Saturday, November 8, 2008

//149

Hai :P Hari ni, seperti biasa lah, hari Sabtu selalu ada jemputan kenduri kan Minggu2 lepas, Rara pergi kenduri kawen, tapi minggu ni, kenduri lain sikit;
kenduri cukur jambul
Ahh da besar besar anak mereka. Act, ada dua orang baby comel taw, Nabil & Sufian. Fullname dorang panjang sangat, Rara pon ta ingat, ingat lah nama singkat jeee :P

Dua orang baby tu adalah anak kepada cousins Rara Dorang ni kahwin dalam tahun yg sama dan dapat baby pun dalam tahun yang sama, cuma lain bulan je, itupun jarak baby baby ni hanyalah beberapa hari Ohh yang penting alhamdulillah, kedua dua baby sihat lah skrg. Pic kat atas tu adalah gambar macik macik yang terlibat

Dorang tengah busy busy tu, Rara menyelit snap pic hikkk Dan yang paling best masa macik macik mencampak campak gulagula dan duit syiling. Adoyy, Rara ngan Mama tolong kutip duit untuk Haikal lah. P/S: Semua macik macik tolong kutip duit untuk anak mereka sbb budak budak kan semua macam tercengang mungkin diaorang rasa aneh "Kenapa macik ini buang buang duit?" Tadapat banyak tapenting lah asalkan rasa enjoy je camtu :P

Pic kat atas ni pulak saje nak letak, muka sangat keletihan plus kepenatan. Tak sama ka? Hee. Comel tak? Mestilah takda comel sebab comot kan :P Hee. Letih lah sebab Haikal amat active sepanjang kenduri tadi
:27:
P/S: Comel takkkk mini calendar Rara skrg Credit to hushstar

9 comments:

queenrara said...

memang aku buruk plus hodoh T.T

ada masalah ? hahahahahaha *tetiba*

ღ~n0n0i~ღ said...

ne ade org buwok kat dunia ni..
smua ada kecantikan yg tsendiri..cewahhh...
kih3..sape kata buwok tu???..
sila cermin diri sdiri dlu... =P

queenrara said...

hikhikk :P
tade org cakap pun kak noi :DD
rara saje jea hikk

Ynn bt Ainul said...

u lawa ah :P wek

queenrara said...

pentipu ey yam?
manada i lawa :(

chokilala said...

nape letak love kat mulut. u sama pattern dgn ynn. cis

queenrara said...

cik cukis yayang :P

ynn pon ada letak love kat mulut ke?
hee :D entah tatawu kenapa
tapi takkan nak letak kat dahi hehe
:P

ღ~n0n0i~ღ said...

aish..x bek rasa diri sdiri x lawa..
kena pasan lawa..
cam kaknoi ..lawa je! kihkihkih.. =)

queenrara said...

hikhikk kak noi
memang lawaaaaa :P