Sunday, October 26, 2008

driving

Hari Ahad memang rmai orang happy kan. Sbb hari cuti. Hee. Utk Kedah, Terengganu beberapa negeri lain tak cuti lah kalau hari Ahad. But for me, Ahad memang happening sangat!
:16::16:
Semalam, Mak Mah family dtg rumah. Mak Mah ni kakak kepada Mama yang 1st :smiley4: Dtg dari S'pore utk melawat Nenek. Sangat riuh rumah ni sbb rmai kanak kanak yg suka buat kecoh. Kejap gaduh, kejap baik :smiley12:
:46:
Haa. Excited gila sbb Rara berjaya bwk kereta jauh jauh. Sebab td Mak Mah ajak masuk kampung lama, yang skrg ni buat projek WPI WILAYAH PEMBANGUNAN ISKANDAR tu. Wahhh. Cantik mcm Putrajaya tempat tuh, tp belum siap sepenuhnye lah kan. Yang paling sedih, tasempat nak snap gambar memandangkan Rara yg drive :smiley6: **Mungkin cam over excited dpt drive jauh jauh, tp inilah pengalaman paling hebat, sbb dpt bwk laju laju, kejar kereta Kak Lenny :P Dia bwk laju gila, Rara pon follow lah tunjuk hebat sikit T_T *Jakun*
:10:
Rara pergi rumah sape tah, bukan tahu pon. Yang Rara tahu, rumah dia cantik gilagila sebab English style. Terpegun amat tengok rumah itu. Nak rumah begitu, nak rumah begitu T_T Memang hebat lah Macik Pacik tu menjaga dan menghias rumah begitu. Kalau dpt duduk seminggu kt rumah tu mesti best, bhahaha :smiley20:
:44::44:
Skrg ni Mak Mah family sume da balik. Rumah ni sunyi mcm biase balik. Boleh rest puas puas. Wkakak :P Tp seronok sbb sedara dtg, yelah kn, bukan slalu dpt jmp kan. Mama pun nampak happy bukan main.

****Rindu Ynn Bayam amat sangat T_T

8 comments:

chepsmore said...

dear, mana ynn u pegi?

queenrara said...

ynn ari tu pvt blog kejap,
nak edit kot
pastu dia lupa nak un-pvt.
dia nak un-pvt takleh sbb dia kt umah
baru, tade line tenet :P
i baru jea SMS dia semalam

queenrara said...

cantik tak pixel2 yg dibuat oleh i?
bhahaha :P hak cipta terpelihara wkaka

chokilala said...

cantik2..

i u tak rindu ke.. sampai hati u..
i baru balik from jb.. lalalala..

queenrara said...

i rindu kat u jugak lah chokilalalala
i tahu u pergi JB
sampai hati u jugak sebab tak singgah
rumah i T_T

Cik Mira said...

rara. mish u! lame tak borak2 =(
wish me luck for my final exam ya ;)
btw
tanak masok lumbe keta ke
hehe

queenrara said...

cik miera darl :P

miss you tooo,three,fourrr.. hehe
yeah, sure i'll wish all my friends luck okayyy ;)
do the best tao !
masuk lumba kete?
ala , lumba kete kat genting yang
go cart tuh berani lah
and memang da penah cuba pun :P
yang lumba lumba kat F1,
dalam mimpi akan datang :D

queenrara said...

cik miera darl :P

miss you tooo,three,fourrr.. hehe
yeah, sure i'll wish all my friends luck okayyy ;)
do the best tao !
masuk lumba kete?
ala , lumba kete kat genting yang
go cart tuh berani lah
and memang da penah cuba pun :P
yang lumba lumba kat F1,
dalam mimpi akan datang :D