Saturday, December 19, 2009

Subhanallah


fuhhhhh lega. dah boleh update macam biasa pasal kehidupan i yang membosankan dekat johor bahru ni. macam tak ada life, macam kosong, macam adnan sempit, err macam merimaskan! susahnya nak terima kenyataan yang i terpaksa duduk tempat yang membosankan macam ni tapi tak boleh terima pun, dah dekat dua tahun jugak duduk sini. my bad.

e84df091c4b7f98ffcd88d75b8b54e92.gif image by raracandyfloss


lorong kawasan rumah i. i tak tahu lah apa motif pak cik depan rumah ni parking van dia yang tak pernah bergerak tu dekat situ. bila ada kereta keluar masuk masa i nak keluar dari pagar, mula lah menyusahkan i kena reverse kena ke depan ke reverse sikit lagi. macam menjengkelkan. hesh. lagi satu, i menyampah dengan pagar rumah mama ni. nanti nak suruh mama tukar pagar. ada angin sikit, dia tolak pagar tu lepas tu i nak keluar dari pagar dah tak boleh. kena ada orang pegang pagar tu. hesh lagi.

crycry001.gif image by raracandyfloss

i memang sengaja cari ke-annoying-an duduk sini. eww.


beberapa hari lepas, pergi sekolah adik. nak beli buku-buku sekolah untuk tahun depan. tapi apalah nasib. kedai buku tak bukak. 30hb baru mula operasi. 4hb dah naik sekolah. kalau dekat kl, time-time macam ni dah bukak dah. see? sengaja buat i marah, kan? bwehehheheh.

doraemon002.gif image by raracandyfloss doraemon002.gif image by raracandyfloss


you guys nampak tak apa yang adik i snap semasa i sedang memandu? bwehhehheheh. mama kata, nama dia 'kaki hujan'. kita nampak kawasan tu hujan dan sebelah lagi kawasan dia tak hujan. so kita akan nampak dekat mana sempadan hujan tu. subhanallah.

babyshock.gif image by raracandyfloss

take care darlings and have a super nice weekend!

8 comments:

ellenyna said...

wow. hebatnya kaki hujan tu. gerun tengok tau.................

Rara said...

Nynaaaaaaa

hebat kan? i nampak jelas tempat yang hujan dengan tak hujan. ciptaan Allah SWT.

ellenyna said...

tu lah. hebat. gerun. naik bulu roma. whoooh.

Rara said...

Nyna

hihihi kannnnnn? T_________T

(◡‿◡✿) Noi said...

Subhanallah... sukanya kaki hujan tu. Rasa macam.. Indahnya kan fenomena ciptaan Allah ni :)

TERsangat le indah...

NuR AdLiNa said...

arghh !!! takot ! tdik gi KL .. cam ni lah rupe nye !! takot2 !!

cik EPAL said...

nice snap..hehe :)

cik EPAL said...

nice snap..hehe :)