Saturday, September 13, 2008

happy saturday

:40:
Senaman duluuu. Letih betul baru bangun tido :smiley20: Bangun tidur tadi, Rara terus kemas bilik comel2, kemas rumah && kemas dapur. Rajin laa sbb takut Mama bising :smiley19: Pastu terus on lappy yang terlantar di atas katil, sememangnye lappy sedang membuat muka sedih. Kenapekah tidak meng'on'kan beliau mase bgn tido td :smiley14:
:33:
Ohh hari ni taktahu lg ade ppe plan atau tak. Td mcm ade org call Mama && curi2 dgr mcm org tu ajak Mama shopping kt KipMart. Hee. Kalau pergi kan best, bole laa tgk tmpt HK lg kan kan! Nak cari sticker keyboard mcm Cik Cecoki ckp tuuu! Eee geram la! Tp aritu da try da pun cari, tp mcm ta berjaya, ataukah Rara yang buta? :smiley17: Tapiiiiii dah tanye kt org kedai tu, tp jawapan menyakitkan kan hati niii. Dia ckp cmni "Ape benda sticker keyboard tuh?" Eshh keje kt kedai computer cmtu, tp tak reti, sekali kena terajang baru die tahu!
:20::47:
Cik Cecoki kata, Rara kena explore, dan kena carik kawan2 kat area JB ni. Ade sesiape yg sudi ke nak kwn ngan Rara nih? :smiley6: Jika ade, sila type YA dan hantar ke 32999 :smiley12:
:44:

baru baru baru






TERIMA KASIH MAMA KERANA SELALU MEMENUHI PERMINTAAN RARA (:
Rara tak mintak pun sticker HK ni, just mintak sticker, tp MAMA prihatin, dia belikan yg HK punye (:

11 comments:

Fatyhah said...

hehe igt kan entry yg same sbb ade hello di atas itu. wow pg bli brg HK lg ke. kte xde pon. dlu2 ade la tp tyme kecik2. abg yg ckp. kte pon da lupe ;p

uNa !! said...

akk bnd 2 ade kat kedai tomato . kat prangin mall kat png ,
kekke tp una xpat beli . huhu xda wit . mweheh

shirarara said...

hikhik tyha, tyha pun dlu main HK kecik2 dlu ke? kihkih
rara ta ikot mama pon td
mama yg belikn sticker ni
seronot ^^
wuwuuu. awww!;)

unaunauna,
hikhik
takpe lh, mama akak da belikn
dan cik chukis pon ade belikan
wahwah seronot
tp yg tak seronotnye ade yg tak same size laa
ukuran lain2 hikhik
nk tgk cik chukis punye tuu
kalau ade yg same size best lh hee :P

uNa !! said...

hehe kak comey gilak ! wah2 pasne akk maken dekat ngn lappy la. haha :DD

shirarara said...

wah sebelum2 ni pun dkt jugak ng lappy
23 hours haha
sejam lg mana tah pergi
kihkih :PP

chepsmore said...

rara..
kindly hope ur cooperation..
i have problem :(
if u were here,
hw cn i contact u?
can u give me ur email..
i distracted now:(

Cik Choki said...

erk. chepsmore nie, tgk sticker HK pun sampai distracted. kehkeh. jeles la tu!

tgk izah nie, walaupun jeles tp ttp cool je. hihi

uii, xckp pun ade beli sticker keyboard HK. abes yg izah nye mcm mana? isk. penat i beli tau. i pakai je la, sendiri beli, sendiri syg plak. pdhal belikan utk org nie! haha

Sara said...

Alamak, terjeles lagi !! Nak juga !! =,=

shirarara said...

chipsmore tuh mukan nak sticker keyboard kut
entah erk tatau die na ape.
takde plak die add YM kahkah

izah jeles ape, izah pom ade.
hesh :)

lalala sara sila jeles lagiii

chepsmore said...

tol..
hehe..
ni tade kaitan lgsg ngan sticker hk tu..
chis!
nk tanye cik rara ni..

shirarara said...

kahkah :gelak:
cik cukis salah tafsiran
cik chepsmore nak mintak tlg psl blog lah.
kahkah macek cukis mesti buat muka
merah kat YM ;
:">