Thursday, February 18, 2010

Felt : Names and announcement II



Selamat siang. Macam dah lama tak bangun pagi update blog. Hari ni, sebelum I ke post office dan sebelum I menjadi perempuan yang very the busy, I nak update blog dulu. Nanti rindu-rinduan dekat blog yang terbusuk masam ni. Lama dah tak tukar baju dia. Asyik pakai baju yang sama je heh T_________T



Ada dua puluh satu tali yang I beli dekat Meiwa, Taman Keramat Permai- Kuala Lumpur. Kenapa dua puluh satu dan bukan dua puluh genap. Hoh. I nak ngam kan dua puluh, sekali terambil dua puluh satu T______T Sempat kan I pergi cari tali ni padahal hanya satu malam saja di Kuala Lumpur? Actually kedai Meiwa ni dekat dengan rumah lama I dekat Keramat sana. So I pun singgahlah kejap heh. I ingat nak ambil banyak tapi tali tu panjang, I guna pon tak banyak mana. Just untuk dijadikan tali penyangkut phone strap je.

So, my lovely customer, kalau uols nak pilih warna tali ni pun boleh heh.



Buttons di atas pulak I order secara atas-garisan dekat Button Planet. Pfft. Dekat situ semuanya murah dan semua buttons pun nice. I tak berhenti asyik order saja. Tapi lepas ni I nak minta Button Planet pos kepada I menggunakan Pos Laju. Kalau Pos Ekspress nanti boleh menyebabkan I hilang tahap kesabaran (-____-")



Tiny button. Whoaaaaa I love this blackberry much! Buttons ni lah yang I gunakan untuk huruf berlubang macam A, O, Q, etc.







Item yang akan dihantar pada hari ini. Oh by the way, kepada customer lain yang masih menunggu, harap bersabar dan memahami. Thankyou. Sayang uols!

Nak order? Please, jangan tanya I dekat shoutbox "Macamana nak order?"

Heh nak kena penampar? Email lah I. Message dekat Facebook pon tak apa. Walaupun u're not accepted in my friend list, you still boleh message dekat Facebook I. Ataupun, uols Direct Message je I dekat Twitter okek?

Yang Menyayangi Kalian,
--- Rawr Rawr (Gedik gila kan spelling macam ini?)

10 comments:

farah◕‿◕ said...

hai k.rara,,serius sye ckp sye mmg jealous tgk blog akak.boley x klu k.rara tunaikn permintaan sye? 1st, tutor cre nk buat gambar kt tajuk diatas tu. n 2nd, tutor cre pasang gmbr utk tekan button komen..plisssss... boley kn?

Rara said...

Farah

Hello Farah =) 1st tu akak tak berapa faham apa Farah nak sebenarnya T_____T But then 2nd tu, kawan akak dah ada buat tutorial tu. you go here ya CLICK

Liyanaa. said...

rawwrrr rawwrrr. semua org kagum dengan dinosor yg u buat T_______________T tp i mcm tesedey sikit kenape yayang tak letak bunga bunga kononnya dinosor itu betina. wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tp tak apa, janji mereka sukaa, i pun sukaa, mwahh dada :D

Rara said...

Liyanaa

Dinasour tersebut tidaklah memuaskan hati u kan sayang? T________T U tak bagitahu I awal-awal nak buat bunga ke apa, jadi I yang bongok ini tidak terfikir pulak :(

Sorry babyyyyy

Liyanaa. said...

HOI sampai hati ckapp macam itu, maksud i, i la yg lampi, bukan nk bagitahu awal awal.

:((((((

HOI i sukaaa la, sbb i pun semacam pelik, mcm mana nk buat felt dinosor rawr rawr T__________T

u kretif, i laikeee :D

Rara said...

Liyanaa

Hoi mana ada sampai. Belum sampai lagi hati I ini T______________T HAHAHAHA itulah lain kali bagitahu awal² tapi u bukanlah lampi sayang. Tak baik tau cakap macam itu. Kesian Mama yang mengandungkan u selama dua puluh bulan (Aik?) HAHAHAHAHA

Okay I pun sebenarnya tak tahu nak buat dinasour rawr rawr macamana, nasib baik pandai google lepas itu melukis lah macam terror saja :P

Fatimah said...

cara pembayaran camne ???

Rara said...

Fatimah

Cara pembayaran bank in ke account CIMB i ;)

cik eykameow :) said...

pndai u pilih baju dye. lalala,

tkah. said...

ttba rsa nk order lg.

sigh. nga sengkek plak duh. hoh.