Tuesday, November 18, 2008

//155

Haaaa :P Mood untuk mengupdate kembali Sebenarnya taktau nak cerita apa laa, aritu masa Celcom Broadband buat hal idea mencurah curah ke daun keladi nak update, bila dah boleh access internet, idea hilang camtu je hee nakal betul idea ni :P

Petang tadi, macam biasalah keluar ngan Mama, Adik and Haikal ke pasar malam :) Hee bila hari Selasa memang happy sangat sebab ada pasar malam and bila malam banyak drama yang best best start kul 9pm-12am, drama kat TV3 tapernah miss :P Masa pergi pasar malam ada beli macam2 jenis makanan and secara tak sengaja, Ynn dah order tau fu fa :D Agagagaga Rara pulak memang tiap kali pergi pasar malam tu memang kemestian membeli tau fu fa! Haaa Cik Gadis Masin sila makan puas puas :P

Aumm :P Kuah kacang dan nasi impit hee
Satay daging ada, satay ayam pun adaaa :D
Nasi Ayam hee :P Aww sedapnyaa
Agagaga tau fu fa gula merah sedapnyaaa :P Wek kat Ynn
Apam balikkk siapppp! :)



Haa sedap tak? Hee ada sapa sapa terliur kah? Sila merasa sikit, okay sudah cukup :P Lepas pergi pasar malam tadi, terus pergi bayar bil Celcom Broadband sebanyak RM44.40 :) Tapi Rara bayar je RM50, nanti dalam bil akan datang Celcom pandai pandai lah tolak heee

*Aaaahh, kenyangnyaaa perut*

8 comments:

chokilala said...

i tak terguda pun. i kepenatan ni. isk. i da start balik projek yg dulu tu. huhu

queenrara said...

oo projek mencantikkan blog kah?
wwuuu nanti dapat duit sila beri sedikit
ahaha :D i bukan nak suruh u terguda
i suruh si masin terguda awww :P
hee :D kepenatan sila minum 100plus secara belambak

oh Ynn said...

sape masin? bhaha :))

i ta teguda pnn. i dh mkan nugget pedas sedap. best2 :))

queenrara said...

hee :P
u lah masin aww
cuba click kat si gadis masin
nanti u akan jumpa sapa kah yang masin itu
wahahau :D
nugget pedas? aww :P

*cpt lh tgugat klau x i culik MR.F

Faiz said...

rindu dengan nasi himpit mak ...waaa...

cikyuyu said...

huhu (:
besh besh beshh mau makan jugaks
greee !!
awi nihy rabu ade pasar malam kat umh uu lak.
mahu gewdixs gewdixs lagi

koh koh batuk nak mam katak sedap :p
nyummmyyy!!

queenrara said...

faiz, rindu dengan nasi impit mak?
sila balik rumah dengan kadar segera
dan suruh mak masak :P

queenrara said...

cikyuyu :D
eeeuwekk mamam katak ?
erk tetiba loya loya je bila baca
hikkk :D