Friday, August 8, 2008

my happy day

Hari ni saya ber'YM' dengan 'dia' . Wah happy sudah :P dia sangat2 baik dengan saya . Dia cakap nak buat birthday party untuk saya masa saya datang KL nanti . HAHA . Dan dan , dia kata ada 3 barang nak bagi kat saya :P Salah satu nye saya sudah tahu ! Mouse Hello Kitty ! Wah . Seronok seronok !

Masa YM , siap webcam lagi . Wah terasa macam jumpa pulak kan :P Dia nampak je apa yang saya buat tadi . Tengok saya makan choki2 , tengok saya gelak , tengok saya makan mentos HAHA seronok pulak ! Tapi abang dia selalu concer computer so dia taboleh sangat online :P Tadi pon dapat YM sebab abang dia keluar . Yay ! Tak sabar nak gi KL , ada something nak kasi dia taw Wah . Gedik2 pulak nak cerita pasal ni kat entry kan ? Tapi tapi , sukahati saya lah , ni blog saya , boleh gitu tak ?

Tadi budak kat tempat saya kerja semalam ada text saya , dia kata ada ayam KFC nak kasi kat saya sebab semalam saya bising2 nak KFC HAHA ;P Baik jugak diaorang , cume boss je tabole blah ckit ! Manie && Ila , Rara happy kenal korang ! Even saya quit from that job , dorang still contact saya and dorang sendiri cakap , hope tak putus kawan coz dorang suka kawan dengan saya yang agak kuat membebel nih . Smpai hati korang kan ? HAHA

Wah rumah saya sudah 80% siap di cat . Sangat seronok bila rumah di cat mengikut citarasa saya HAHA . Cantik taw :P Cuma pagar dan tembok sebelah pagar tuh jelah belum cat lagi . Esok kot :) Esok nak tolong Mama cat ! Bila dah siap semua sekali baru nak upload pic :P Malu lah kalau tunjuk time rumah belum siap , hodoh je nampak !


PSSTT . ade sorg girl ckp aku curik stuff dia , entah cmne nak amik stuff dia tah ? ade plak . hello . i amik dr satsuke kawaii , tataw plak kalau satsuke kawaii amik stuff tuh dr u ? :(

19 comments:

Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...

i just dont know .
i take it from satsuke kawaii .
just it . hey , how come i can stole ur stuff ?
u're disable right click kan ?
so whats the thing ?
i respect u if ure respect me .
FINE . if im doing wrong thing ,
I AM SO SORRY .
the point now , is i dont know anything .
i got the pic from satsuke kawaii .
and just it i can explain .
YESSS ! I am a new blogger .
on april 2008 .
But i will respect u if u respect me too rite ?
patutnya , tanyalah dulu .
bukan nak main tuduh je kan ?
i bukannya tau ape2 pon
just take it from someone photobucket .
his = satsuke kawaii !
uhh . please lah .
ask first .

Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...
This comment has been removed by the author.
Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...
This comment has been removed by the author.
Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...

wannabe ?
ohh i think this is myself :P
so ?

Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...
This comment has been removed by the author.
shira said...

nape ? nak tumpang muka kat sini ke ?
laaa nape tak gtaw awal2 ?

Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...

ehh ni ape lg yang masuk2 blog org
pastu comment2 nih ek ?
eshh . apekahhhhhh ?

shira said...

kalau comment tuh elok2 tape ,
ni ceroboh masuk ,
tiba2 nak cakap mcm2 .
awak lawa sangat ke ?
yesss sungguh lawa keburukan awk :)
barulah saya tahu ,
dulu saya sokong2 awak ,
skrg ni , dah tahu perangai awak ,
eshh . malas nak layan .
** macam dia sorang je bagus .
biaselah , org k****** mmg cmtu :P

Julia ♫°♪ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shira said...

nangis ? sorry , i takkan nangis
sebab benda bodoh cmni okae ?
i just akan menangis kalau
manusia tak sempat bertaubat
yang tak reti mintak maaf
when dah buat salah ..
HAHA takde bukti nak tuduh2 org .
then dah malu ,
nak cakap pasal muka orang .
are you perfect ?

Permaisuri said...

who are youuuu?jhtnye, tp atleast boleh gak tahu kan rara
dia guna acc blog ke rara?