Monday, August 11, 2008

matahari malu

Ehhh ehh .. Hari ni matahari malu2 lagi nak keluar , macam semalam jugak . Sejuk jangan cakap lah . Angin sepoi2 bahasa . HAHA . Tiba2 nak berbunga2 pulak ayat Matahari ni keluar jelah , tayah lah malu2 kan , kan memang sepatutnya dia yang keluar . HEHE . Maybe matahari kesian kat saya kot sebab kejap lagi nak pergi pejabat pos . Nak pos laju surat interview SPA si kakak gedik saya kat KL sana tuh . HEE untung kakak2 saya dapat adik baik cam saya nih . Wahaha . Cukup bulan sediakan gaji yee ! Dan dan , jangan lupa beserta hadiah yang besar2 okae kakak2 ku !

HAA arini nak pergi tengok kedai yang sangat2 saya suka masuk ! Kedai tu ada jual kawaii stuff , hello kitty , teddy bear && mcm2 lagi lah . Seronok seronokkk ! Nanti kalau ada benda yang dibeli , akan ku update lagik yeh . HAHA .

Ok lah . Dah comel2 dah siap nih . Tunggu mama je nih . Kang balik kang mesti ada benda nak disambungkan . Hihikkkkkk

UPDATED !! 13:59PM

Cuaca lebih elok nampaknya . Matahari sudah keluar . Wah cantik sungguh warna rambutku apabila disinari cahaya matahari HAHA . Masa keluar tadi , geram sungguh dengan Cik Kak kat Pejabat Pos Gelang Patah tuh , rasa nak sepak plus terajang je mulut dia tuh . Kerek sangat ! Masa tu nak beli setem and sampul untuk pos ekspres . Masa nak keluarkan duit , dia cakap camni "Cepatlah dikkkk! Orang ramai ni!" Weh , rasa macam nak tempeleng je terus . Tak reti sabar . Dah la mulut tuh membebel je . Masuk2 je post office tu , dengar suara dia sorang je ! Lain kali kalau dia bising2 lagi , maka kenalah beliau dengan kutukan hebat dari perempuan bernama Shira okae ! Aku suka betul meng'sound'kan orang yang lebih kurang macam soya basi ni!

Lepastu singgah pulak ke kedai makan , mama bungkus lauk pauk kerana kemalasan masak menguasai diri beliau HAHA . Antara lauk yang mama beli ayam masak kari , kupang && ikan ape entah Wah singgah dekat kedai yang best tuh , melilau je mata tengok teddy bear yang gomok2 kat situ . Nampak pulak Hello Kitty stuff , terpegun sungguh dan petang nanti nak pergi lagi HAHA sungguh seronok menghabiskan duit mama ! Nanti bayar balik kalau ade duit :P Lepastu mintak lagi barang2 HAHA serupa takyah bayar balik ? Jadi makanya , tidak perlulah bayar balik kot ? :DD Jahat sungguh .

Masa otw balik tu , mama cakap "Singgah lah rumah Pak Cik Aim kejap!" HEHE Seronok pulak dengar kan . Terus bagi signal ke kiri dan lepas tu signal kanan pulak , terus sampai rumah PakCik Aim . Wah . Seronok tengok diaorang berkumpul dengan family ramai2 kat depan tuh . Anak dia yang tengah pregnant dua2 orang tuh ada duduk kat depan rumah . Comel je nampak :P Tersenyum je mereka . Konon2 nak suruh anak dorang tuh murah dengan senyuman la kan :)



HAHA hari ni agak kurang ber'contact' dengan dia HAHA . Bosan la bila dia dekat Langat . Ohh nak taw tak , sejak akhir2 ni saya suka tengok Wonderpets , cerita kartun kat channel 119 pukul 2.30pm , setiap hari :P HAHA seronok pula . Lagu dia seronok taw ! Lalalala :DD Nak taw cmne lagu dia ? Tengok lah cerita tu HAHA otak kartun kejap je okae . Lagi satu , sekarang ni selalu sangat tengok cerita Cinta dan Keadilan kat channel 104 astro ria , even cerita tuh dah pernah main kat astro pon , still nak tengok lagi . Seronok tengok Nabilla dengan suami dia dalam cerita tuh :P Comel gila . Lagipun memang suka la anak Amy Search tuh berlakon . Dressup dia agak comel kadang2 wahaha :P

5 comments:

Permaisuri said...

hehe, dulu sy pun ske hello kitty
tp dah lm tinggalkan bnde tu hhe
tp still cute kan ^^o hehe

cinta dan keadilan tu yg isteri aziz m osman belakon ehh?
lupee plak
tak ikut pkembgn cite melayu ahh :p
hehe

gadis paranormal, said...

wah hari kamu sungguh ceria kan :)
sy pn nk jugak hello kitty, :(

shira said...

permaisuri ;
cinta dan keadilan tuh , yuyup ade bekas isteri aziz m.osman berlakon . wah ikut perkembangan cter english je ke ? atau japanese ? HAHA tah la . act rara jarang tgk tv , just minat cter tu sebab suka tgk nabila (; yayaahhh , hello kitty is cuteeee

gadis paranormal ;
HAHA ceria ? kenapa cakap cmtu ? ^^

Permaisuri said...

hehe english la
indon tgk jugak
pissed off dgn cte melayu sbb lembab
sme la ngan indonesia tp sbb cerita dia kot.
hee :D

shafa said...

shopping jgn tak shopping...garfield pun cute gak kan..