Sunday, December 20, 2009

What's on your mind?



so you guys, what's on your mind? :P
sharing is caring (but for sometimes only). i nak share what's on my mind. heh.

jawapan i ; i nak hidup bahagia and tenang forever. amin.

8 comments:

lolypop said...

salam akak..akak..nak tanye sikit..cam ner yeah nak buat gamba dalam entry kali ney..macam nak tunjukkan pages kat orang lain..tapi..dalam bentuk gamba..macam chat dalam entry ney laa..saya dah lame cari jawapan..em..saya harap akak leyh tolong saya..tq..

Rara said...

Lolypop

err akak sebenarnya tak berapa faham apa yang u nak sebenarnya. tapi menurut akak, u nak tahu cara print screen kot? teehihi kalau salah bagitahu okay? ;)

pergi dekat gambar yang u nak tu. then cari 'Prnt Scrn' dekat keyboard. Tekan 'Prnt Scrn' tu and pergi Start Menu > Accesories > Paint and tekan CTRL + V. lepas tu save as image ke desktop .jpg atau .png. Upload image tu dekat photobucket atau blogger pun boleh :D

lolypop said...

betul laa tu kot..nanti saye try buat..anyway tengs !

lolypop said...

betul2 !! tenkiu sesngt !

J u l i a 。.゜✿ said...

nak hidup aman & tenang forever ?
jauhkan diri dari
"pengaruh yang jahat" ok.

take care tau. jangan main hujan.
=P

Rara said...

Kak Ju

bweheheheheh. yes. nak hidup yang tenang forever. nak jauhkan diri dari "pengaruh yang jahat" tu. nak elakkan diri. nak jauhkan diri. jauh dan jauhhhhhhhhh sangat. kan?

eh kenapa main hujan pulak? =D kakju je yang suka main hujannnnn! rara takkkkk!

my name is Ain said...

alamak..malu nya kalau org baca i punya status tu.. lagi2 kalau ex i baca..kantoi.. haha..

jap2..dia ada baca blog ke? rsnya x kot..hehe

Rara said...

Ain

Eh, itu u ke? Ahaaaaaa i tak tahu pun. Laaaaaa. I tot orang lain tauuuu =) Okay ur ex tak ada blog punyaaaa.