Thursday, February 18, 2010

Selamat tinggal



Selamat tinggal. I tak bermaksud nak sakiti hati you, sayang. I tak bermaksud nak buang you tanpa sebab. I tak bermaksud nak kecewakan you. I menyesal, sayang. Tapi I lagi menyesal kalau tak ada pengganti untuk you. I terlalu sayangkan you sampai I rasa ramai juga yang sayangkan you, yang mahu mencuri you dari I, dan I lepaskan you kepada 'mereka'. Maafkan I. Selamat tinggal. Ramai lagi yang cari you, ramai lagi yang mahukan you.



Melepaskan you adalah satu perkara yang sangat sukar buat I. Apatah lagi kenangan berkongsi suka duka bersama Liyanaa. Biarlah. Biarkan 'mereka' puas hati dengan cara ini. I harap you tak akan pernah sedih dan menyesal sepanjang bersama I. I sayangkan you lebih daripada I sayangkan yang sekarang ini. Apakan daya, you terlalu dipuja ramai. Ramai yang cemburu bila I bersama you. I tak sanggup lagi menahan segala kesakitan itu.



Hello you.

Walaupun you masih baru dengan I, walaupun warna kulit you terlalu hitam, I harap tak akan ada lagi hati yang dengki, tak akan ada lagi hati yang punya niat untuk memisahkan kita.

Oh hai kawan-kawan. Hodoh kan layout baru I? Sigh. T________T

36 comments:

-N e Y r A- said...

smart!

Rara said...

Eyra

Thankyou sayang :) Sekarang ini tak perlu lagi cari icon comel untuk comment T__________T Dah ramai yang buat dan I boleh kembali tenang macam dulu-dulu ;p

Liyanaa. said...

HITAM MENAWAN HITAM ITU LAH YANG PALING I GERAM.

KAH KAH KAH ini yang aku nak tukar hitam ni HAHAHAHAHAHA

Rara said...

Liyanaa

Hitam itu adalah sangat tidak sesuai dengan I sebenarnya T________T Tak pernah blog I menjadi hitam. Kalau tengok entri lepas-lepas hodoh habis dengan icon entahapahapa T_______T Hodohnya hodohnya hodohnya blog i kan? :(

Sayang you. Mmuah.

-N e Y r A- said...

lawa la..u knw what? i suka gambar u ngan syafi kat tepi tuh. classic!

Rara said...

Eyra

Lawa ke :/ I rasa macam kesian tengok blog sendiri hitam legam seperti owner dia T_______T Gambar itu? Yeeeee I pon suka jugakkkk. HAHAHA *Suka gambar sendiri :P

Mieya said...

Ya Allah lawanye bloggggg. Suka nyaaa merah hitam gituuuuu :P

Hope lepasni jangan ada yang gedik² nak copy blog kakrara lagi kan =.='

Rara said...

Mieya

Hihihi thankyou dear ;p Okay Kak Rara dah mula nak fall in love dengan blog sendiri dah niiiii T_____T

Yes yes. Siapa nak copy lagi kalau macam ni kan? Siapa siapa? Meh aku panggang bontot dia :DD

Mieya said...

Hihi okay ambik masa yang sangat cepat tau untuk fall in love dengan blog yang cun ni.

Okay kakrara dah jadi geng mieya. Kak Yiynn bila lagi? HAHAHAHA.

Rara said...

Mieya

Weeeeeeeeeeee ;p Eh geng Mieya? Maksudnya? 2 column heh? :DD

Mieya said...

Maksudnya 2 column and blog hitam legam. HAHAHA ;P

Eeeiii sukanyaaaaaaaaa =DD

♥Huda Luna™ said...

hitam menawan!

phewiitttt

i suka!

atreyu strange said...

Hitam tu, nampak sket mcm mysterious. Hehehe..

Farah Azizan said...

wewittt,
garang blog kak rara ni ;D
gempakkk gilaa

full of love,keyna said...

hitam itu bergaye :D

lepasni dah takde yg cemburu g.klu ade yg copy blog yg skrg ni mmg dengki la tuh :')

go kak rara go !:D

Lisa said...

Ya Allahhhh, sumpah lawa gila lah blog ni sekarang! Yeah, it seems so nice okay. Tambah lagi, kemas gila kalau macam ni.

Red and Black is good combination okay!;D

my name is Ain said...

i suka hitam..smart...

DuRiAn rUnTuH said...

walah...nak yg macam dulu!!~~tapi kalo tuan die nak tukar jugak, takpelah..hihi ;) terus berblog..ceh, nasihat la konon..haha

tkah. said...

pe pon cantik la law hasil tgn sis rara.
yg mcm ni pon le wat org dengki lah
hehe
nice ;)

leafareesya said...

lawa la rara. ade pulak hodoh. ok la ni :)

Noi❤Alexia❤Lolo said...

Sape kata hodoh? Meh nak lempang laju2.. ekekeke
Nice la.. simple but nice..
Tapi..tapi........

Akak lagi suka yang color pink (T_________T)

Its OK la.... apa2 je..yang penting kemas dan mudah dibaca..
ada org blog nak gempak2 je..sume benda nak letak tapi nyemak..

I like this =)

myzairdina said...

hye kak rara..

ehh..mne ade buruk laa..
smartt..:)
ada kelainann..
myza suke layout bru kak rara :)

wink wink ^_^

Mummy Dasy said...

lawa ah ni mana ada hodoh

Anonymous said...

lawa
but i lg ske yg dulu pnye kot

B E L L A said...

alaa.. hitam mmg cun, tp dah tak candyfloss lah pulakk kak rara.

maybe ni candyfloss perasa coca cola kott. =D

mysara newrie said...

Hoo ~ Asal Kak Rara tukar skin blog nie? Walaweh, sumpah terkejut bila bukak blog Kak Rara dah tukar dah. Huhu ~


Wah, tetiba rasa emo pulak sebab nmpk wrna hitam. Haha

Lilianna Mardiana said...

laaaa, cunnye blog u babe!!! cun sgt! ala2 vintage tau!

ween said...

erk. ingat kan tersalah masuk belog td (-_-")

apa pun layout yg u guna, I tetap suka. cun! but, I miss ur prev header sbb comel sgt. suka tgk. u tuka semua pun xapa tp header tu, syg la :(

lilcute_girl said...

cantiklah! i sukaaa.. =))

lilcute_girl said...

rara buat header ok! kompem nice!

deena awanis said...

napekah ade org nak pisahkan u ngn layout u???kejam sungguh orang itu...

anyway, this one also no problem meh...i masuk to read ur entry not to look at the background je..tapi lago tomey kalo ade mende2 pink yg cute..heheheh

queenlyana said...

yang dulu cute ~ girlish.. yang ini, matured. Hehehe

Saranghae-Kawaii♥♥ said...

waahhh...
hitam yg menawan!
merah yg garang!
hihi;P..
mmg nmpk hot la..
nmpk kemas je
suke suke:)

-N e Y r A- said...

lepas ni sapa2 nak curikucing (copycat) sila lah! habe slawa blog rara. ahahhaha

Rara said...

Hello semua! =)

Thankyou atas pendapat, support and concern dengan blog ni. I tak akan lupa. And yes yes I akui, layout before ni lebih baik, tapi I dah boring. So I rasa tak ada masalah bila I pakai layout sekarang kan? Apapun, I appreciate semua ur ideas!

~ ReD ~ said...

ok apa...:)