat tengok phobia. eh bukan bukan. akhirnya i dapat tengok movie setelah berkurun i tak pergi tengok movie. i kan boleh tengok movie dekat kl je. dekat jb nak tengok? jangan harapppppppppppp.

orang lain semua dah tengok phobia? T_______T i baru terkedek-kedek mak nenek nak tengok. tapi i tak kisah lah asalkan i tengok jugak walaupun filem tu dah nak habis pun dekat wayang. mula-mula memang seram, tekanan i tengok. ending dia paling best; kelakar gila sampai i rasa macam cerita ni bagus sangat. dia bagi tekanan dekat penonton gila-gila punya masa awal cerita. lepas tu dah nak habis tu, dia buat penonton release tension. kelakar habis, lebih-lebih tengok mamat baju biru dalam filem tu buat muka takut. habis satu panggung tu gelak sampai bergegar klcc; okay i tipu je.



by the way, i dapat 'sesuatu' dekat romp. weeewittt. lama tau i cari 'sesuatu' ni. at last dapat jugakkkkkk. murah pun murah; jauh beza dengan price yang i dapat dekat singapore. ceh.

haa. best best best. i jumpa linda jasmine dengan quehaidar tengah naik eskulator bawak baby diaorang. quehaidar sorong stroller tiba-tiba i rasa macam comelnyaaaaa. quehaidar dah lah nampak budak-budak lagi. hihi.

i enjoy hari ni sebab syafi comel gila layan i macam permaisuri. dia kata dia bangga bila dengan i. and and, kalau ynaa tukar tarikh mini gathering kepada 13/12/2009 boleh lah kita jumpa ramai-ramai nanti dekat one utama.

esok i dengan syafi kena bawak mama pergi pejabat guaman; nak settlekan hal rumah dekat cheras tu.

i paling tak sabar nak tunggu ahad ni; cepatlah ahad.

15 comments:

dianna said...

tajuk nak gempak je. hehe smack down kang. nape x amek gamba?? untungkan que, dah lah linda cantik. cantik sgttt :)

hehe rara pun untung dpt syafie, syafie pun untung dpt rara. sweet je due budak ni, hheh

+black.angelz+ said...

Phobia mmg syok owh..
awal2 asyik tekejut2..tp yg last 2 mmg tergelak jew..
paling x blh blah si marsha 2 yg kne pegang microphone 2..hehehe

Rara said...

Dianna

HAHAHAHHAHAHA buat hot sikit je. line panas lah kononnnnnnnnn =D

betul betul untung que, dia dah lah macam budak-budak. eee comel sangat. linda pulak muka dia masam je hihi.

awww syafi memang untung dapat i ecewah perasan betullllll i.

Rara said...

Black Angelz

phobia bestttttt sangat, i kasi 5 star terus weeewitttt.

awal-awal tu i paling terkejut masa tempat yang tinggi tu yang tempat nak kasi hantu makan tu jatuh. kedebangggggggg satu panggung habis jatuh jugak jantung i. terpaksa cari bawah kerusiiiii T_________T hahahaha

HAHAHAHHA bab marsha memang kelakar habis. dia slumber je, main-main je. lepas tu dia siap peluk kate bawak pergi toilet wakaka

missfafalovemryugi said...

i pun penah nampak siti & dato' k ngan scha & fahrin mase kt klcc..tp mmpu admire n usha dri jauh jek..hihi..u buat i pun cm nk tgk cite phobia even i spesies penakut..:)

Rara said...

Miss Fafa

haaaaa i pun pernah jumpa dato' k and siti masa tu i kerja dekat klcc. and masa tu belum ada cerita pun pasal diaorang couple ke hapa tauuu =P

eh pergilah tengokkkkkk! bestttttt! tapi dah nak habis dah dekat wayang.

.idahassan. said...

npe xtgk kt JB je?
ade cinema en..
ni mst nk syafi jugak teman
hik3..
eh eh.tiket ade 3.spe lg sorg?

Rara said...

Ida

Eh bukannnn camtu. Dekat jb mana boleh bebas keluar. Dekat sana kan I duduk rumah je mana ada kawan pun. Sombong. Haha. And jangan harap lah I nak pergi drive sorang2 =P

Mieya said...

Nak jugak join gathering tu.
Nak jugak jumpe bloggers yang mieya langsung tak pernah jumpe
T___________T

Liyanaa. said...

hahahah ;p tittle mmg x blah betulll :P HAHAHAHA

hoi, kenape takda pic dia sedihnya. haah mcm bdk2 je que tu comel je hahaha.

hoi mane aci i x tgk lagi :( sedih nye

er errr. apa tu sesuatu? HAHA

*ida : syafi mmg x bg rara pegi sorg hahahaha

LUVLYDIYANA said...

rara..1st time komen nih..selalu nye jadi silent reader jeh..hehe...

owh..jumpa que haidar n linda jasmine eh..baby diaorg mesti comel..mak cam omputih!

Rara said...

Mieya

Jom lah dear hihi :P

Rara said...

Liyanaa

Haaaaa tu lah. Weh baru letak title tu kan, dah keluar dekat keyword macam-macam dah weh. HAHA mengada betul.

Takda pic. Malulah nak nampak sangat macam batak dengan artis wakakakaka.

ala tak apa nanti u tengok dekat cd eh sayang :D

eh new moon tu dah keluar dekat website yang tengok filem free tu kan? hari tu i dah tengok, kak cujie yang bukak.

HAHAHAHHAHA syafi memang ah tak bagi. berani sangatlah bakal isteri dia ni nak pergi keluar sorang-sorang. kang tak pasal² dia pergi terajang i sampai jakarta kang

Rara said...

Luvlydiyana

hihi. serious ke niiiiii? terharunya i. hihihihi :')

eh mak cam omputih? bukan dia betul-betul omputih ke yang? :D

Rara said...

Ida ida,

Lupa nak jawab! Ticket ada 2 je tu. Satu lagi tu ticket reserved online.