Thursday, October 23, 2008

//135

:23:
Lately, Rara seronot sebab proses belajar buat pixel sendiri berjalan lancar Eh, keluar plak satu pixel bhaha. Act, dh byk pixel yg Rara buat, Rara guna untuk entry sebelum2 ni. Ta cantik pon kan? Tp Rara tengah belajar la cara2 nak upgrade sikit bagi lagi cute. Hee
:16:

Ni mase proses nak buat pixel tu. Hikk. Cam senang je kn? Tp bg Rara cm susah jgk sbb nak kena betul2 kira petak2 tu. Kadang2 mcm nk mgamuk bila mcm ta berapa nak jadi. Sepak lajulaju kang
:44:
Eh, tadi da tukar smiley kt shoutbox. Ok ta? Sbnrnye sayang nak tukar si buncet buncet tuh, gemok gemik jea smiley before ni kan. Tapi cam boring plak tgk bnd sama. Bhaha. Pagi tadi Mama belikan Mee. Sedap okay :smiley2: Tapi pedas, so ta habis makan, lgpun Rara ni jarang nak makan pagi ni. Nanti sakit perut smpai malam. Wkakaka :smiley21: Aneh aneh je kan
:45:
Jap lagi petang kang, Mama cakap nak bawak Haikal && Adik kua gi bank. Sian Haikal duk uma jea. Bwk dia jalanjalan lah. Kalau ade mase nanti nk bwk Haikal tengok BabyBaby kat umah PakCik Aim. Hee. Kalau Mama izinkan lah :smiley24:
:50:
Rase cam da lame ta drive. Mase kt KL ta drive langsung. So td mase nk alih sikit kereta tuh, rase cam aneh plak. Wkaka kenoneng betul. Nanti kalau ade barang yg dibeli petang kang, Rara buat tambahantambahan okay? Mana taw ada barang lagi ke? Hee :smiley15: :smiley15: :smiley15:

12 comments:

Ynn Ainul said...

bestnyaaa + jelessnyaaa T_T

queenrara said...

janganlah begitu. i akan sedaya upaya dan berusaha untuk mencarikan software itu

chokilala said...

hehe. watkan untuk i satu adik rakus. xpun wat la pixel khas utk persatuan rakus kita. hihi XD

chepsmore said...

yu,pandainya yu wat :)
nk tugak..
wat persatuan 'berat sama' lak :p

nurulbalqis said...

hehehehe...
pndai laa akak wat pixels...
nanty Balqis nak download software tu boleyh ??
cari kat google tp x jumpe laa...
:((

berrykisses said...

wah , rajin ! :D

queenrara said...

izah && chepsmore,
wakakaka, sila bayar seposen utk 1 pixel wkakaka

queenrara said...

balqis, nak software tu? kak rara bole bg, tp kena kt YM lah kot. tp itupun kalau tak lambat la. sebab software tu berat jugak kot

queenrara said...

berrykisses dear, thanks :P
sbnrnye tak rajin pon, tp dah tade keje

Sara said...

cit.. comel betul mende tu.. wakakaka...

Tapi tanak pown sebab memang tanak..
haha..apa benda yg direpekkan ini?

Alahai, dah tukar eyt? Rindu pulak rasanya kat panda gemot2 tu :(

nurulbalqis said...

maw maw...
hehehe...
x pe x pe...
nanty Balqis buzz YM akak :DD

Terima kasih Kak Rara !!

queenrara said...

maaf balqis.
akak da tak on YM :(