Sunday, November 9, 2008

//150


Yay hari ni Mama masak lauk favourite Rara lah. Ketam masak lemak sangat best lah Thank youuuu Mama Hee. Dah lama tak makan, kalau sesekali makan baru lah best. Kalau macam ari tu sangat bosan lah pulak bila hari hari lauk ketam

Satu hari ni macam takda apa yang menarik lah. Cuma nak kongsi satu benda yang Rara addict sangat skrg sampai nak buat kerja lain macam dah tertangguh tangguh dah taw! :P

Ahh comelnyaaaaaa

Skrg ni Rara dah addict sangat lah nak membuat pixel menggunakan Jasc Paint Shop Pro 8 Best tau bila tengok hasil pixel tu menjadi. Kalau tak jadi pun takkan rasa nak marah lah sebab masih dalam proses belajar lah katakan

Actually ada jugak pixel yang diambil dr website dan lepas tu edit edit sikit lah. Kalau tak ada contoh untuk buat pixel camni, susah lah nak buat kot. Tapi yang penting, Rara ambil pixel itu semua bukan dari blog orang atau photobucket orang Credit to PICTO [JUGEM]

Ini adalah gambar terbaru Oliey Dia makin gemuk sangat sekarang. Asyik makan & tidur je. Tapi Rara berasa sedih sikitlah bila fikir nanti nak kena tinggalkan Oliey

Start 20 November ni, Rara & family nak ke KL sampai 18 December nanti. Lama kan nak tinggalkan Oliey. Sangat kasihan bukan

9 comments:

Ynn bt Ainul said...

haha sdp oh. wuyoo comel nya oliey. abis die duduk mane nnt?

queenrara said...

ynn bt ainul dear :P

memang sedap , marvelous lh wey :)
oliey memang comel dan gebu gebu
dia nanti duduk rumah lah ,
dia kan pandai eek kat dalam mangkuk jamban :D
nanti selang 3 hari camtu ,
paktam datang rumah tolong bagi dia makan lah :P

ღ~n0n0i~ღ said...

rara..cam best je wat pixel icon tu..
kak n0i ngah try ni.. ^.^
salu amek kat glitter-graphics jer..
kali ni rasa nk wat sdiri le..
rara nye cute2 =P=P

queenrara said...

kak noiiiii yayanggggg :P

memang best pun
ada paint shop pro ey?
kalau ada, jangan la buat pekasam je software tu
try lah buat ok :P

pssssttt ,
collection rara buat pixel masih sikit lah hee
sebab cerewet sangat kot?

Sara said...

Comel comel..

KEtam.. my favourite..

tapi tak jelez pun, masa birthday sara semalam, ayah sara masak ketam apa tah, resipi khas. Tak ramai yang tahu. lagi marvelous tau. muhahaha

queenrara said...

ahh . masak yang rasa blackpepper tu kan kan ?
muahahaha :P

ahh sedapnyaaa ketam , seafood plg bestttt :D

ღ~n0n0i~ღ said...

ala..sikit pon tp cute..
kaknoi br godek2 smlm..sbb xde mase la kat ofiz manyak sgt keje..blk umah lak da penat..
br je install ni... kih3.. smlm br sempat bukak..
ase cam ter addict lak.. =P

queenrara said...

kak noi :P
hehe mestilah bila kita tgk cute cute kan kita rasa cam addict
hee :DD takpe kak noi
kita cuba la slow slow :)

nana said...

kak rara g kl wat pe ek?
btw comel kucen tu..