Sunday, September 14, 2008

hello sunday

Ohh comelnye teddy HK kesayangan Rara itu berposing dengan beg baru. Hee. Beg itu telah dibeli tengahari tadi, kira2 jam 12.30pm. Beg ni biase je sebenarnye, beg kertas en. Tapi corak polkadots dan tali paper bag itu cukup menarik. Rawr! Harga murah jea okae, cuma RM3.50. Ade sape2 berkenan ke? Rara bole je tolong belikan, sila hulur duit beserta wang pos :smiley12: Oh nak beli teddy HK itu? :smiley22: Sila rujuk kepade si kacak!
:1:
Eh eh tadi Rara keluar ngan Mama en, tak sangka kat area rumah Rara ni pon ade satu kedai nih, banyak gilaaaaaa barang HK. *Juling mata lagiiiii* Seronot lah masuk kedai tuuu. Ma! Nak ni! Ma! Nak tuuu! Pastu lalu lalu depan kedai cake. Wah menggoda iman yang sedang berpuasa. Ade jawatan kosong lah kat kedai tuuuu. Wah bestnye kalau Rara keje kt kedai tuuu kan kan. Rara memang suka tgk design cake. Dan mmg suka makan makan cake :smiley15: Ohh tp Mama kate.. susahlah kalau Rara kerja. Errr camne niii. Rara nak jugak ade duit mcm org lainnnn. Takkan nk harap Mama? Kalau Mama bole bagi duit tiap bulan RM200 ke, okayy jugak kn kn. Camneee niiii. Nak duittt.. Nak duittttt
:51::51:
BUKAN PERCUMAA BUKAN PERCUMAA
ADA TAK SESIAPA YANG NAK RARA TOLONG CANTIKKAN BLOG DIA? HEE. KALAU ADE, SILA ADD RARA DI YM ; dragon_sg.petani@yahoo.com
ini adalah ID YM si kacak saya.tp saya yang gune :D
Sila sediakan topup CELCOM RM10 kahkah:P
YM itu adalah kepada sesiapa yang inginkan perkhidmatan menghias blog,menambah/menukar apa2,membuat kalendar comel,dan berkaitan dengan blog sahaja. Untuk sebarang pertanyaan tentang coding juga, pun boleh!:D Lain2 perkara tidak akan dilayan sama sekali :) Syarat dan terma merujuk di YM. TQ ;)

:50:

9 comments:

Sara said...

Nak, nak beg kertas tu.. comel jer ^__^ ala.. Kak Rara bagilah free.. ngeh..ngeh..

Takde kott.. blog sara tu okay jer. kenapa tiba2 nak menawarkan perkhidmatan. Nak cari duit ker? hhehehe

shirarara said...

Nak beg kertas tu free? Nah amik taik idung nih. Kahkah

Ohh kalau takde takpelah. Itu untuk yang memerlukan shj okayy :) Yg tidak memerlukan, sila jangan banyak tanye :P Auwww

ynn;) said...

ynn belajar, tetiap bulan dpt rm200, pt bg rm2000. boleh tahan kaya mak T_T wkakaka

shirarara said...

yelh mcm shira mase study kat
multimedia college telekom dlu,
tiap minggu dlm rm80,
bulan dlm rm350 cmtuuu
pt bg RM2300 camtuu
HAHA sbnrnye rara dpt bahagian duit
pencen arwah abah sbb rara dibawah umur 21tahun
dpt dlm RM11k
tapi tanak lah gunaaaa
itu nak simpan utk masa kawennn

cikyuyu said...

HUHU.. bguih3.. smpn dwet mu tue nnt.! nnt bole ku jadik pengapit yg xbertauliah HAHA

RARA;
cikyuyu say; TOLONK hias lagik blog ku yerk. KU taw mu pndai m'edit2 kan blog yerk!

shirarara said...

auwww! :)
HAHA

reena said...

eee...beshnye...akk suka sgt tgk blog rara..blog akk pon template dia akk pinjam jek...rara ajar lah cane nak buat template comei2...pastu nak letak gambar cumei2..

shirarara said...

thanks akak :DD
nak rara ajar atau buatkan?
hee apepun. akak comel ouh.
akak da kawen ey? mcm belum kawen jea
best jea :D
kalau bole akak add la YM rara yea :)

bella honey said...

rara,bella nak mintak tlg boleh?