Thursday, November 13, 2008

//153

Selamat pagi semua! Hee. Cuaca kat JB sekarang hujan lebat lah. Itu yang membuatkan tidur tak nak bangun bangun agagagagaga. Actually dalam pukul 7 pagi tadi Mama dah kejut suruh hantar adik ke sekolah gara gara hujan. Bila start enjin kereta Haikal pun tersedar dan bawak jela dia berjalan waktu pagi. Lepas hantar adik, Rara terus tidur balik bercomforterkan Mooo..oo yang comel :P Haikal pulak tidur dengan Mama. Masing masing diulit mimpi hehehe

Ohh awalnya Rara update kan? Mana tak nya, sangat boringlah bila Ynn Manis tak ada. Manakah beliau? Agagagaga, busy lah tu dia kan nak exam, minggu ni minggu study week kan? Cik Cukis tu pulak, blog beliau tak boleh dibuka, asyik keluar Apache dari semalam. Haha, macam nama group mat rempit kan? Eww

Rara nak mentayang rantai baru ni. Hee. Selalunya kalau keluar or pergi mana mana, Rara akan memakai crown necklace. Crown tu sepasang Satu untuk saya dan satu untuk dia Agagaga. Rantai ni Mama yang belikan tau. Act, Rara tak perasan pun ada rantai ni. Tapi diri merasa amat bertuah lah bila Mama cuit cuit Rara lepas tu tunjuk rantai ni. Sangat best lah Mama



Cantik dan comel tak? Hee. Seronoknya pakai necklace ni. Rasa diri ni sangat comel bergaya dengan sling bag dan necklace ni. Perasan ka? Hehehe. Tak apa lah kalau perasan sekali sekala kot

Ohh ramai jugak yang nak keyboard vacuum macam Rara punya. Hee. Harga hanya RM15.90, amoy tu kata harga promotion. Taktaulah sampai bila, tapi dia sendiri nampak terkejut dengan harga yang boss dia letak tu. Sampai tanya banyak kali kat boss dia hehehe. Kalau ada sesapa berkenan, bagitahu lah ye InsyaAllah Rara tolong belikan. Rara nak tengok kat KL lah sebab kawan Rara cakap ada satu kedai kat KL tu jual dengan harga RM9.90 sahaja. Murah,kan

19 comments:

cikyuyu said...

rara rawr. ngee nk kerropi ade x? haha! uikss..
1 bln 1 hari menanti. wee!

queenrara said...

apekah satu bulan satu hari ?

keroppi tak adalah :)
oh ohh barang keroppi susah mahu dicari lh

Juice said...

wah cantik necklace tue...
kak juice sker kaler pink n biru muda...
okay nanti kak juice send dulu, sabtu nih baru gi cari brg2 n isnin kak juice send insayaallah....

sweet always dear...

queenrara said...

wahhh kak juiceee
hugsssss :DD
suka kaler pink ng biru muda ey?
baguslah, rara nak belikan brg pun
cam seronok sebab warna yang best
hehe :P

love u kak juice! :-*

nana said...

cantek2..
waa.
sy pun nak shopping la..

Anonymous said...

bajet comel kew? :p

queenrara said...

nana, shopping lah :P
nana pula minat apa ?
hee :DD

queenrara said...

anonymous syggg :P
ahahaha. so , ada masalah yang berkaitan dengan anda kah ?
:)

Anonymous said...

muka macam taik. bajet comel.

queenrara said...

yeke? kesian kau kan :P
hee masa aku tak banyak nak layan kau
yang otak pendek ni hehehehehe :DD

nek mudim said...

hehehe.. apache tu web server la. eee xmain la mat rempit ni sume. menyampah i. i minah kete ok. lol

sape la anonymous ni. hehe. sunat dia baru tau. i ni bekas nek mudim tau

queenrara said...

hehe :P yela i taw web server tapi kan mat rempit selalu letak apache jadah kat helmet and moto mereka ahaha :DD i pon minah kete jugak lol

hee sunat diaaa sunatt jeee :P

fwzynn Ainul said...

dh la cencurut, dtg kata muka mcm taik. aku tak pnh tgk org muka mcm taik.

aku rasa si cencurut tu muka nya mcm taik kan? sbb tu dia nk tuduh org muka mcm taik plk.. heee lupa daratan punya tikus :P


sygg, belikan untuk i :((

ღ~n0n0i~ღ said...

Anonymous????
better bajet comel..than dtg kutuk org tp anonymous? sgt le x cute!


btw dear..
rara mmg cute ok! ^,^

queenrara said...

fwzynn ainul :P

ahaha biar kan laa
orang mcm tu rasanya menjijikkan je
psstt :P
kalau dia tasuka i nape sibuk2 masuk blog ni kan?
mesti sebab dia SUKA amat ahaha
kesian betul orang camtu

HATERS MAKE ME FAMOUS ;)

queenrara said...

kak noi :)
hee sian dia
dia cakap psl bf rara plak camtu
tak patut betul
tp sikit pun tak de effect kt rara
takda masa layan orang cam dia
hee :P
orang kaa?
-_____-

lagi sekali,
HATERS MAKE ME FAMOUS awww

Mieya said...

aww,necklace tu sgt cantek.
n romantik jugak. ;)

queenrara said...

kenape romantik ?
heee :DD aww

chokilala said...

ceh. tak comel pun. baik i kat kucen i gantung kat leher i pastu bawak gi jenjalan. wakakaka