Tuesday, February 2, 2010

Felt : Vanilla ice cream shape



Pagi tadi I bangun tidur, I terus pergi breakfast and menjahit. Actually I tak biasa breakfast pun. Tapi Mama paksa. Well, she love me, I know heh. Mama takut anak dia yang keding ni pengsan. So satu jam lebih I menghadap felt and alatan menjahit, at last order from adik's friend pun siapppp!



Bahagian depan. Ice cream ni nampak sangat comel seorang perempuan kan? Muka dia muka perempuan. Maybe sebab ada ribbon and pipi dia pun ala-ala blushing gitu.



Bahagian belakang, I letak nama 'Fifi'. Nama kawan adik I tu. Oh and, actually I baru balik dari send item dua orang customer I; Nadiah and Tikah.

Ni tracking number poslaju diaorang heh;
Nadiah: EN244926266MY
Tikah: EN244926252MY

Minat design macamni? Boleh order dengan I sekarang. If uols order and bank in before 4pm harini, I boleh send item esok and uols dah boleh dapat item on Thursday :P Best kan?

13 comments:

Atifa said...

ice cream to comel.
berkenan lah :D

Rara said...

Atifa

Kalau berkenan meh lah order, jangan worry, harga very cheaper ;p

Liyanaa. said...

feweeeetttttttttttttttt

er tu mcm gabungan sweet+fewitt ;p hihiii. hoi hoi manis sangat la rupa ice cream itu T____________T

i nak i nakk tahu harga dia mcm itu berapa yayang?

Rara said...

Liyanaa

wah ada ayat baru lagi. ngauuuummm bestnya. HAHAHA gabungan ;pp

manis kan? comel kan? eee adik dah kasi dah dekat kawan dia T_______T pffft, rindu pulak tetiba.

kawan adik bagi RM8 lepastu dia cakap nak bentuk ice cream and letak nama dia 'fifi'. so i lebihkan material dia secara banyak lah kan ;) hihi. macam itu RM8 = 4 huruf nama.

Liyanaa. said...

feweeet. nanti i nak tanya adik i. satu huruf rm2 ye yang?

Rara said...

Liyanaa

ohhh nak belikan untuk effa eh yang? weeewitt kakak yang marbeles lah youuu ;p nak jadi adik u lah. kot-kot dapat sponsor kahwin KAH KAH KAH T___________T

ehhhh bukannnn. satu huruf 50sen je yang, tapi material and upah tu yang harga lain-lain tuuuuu ;p

Nadya ©™ said...

Da sent eh..tq yayang =]

Rara said...

Nadya

Dah, dear :)) Welcome and hope you suka ehh

Mieya said...

Musim panas² ni memang sedap makan ice cream. Lagi² ice cream ni sampai bila² pun takkan cair. Pehh. HAHA :P

Rara said...

Mieya

Bweheheheh ;p Haah kan yayang. Takkan cair selama-lamanya macam cinta yang ada dalam hati kita ni. Cewah bulan jiwang lah katakannn

yonna said...

rara,

mmg tak dapat parcel tu balik. hurm.. T__________T malas dah nak jejak si rahim razali wtf tu.

nnt, akak order lain dekat rara. bila kak diya dah balik rumah ok? jgn rasa bersalah ok,my dear!

teruskan ber-felt :) hari2 dapat customer kan? hehe

sophie said...

kreatif tol kak rara ny..sophie cam berkenan tp nk order tanak sbb rasenye klaw wat sndiri agy pastew bgy bf di appreciate kan? the prob is mlas menjahit laa..hahhaha

Atifa said...

Nak order tu nak lah. Tapi nak bank in duit tu tak tahu nak buat mcm mana. Biasalah, tak pernah order benda secara online kan. HAHAHA :D