Friday, November 7, 2008

//148

cantik comel menawan aww :P

Penat semalam sbb proses mencantikkan rak comel tu agak lama dan susah sikit :P Ala bukan susah apa pun, tp kena pandai elak elak sikit dr Haikal, nnt Haikal geram nak amik semua eraser set cecomel tu :P So, kena selalu tny dia "Ni sape punye?" dan Haikal akan jawab "Acik punyee" Kalau tak tanye camtu nnt, Haikal akan igt bebarang tu sume dia punye. Once dia dah tahu itu milik Rara, dia takkan usik lh :P Lepas proses letak wrapper and hias hias cecantik gitu, Rara terus ambil plastik lutsinar cam alas meja makan tu kan, pastu cecepat tutup pakai plastik tu. Sbb nnt Haikal taboleh ambil :P Aaaaa comelnyaa comelnyaaa

Rak atas sekali, rak tingkat 1 & tingkat 2 dipenuhi dengan stuff! And rak bawah sekali dipenuhi eraser set. Kalau lalu lalu depan bilik mesti je nak tengok rak cecomel itu lh :P Kalau lh bilik ini besar, mesti da lama mintak mama rak yg besar gabak. Wkakakaw :D

Pic kat atas ni pulak adalah album yang berbentuk baju comel. Hehe. Si boyf yang bagi. Cantik tahu :P Aaaaa pic yang ada kat dalam album ni pon comel Ada gambar katun katun anime yang cantik dan comel cam girlf dia ni. Wahaha *Terperasan* Bila tengok album ini kan, senyum senyum riang sebab nya comel sangat, kenapekah si boyf membagi album ini? Hee :P Masa boyf membagi album ini, dia telah membuat bunyi background yang comel cam perut muncet dia "Tadaaaa!" Whahahaw

:1::1:

18 comments:

Ynn bt Ainul said...

heee comel nyaa. u ni ish2 minat bangat benda aneh cmtu :P

queenrara said...

ynn bt ainul :P
wakakakaw
mestilah minat dengan benda aneh tapi cecomel aww :)

Ynn bt Ainul said...

haha :P i nk kumpul benda plg aneh lh tp benda ap? taik idum aww

queenrara said...

taik idum boleh kumpul ke?
tak ilang ke?
hee . nnt semut makan taik idum u
u kumpul spender rambu ramba lh yam :P aww menarik

nana said...

comel comel comel sgtttttttttt
heee.
kak rara,sy nak buy phone kaler pink sony ericsson..can u suggest me what model shud i buy?heeeeee
xtaw la..

queenrara said...

kak rara tatau sgt
sebab kak rara jenis
kalau sampai kat kedai handphone
tgk yang mana cantik
pastu tanya orang tu ok or tak
then terus pandang mama
and mama bayarrrrrr :P

ღ~n0n0i~ღ said...

wawawawa~ byknya cute stuff die..
hmm.. kakn0i masa skul2 dlu pon nak collect camni tp ibu x bg..dia kata bazir jer..ikut je la..*anak yg baik*

tp ske sgt cute2 stuff ni..
JELEZ!! kihkihkih =P=P

berrykisses said...

msti byk harta karunnye kan ?
hehe .

queenrara said...

kak nonoi dear :P

hikk . ibu tabagi ey?
macam rara, mama sendiri yg ajar
simpan benda cute2 camni
mama yang belikan sume and
mama pun happy tgk rara collect sume ni :P

queenrara said...

berrykisses darl :P
HAHA harta karun ap plak?

ღ~n0n0i~ღ said...

hihihi..
dia pon suka gak cute2 stuff ni..
but kalo kakn0i..dia lg suka kakn0i beli sdiri..instead of minta dia beli..
maybe dia nak ajar kaknoi bdikari kot kan..
yeahh..rara dear..kaknoi da nak graduate..pasni leh kumpul cute2 stuff...
kihkihkih..ni rara le yg ajar ni..
*terpengaruh*

queenrara said...

kak noi :P
heee
mestilah kalau boleh semua mama kat dunia nak anak diaorang berdikari kan?
like my case, mama yang tabagi rara kerja skrg
sebab sangat susah lah nanti :P
penat nak explain keadaan skrg ni
so , kalau da susah sangat taboleh kerja
rara mestilah mintak mama kalau nak apa apa kan?
takkan la nak mintak boyf kot?
rara taksuka mintak duit lelaki :D

ღ~n0n0i~ღ said...

yeah,dear.........
i know..takan le mama saje2 tanak bg rara keja.. apapon..
rara b'untung sgt taw..
appreciate it dear....

hihi..
tak besh la minta duit ngn bf..
len la kalo da kawin..leh la ari2 minta duit *wink3*

cikyuyu said...

ngee cantik cantik lah rara! sgt jeles tgk frame Hk tuh. mcm knl jerk kan
mcm pnh lihat jer 1 mse dahulu.
kih3

queenrara said...

hahahaha :PP
apa plak tak kenal
mestilah yuyu kenal

cinderellawin said...

alamakk...
suke la kat hello kitty!!
iskkk..jelesss!

cinderellawin said...

alamakk...
suke la kat hello kitty!!
iskkk..jelesss!

Natasha Rahman said...

oh.sama.
peminat hello kitty!