Tuesday, November 11, 2008

//152

Selamat petang berjirankan malam hikhikk. Aaaa Rara kepenatan plus keletihan yang amat sangat ni. Dalam pukul 1 petang tadi Rara ke Terminal Larkin dengan Mama & Haikal untuk beli tiket ke KL pada 20hb ni. Hee tasaba rasanya nak balik KL. Hari ni baru 11hb kan? Ahh cepatlahhh cepatlahh

Balik dari Terminal Larkin, Mama ajak pergi beli kain untuk buat baju wedding Abg Boy. Yay, harap2 lah nanti glamour masa wedding tu agagagagaga. Dah terlanjur kat Jakel tu, Rara ajak Mama pergi KipMart. Hee. Bila dah sampai sana mestilah nak pergi kedai HK kan. Haa tengok tengok barang apakah yang nak dibeli. Tatau lah nak beli apa sebab banyak barang kat situ mahal and more better beli kat KL. So Rara decide just beli keyboard vacuum je lah

Dah try dah guna keyboard vacuum ni, best best. Memang sangat baguslah sebab keyboard yang dah comot dengan habuk ni telah di vacuum dengan berjaya :P Best tau

Comforter Moo..oo ni pulak, comel tak? Comelnyaa hehe. Rara mintak Mama belikan. Harga sangat murah lah, hanya RM18 Besarlah jugak dan sangat selesa! Moo..oo itu pon comel kan? Malam ni Rara mesti tidur dengan nyenyak

Haa comel tak jam HK ni? Agagagaga :P Korang mesti tapecaya sebab adik Rara yang belikan tau. Comel kan? Terima kasih adik gedik plus gemuk gemik ihikkk. Aaa sangat keletihan lah, tak larat nak berceloteh panjang lebar

12 comments:

fwzynn Ainul said...

heee ex rumate i de comforter moo ituu. nnt i letak :P awkakak

bbbeee u beli vacuum tu brape ringgit? i pn nk T_T

queenrara said...

ynn :P
kejap fwzynn ainul
kejap ynn bt ainul
aww mengancam :P

wah yeke sama comforter itu?
comel kan kan?
ada warna pink
tapi i nak warna hijau
sebab cantik :D

vacuum tu murah jea
RM15.90 . u nak ke yam?
ada warna biru, kuning & pink :)

Sara said...

Nak nak vacum tu. Comel je.. wakaka

queenrara said...

hikhikk :P
comel kan?
hee mestilah mestilah
wekwekkk

*gelak jahat*

nana said...

kaka rara pi kl wat pe?hee

queenrara said...

kak rara pi kl watpe?
laaa kan kak rara memang duk sana bfore ni :P
takkan nak balik uma sendiri tabuleh? T.T

Juice said...

hai rara...
wah cutenyer keyboard cleaner
beli ktne?? nk kirim leh x????
rara cnfirm x nk swap? kak juice dh beli bnyk brg tau tggu nk send jer...

queenrara said...

hai kak juice :P
hee rindunyaaaaa
aritu ada add YM rara ey?
rara jarang on YM lah :)
kalau tak keberatan send phone number
kat email k?
rara confirm la.
kita berdua jela
kalau banyak sangat swap2 agak rimas juga kan? hee
nak kirim sweaper keyboard ke?
boleh la tp kena tunggu rara
ada kat KL nanti lah
sebab skrg tgh busy busy kat rumah
nak keluar pergi beli agak tade masa skrg
kalau kat KL, mcm2 bole beli utk kak juice :P
tak lama dah , lagi 6 hari je nak ke KL

emmaBEAR; said...

hyep ;DD
like HK stuff too,,
gyle cool ur blog,
cn u teach me 2 make mine like ur's?
ahh!
this is my email 4 myspce;
emmaska@yahoo.com
please add me,,
need your help with my blog,,

queenrara said...

ohh myspacing ?
HAHA
why dont you add me 1st?
shie_gegirl@hotmail.com

Mieya said...

comel la brg2 tu.
mcm tuan nye juge :)

queenrara said...

hee :P tuannya tacomel pun

psttt kalau ckp comel nnt ade orang jelesi :P