Tuesday, October 21, 2008

//133

Mana Ynn? Mana Chokilala? Mana Tyha? Mana semuaaaa? Bhahaha.

Penat gilagila. Semalam pergi konvo si kakak yang kedua itu. Nak tengok gambar, sila ke blog kakak Rara clickclick Bhahah *Kemalasan mengupload pic amat teserlah* Tahu tak , Rara penat sangat . Takde rest langsung. Kejap je kat KL ni, hari ni dah nak berangkat balik. Mesti pengsan bila da sampai JB nanti. Tahu tak, Rara bawak anak buah tersayam balik JB tau. Nanti bulan 12 baru bagi dia kat parents dia balik. Kahkahkah. Mesti kakak Rara nanges nanges sebab jauh ngan anak dia Bhahaha :smiley12:

Ohh skrg pagi lagi, tp jap lagi ni dah kena bersiap nak balik JB. Wuwu.. Malasnye. Bykkkk barang nak bwk, kat KL beli 1 beg, kat Temerloh Pahang, beli lagi 1 beg. Ngee. Beg yang beli kat Temerloh tu beg Hello Kitty tau, original okay, seronok sgttttt :smiley5: Memula Rara tengok jea, pastu Mama suh beli plak, bhahaha. Mama takut duit Rara abes kat benda ta berfaedah lah tu. Sblm gi JB, Mama bg duit belanja RM100. Pastu mase nak kua kt KL tu Mama bg RM600. Tapi skg duit tinggal sikit jea. Beli baju bukan byk mana pun :smiley14: 3 helai baju jea da dekat RM150++ centu. Eee pening kepala kalau kira duit tu pergi mana, bhahaha :smiley26:

Nanti da sampai JB, Rara upload2 piccie okayy, doakan perjalanan Rara and family selamat taw. Luv u all :smiley21:

4 comments:

Cujie said...

please take care my son
miss him so much

shirarara said...

wek tayah ar rendu dia ,
dia sangat baik dibawah jagaan i bhahaha :P

cikyuyu said...

ohh2! anak cujie ehy rara wat balek. owhh3!

shirarara said...

aah. anak si cujie gedik gedik bhaha :P