Thursday, November 20, 2008

//157

Hai. Rara happy, seronok, excited dan *pelbagai perasaan lagi* sebab Rara received parcel from Kak Juice pada 19 November, kira kira pukul 2 petang camtu kot. Hee. Seronok sangat bila tengok ada sampul terbaring kat depan pagar rumah. Hee. Posmen tu bukan nak panggil, pakai campak je. Nasib baik barang2 tu takda rosak! Hee. Actually, Rara baru je deal ngan Kak Juice utk jadi swap partner. Benda ni pun secara tak sengaja. Tapi seronok sangat tau, nanti nak ber'deal' dengan blogger lain lah Agagagaga. Apapun Rara akan reply kat Kak Juice dalam seminggu dua camtu ok? Jom kita tengok apa yang Kak Juice membagi pada Rara


Haa ni sampul yang terbaring kat depan pagar. Hee

Ada bekas utk letak glasses & ada juga kipas tangan anime :P Yaa, Rara tau Kak Juice suka anime :)
Hee. Dpt lagi erasers, lucky stars@ paper stars & ada jugaa chocolate mirror. Nyum nyum!
Haaa comel kan tuala kecil ni? Agagaga. Cartoon pempuan tu comel sgt! :D
Hee saja letak last :P Ada shower cap, keitai strap & sticker Seronoknyaaa!



Thanks Kak Juice. Diri merasa amat bertuah berswap partner dengan Kak Juice. Dalam notes yg Kak Juice bagi ada tulis camni "Kak Juice tahu Rara suka Hello Kitty kan so ada r beberapa item Hello Kitty utk Rara" Aaaaaa thanks Kak Juice, rasa macam sepanjang masa nak berkipas, rasa macam nak gigit erasers dan chocolate mirror tu, rasa macam nak lekat tuala kecil tu kat baju, rasa macam nak mandi sekarang menggunakan shower cap dan rasa nak tampal satu bilik dengan sticker . Agagagagaga, yaa Rara sangat melampau dan sangat excited sekarang


Ok lah, apa pun bapak bapak, ibu ibu, semua yang ada disini, doakan Rara dan family selamat sampai ke KL

5 comments:

oh Ynn said...

hati hati :D wuu jeles jeles. meh la jd partner swap i bhahaha :D

chokilala said...

jom jadik partner swap boipren dgn i nak tak? mmuehehe. i malas la main swap2 ni. takut org tu bagi tak bes. hehe

oh Ynn said...

kalo i kn, i tasanggupp nk swap boyf ngn u cik cukis, u kn rakus, abis tekengkang boyf i nnt bahahahaha :D

queenrara said...

oh ynn :P
hee i dh sampai :) thanks amik berat. syg u sangattttt :D

oh ohh kalau u betul2 nak jd swap partner, sgt seronok lah :P

queenrara said...

chokilala
boyf? erk. takda bnda lain kah. asik boyf je