Tuesday, August 5, 2008

tadaaaa !


Sila click imej untuk super duper besar :)

Wah . Sungguhpun tak berapa menarik , akan tetapi sangatlah saya berpuas hati kerana dapat menghasilkan mereka . HAHA . Mereka ? Cett . Comel kah bagi anda ? Bagi saya teramatlah comel , ciss puji hasil kerja sendiri . Kalau nak tunggu orang lain puji , apekah ? Takkan bulan jatuh ke riba :P Maka , saya dengan bangga diri , tepuk tangan untuk diri sendiri
:gelak::memalu:
Masa zaman sekolah , suka juga buat benda alah nih , dengan sorang kawan tu yang sekarang berada di Kedah . Dia lah yang slalu melayan saya untuk buat benda ni . Bila dia tak datang sekolah , kawan yang lain lah jadi mangsa :) Ngeh ngeh . Cikgu seni penah juga memuji , wah , kembang sikittttt . Akan tetapi , sangatlah tidak elok jika puji-pujian tidak ikhlas
:jangan:
Ohh cemana ye kalau nak jadi rajin ? Bak kata Pak Itam saya itu , setiap hari haruslah lap tingkap supaya tidak dipenuhi dengan habuk . Cett ingat saya rajin ke ? Saya tak suka kena membebel dengan Mama , tapi saya memang pemalas weh , nak buat macamana ni ? Korang jelah tolong eh ?

Masa tengah create new post untuk entry ni , Mama bising2 suruh saya rajin HAHA tapi kasihan dia sebab memiliki seorang anak yang pemalas seperti saya . Ape kau gelak , kak ? Kau pon pemalas sameeeee! Hari apa pasar malam kat sini yee ? Esh . Sungguh tak tahu walaupun dah 2 bulan duduk kat sini . Teringin pulak nak beli Cotton Candy // Gula Kapas

Psssttt ! Hari ni bangun awal okae . 7.30am dah bangun :)

UPDATED : 17:17PM

Sila click imej untuk super duper besar :)

Inilah hasilnya :P even simple , tapi dah lama tak buat , rasa kekok pulak

11 comments:

Cujie said...

hehehe... gelak la...

semalas-malas akak ko ni... dia buat juga. Ni tak dok depan lappy je melayan tenet...

shira said...

kekeke ;P
den taw ekau golak !
cett ekau pon samo je eh ,
pomaleh !

Cik Choki said...

buat pakai pe eh? ape bahan2nya. nak salin. kihkih

nak buat for cards, tp no idea guna pe tu. tgk ramai yg buat guna tu. haizz. sgt tidak mengikuti btol

gadis paranormal, said...

SGT CUTE! :D

shira said...

ala orang lain maybe pkai kertas mahal2 .
tapi shira just guna kadbod dgn kertas warna warni je :P

Cik Choki said...

eh! apa shira buat dlm kotak tu? nampak muka je? shira kan yg kaler biru tu? mmuehehehe

shira said...

pssst . choki2 , bukan kotak la , pasu la . esh .
dah jmp mamat ensem , nyanyok plak pompuan nih .
bagi tangan gergasi kanggg .
pastu choki2 bwk kete ,
tgn gergasi yg pgngkan stereng :P

amsama said...

perempuan =.="
inilah die kaum hawa.......

shira said...

wah . kaum hawa mmg pecinta kecomelan :P

cikyuyu said...

wah! cnteq la. nk try wat la rara. oke x? hik3 yuyu skew gak mnde alah mcm niee.. hik3. comey comey.! ajar bole. aggaaga

shira said...

HAHA comel kan ? :P