Sunday, August 10, 2008

Rumahku Syurgaku



HAHA ni lah rumah yang saya duduk skrg . Takdelah lawa and takdelah besar cam rumah korang semua kan :P Asalkan rumah ni selesa untuk saya and family cukuplah kan ? Sape yang duduk kat area Bandar Nusajaya , mesti korang taw dimanakah kawasan rumah ni kan ? HAHA cakap je Taman Nusa Perintis 1 :P Confirm taw kan ? HEH . Nampak kereta ijau tuh ? Cett . Itulah kereta yang selalu saya bawa . Drift Drift HAHA

Woa , bahagian rumah sudah di cat cuma pagar dan tembok sebelah pagar je belum di cat . Akan di update lagi jika sudah complete 100% cat okae :P Nahhhh ! Terasa rindu pada dia . Dah tak dapat YM and webcam lagi kan dear ? Sebab skg dia kat Langat , rumah parents dia and tak dapat lah nak online sebab sana takde coverage untuk Maxis Broadband . Biaselah rumah kat atas bukit kan :P I miss miss miss you HAHA bwek !

Deyy , arini ujan je Merengek je ujan , cam tanak stop okae . Sejuk je rasa sebab takde matahari . Esh . Terlampau sejuk . Ohh matahariku , keluarlah sebentar untuk memanaskan saya :) HAHA gila sudah sikit

4 comments:

ebob said...

salam..

hmmm mcm penah kulihat umh ini...tp di mana ya??

dududududuuuuuuuriannnnnn...

princess wanie said...

wah.ur house nice yea sis

ebob said...

tenkiuu..tenkiuu..tenkiu berry much...u r the 1st blogger yg ckp gitu..he3

cikyuyu said...

wah! cnteq nye uma rara. nice dear!