Wednesday, February 3, 2010

Felt: Names felt for Wanis & Mira


Tadi I pergi post office lagi. Since I upload crafting felt yang I buat dekat Facebook, rezeki I bertambah-tambah murah. Alhamdulillah. Rezeki orang nak kahwin agaknya :P


These item in order by Wanis. She's super nice sebab I baru upload picture dekat Facebook, dia terus leave message yang dia berminat. Hopefully semua customer I puas hati dengan hasil kerja tangan I yang tak berapa nak lembut ni. Bweheheheh. And oh, Wanis's phone strap ni akan ke Langkawi, Kedah tau. Jauh kan?


This item pulak in order by Mirr Mira. Mira nak gantung dekat kereta. I guna hearts printed ribbon. And this item pulak akan terbang ke Melaka. Johor-Melaka tak lah jauh sangat kan. Tapi apapun, item for sure akan sampai esok.

Actually, Wanis and Mira order beberapa hari lepas, bank in semalam dan hari ni I dah pos. Esok diaorang akan dapat item masing-masing. No need to tunggu lama-lama. Oh kalau I beli dekat mana-mana online shop pun, I tak suka tunggu lama T_________T So I nak buat customer I selesa and happy sebab takyah tunggu lama.

So here's the tracking number.
Wanis: EN244926218MY
Mira: EN244926204MY

Thankyou for all my lovely customer. Muah :-*

Pssst. By the way, I suka sangat dengan service post office yang baru dekat tempat I ni (Taman Nusa Perintis), kakak-kakak tu sangat nice. Tak macam kakak-kakak dekat cawangan Gelang Patah yang garang lepastu suka cakap macam kasar. Pfft =______="

9 comments:

-N e Y r A- said...

comel giler nama wanis tu. bape ek?

Rara said...

Neyra

hihi macam ni RM9.50 sebab nama dia ada lima huruf & phone strap =DD

ayong said...

u buat sgt nice n cantek! i laikeee! :)

syafa or ati said...

can't wait la rara u pos my items...hihi...rara, accept i kt fb ye..:)

syafa or ati said...
This comment has been removed by the author.
Wani Mamat said...

Kak, Nak bayar camne ek? Haha
saya ni budak baru belajar. =)

ween said...

eh, tuan belog bila lg mahu terbang ke Melaka? :D

u have the tallent in sewing Rara. I believe ur customer will gonna love ur hand work. good luck! :)

Anonymous said...

alaa rara. felt yg nih lg comel laa. kalerfull..

[mira abd rahman]

Rara said...

Mira

Hihi. Dia mintak colorful, so I buatlah. Tapi extra caj sikit lah :))