Monday, November 17, 2008

//154

Haa, puas hati tok nenek sebab dah boleh online. Teruk betul Celcom ni. Ada ka patut 3 hari taboleh online atas alasan nak mengupgrade sistem Celcom Broadband? Isk. Setakat boleh online tapi asyik Loading Page Error je

Maaf yaaaa sebab Rara tak update blog selama beberapa hari Ada beberapa manusia yang bertanya jugak tapi susah betul nak reply balik kt shoutbox. Nanti terus disconnected Hee. Tak pa lah, sekarang puas hati tak Rara dah updated? Wek.

Bila call Celcom je..
Dear valued customer, our Celcom Broadband is currently unavailable bla bla
Hee terus tekan button '0' kat phone pastu cakap dengan customer service wkakaw :P Sengaja nak marah2 dorang jea agagagaga nakal betullll

Ohh semalam kan, Mama masak bihun sup dan soto Hee. Seronok betul sebab makanan favourite okayyy. Makan tanpa hiraukan orang lain. Aaaaa buncit perut camni T_T Hee. Oh ohh, sebelum terlupa, Rara nak wish HAPPY BIRTHDAY untuk kedua dua kakak yang comel cantik hebat dan mantap awww :P Ayat bodek nak mintak belanja masa kat KL nanti :P Tahniah sebab dah menambah 1 angka dalam umur anda berdua hikk. Birthday kakak pertama adalah pada 16 November dan birthday kakak kedua adalah pada 14 November, dekat bukan? Hee

HAPPY BIRTHDAY, SISTERS!

21 comments:

cikyuyu said...

aww.! patot la.
tgk x UPDTE..
celcom ngok ngek (:
hahha.
woo!
epy bufday la untuk sister RARA tuh,hehhe

Sara said...

Patutlah tak update. Buat org tertunggu2 je :P

Rupanya Celcom buat hal :'( isshh..

queenrara said...

yuyu dear :P

ahahaha celcom tak ngokngek lah
rara sayang celcom tau
tabaik cakap centuh
pssttt , smlm rara maki hamun customer service whahahaw :P

queenrara said...

sorry sara :|
eheee tp skrg dah kembali kan kan
cuma cam kemalasan sikit nak update
tp banyak jea cerita
cuma malas betul wkakaw

cikyuyu said...

rara yayam :)
kaung3 maki maki maki lah lagik
huhu (:
yerla kn. CELCOM sgt bek!

nnt uu mau pkai celcom broband jgks!

ღ~n0n0i~ღ said...

hihi ^^
update gak ekkk~
salu je taww.. bila rasa nk update bizi le,tenet xleh access le..
tp tym leh update..
idea yg mncurah2 tu da ilang tah ke mana..

p/s: hmm da kol 2... work time!!! ^^
nnt kat umah kalo ade masa kaknoi singgah agi kayyy! hv a nice day *hugzzz*

queenrara said...

yuyu :P
drp aritu ckp nak beli lappy and pkai maxis broadband, celcom broadband, tapi tade pun dear? T.T

queenrara said...

kak ღ~n0n0i~ღ dear,

betul lah tu kan :)
kalau time idea dtg belubur
macam2 tenet prob ahaha :DD
pastu bila dh boleh access,
ahh mana tah idea suma tu :P

Juice said...

rara...
kak juice baru send parcel td, hope u like it...

queenrara said...

my deary kak juice :P

oh yaa?
thanks ! :DD

oh Ynn said...

sme la kite. bengang kn? bhaha :P

queenrara said...

bengang jugak tp kalau result dia bagus okay lah
harap2 celcom broadband laju cam skrg sampai bebila :P

oh Ynn said...

haha kan? i tgk youtube dgn goyang kaki je hahaha

queenrara said...

aah youtube tapayah tunggu buffering lelama cam orangila :P
best best

Permaisuri said...

ehh celcom sucks kah? baru nak guna celcom ni.. ;p

queenrara said...

ee celcom bukan sucks lah
tapi celcom upgrade sistem je
and hasilnya sangat bagus lah
tengok youtube pun tade buffering
laju je cam tgk cerita kt tv

cikyuyu said...

rara.mmg nk pakai,
tp mak gune dwet la sayang! kalo x> da beli.. skunk nih!
mak ngh upgrade umah.. byk bnde kne wat.. adoi! nnt dpt dwet project mak, insyaallah! kopem beli nye. hehe

Cik Mira said...

birthday i juge rara!!

queenrara said...

bila besday u ? aww :D

queenrara said...

cikyuyu
ohh yakah?
wuu centuh plak agagaga :D

cikyuyu said...

rara ku tercinta :D haha
yerla syg! nnt nak kwen haha
sng sket. uma da bsr!
koh koh koh . mnum ubat batuk cap katak :p

ermm..!