Saturday, October 18, 2008

//132

Selamat kembali Cik Rara , bhahaha :P

Skrg Rara kat KL. Ni online guna lappy kakak, so takleh nak buat sebarang smiley. Wakakaka padan muka :P Kejap lagi akan ke Mid Valley dan selepas itu akan terus ke Timesquare utk bershopping. Kalau ade sape2 jmpe, tegur lah ek? Jangan nnt dah balik, baru bgtau ade nampak Rara okay? Merajuk nanti, wek! :D

Btw, I misssssss you all okay. Ramai sgt kawan2 kat sini yang buat Rara happy ada korang and time tak dapat online, Rara sunyi lah kan tanpa korang. Ohh sayang korang sangat! :P

Hee, banyak jugak message kt shoutbox and ade anta SMS, "Kembalikan Rara!" bhahaha, ingat I ni pontilanak kah? Rindu macik2 rakus. Dimanakah anda semua?

tambahan tambahan

Kembali dari jalan-jalan. Bahaha *Buat muka belagak amat sebab da lama tak kua jalan-jalan macamni* Utk pgetahuan korang, kalau shopping or kua kat JB macam rase kat negara asing. Warganegara busuk-busuk banyakkkk

Wah mula-mula ke Mid Valley, beli charger lappy mahal kot sebab tengah tak berduit *RM150 itu amat bermakna buat Rara* Ade sape-sape nak gantikan balik tak duit tu? Bhahaha. Ohh lepas jea pergi Mid terus cabut pergi Timesquare okay, seronok gilaaa sebab mula-mula jea dah jumpa Farah *Adik ankat yang tersayam* Haa pastu borakborak hebat dengan dia, gossipgossip panas lagi mantap tentang cerita masa kini. Hot hot lah konon. Rancak berborak, pergi lepaklepak kat foodcourt, amik tenaga sebelum bershopping. Aww bila dah shopping, tak ingat dunia gila betul semua nampak semua nak. Isk. Kalau habiskan semua duit mesti kena potong kepala dengan Mama. Jadi lebih elok kita berjimat. Tapi tinggal sikit lah janji ada balance wkakaka :P

Ohh jumpa kawan baik sangatsangat, Mia & Jiera, sumpah terasa agak kekok sebab da lama tak borak ngan dorang. Dorang pulak da start cerita tah pasal apa apa yang Rara tapenah tahu. Lepastu jadi macam orangila sebab mereka berborak sesama mereka jea. Nasib ade si buncet dan gelak ketawa macam orangila sesama kami. Uih, penatlah sebab makan MCDonald ta ingat dunia. Asyik makan jea. Aahlah mereka kata pipi Rara macam tembam sikit. Bhaha. Seronok dengar statement begitu! (:

Ohh seronok sangatsangat time camni. Dorang cakap nanti ada peluang nak pergi Sunway Lagoon samasama. Mulanya rancang nak ke Genting, tapi rasa macam da bosan tengok Genting. Biarlah tukar sikit pulak. Haa ni kalau jadi, dorang cakap nak support. Hebat kan tawaran tu. Yeee saye tungguuuuu! **Gelakgelak jahat**

pengumuman: sedang Rara sibuk seronok sakan, masa otw balik PJ tadi baru dapat tahu, seorang kawan baik semasa di college dulu meninggal dunia sebab accident, dilanggar lori masa tengah drive kereta sendiri. Al-Fatihah utk Ain @ Hidayah

6 comments:

chokilala enak sekali said...

sape makcik rakus? i ke? i akak rakus. xmo la termasuk dlm kategori makcik. xnak la, up sket lagi. i adik rakus *pasan muda*

Ynn Ainul said...

alaa rugi. kalo x leh ikut member i g times. dorg sme g times pastu grk bukit jalil. i je tekotang kating sesorg kt hostel tnggu apak dtg amik. sedih :(

ღ~n0n0i~ღ said...

singgah le shah alam kalo rajin..kaknoi banje mamam.. =P

shirarara said...

heh shah alam ade ape kak noi?
tak best sane. hihikk .
wuwuu , ynn, best gila okay i pergi jalan2 tadi.sila jangan jeles

cikyuyu said...

rara. mish u sayam!~ wuu.. bowink gler rara xde.. adoii! da lupe kat uu kerkk?? msg pon tak skunk?? wooo..

shirarara said...

rara busy sikit skrg , ni pon ade kt kl ni haa :D