Sunday, November 23, 2008

My Sony Ericson

Hee Hai hai hai dan hai lagi. Aaaa letih still terasa lagi lah. Mana tak nya semalam baru je sampai kat Petak Masa Timesquare dapat call dari Farah Hasnita adik angkat kesayangan dan kecintaan hahahahah :D Dia beritahu dan menjemput, kakak Shafiq, merangkap bakal kakak ipar dia *gelak kuat kuat lah Farah!* melangsungkan perkahwinan semalam, kat Cheras. Wuuu dengar je camtu, Rara terus cepat-cepat pergi kenduri tu. Hee seronok lah sebab ada peluang kan nak jumpa Farah sambil makan-makan Yang paling best, Shafiq layan kitaorang memang P.E.R.F.E.C.T! Thanks Capittttt. Hope kita semua berkawan sampai mampus meninggal cukuppp :P Hee, sempat lah lepas dapat call dari Farah, Rara pergi kedai yang mesti dikunjungi! Hee. Seronoknyaaaa bila dapat diamond phone. Aaaaaa jum jerit jerit tengok handphone Rara Pssssttt sengaja nak suruh Kak Juice dan blogger lain jealous dengan handphone Rara awww ahahahahaha :D



Haaaa cantik tak? Cantik tak?? Petang jap lagi Rara nak terjah Keramat dengan Mama, Angah & Adik kot :P Hahahaha (RARA?) Yalah yalahhhhh Rara memang seorang yang suka berjalan!

14 comments:

Sara said...

Terjah keramat, terjah McD Setiawangsa tak? hehe. Hari ni harijadi adik sara tau :P

Sponge gurl said...

poyo.
bajet comella sangat tu ?
gedik

queenrara said...

sara, tatau lagi jadi ke tak :( agagaga nanti kalau kak rara dtg, kak rara mungkin tasempat lg nak lepak2 sebab nak singgah2 rumah kawan2 semua :P

queenrara said...

siapa budget comel? hee perasan kah kau? ni blog aku, menyibuk pasal apa? eee yuccksss! geli, menjijikkan. najis mcm kau dtg kt blog aku. kenapa suka view blog aku tiap hari? itu maknanya kau seronok dan suka ahahahahaha

ღ~n0n0i~ღ said...

eei..
sama le diamond hp rara tu ngn kaknoi punya..
exactly the same.. ^^
hahaha..
tp.. hp kat kedai lg ;((
x sbrnye nak tggu dia sembuh....

queenrara said...

kak noi, handphone sakit apakah? hee :D takpalah, sabar yaa :)) hee. sama ey? seronoknyaaaaa. kita memang sweet sama sama lah kan kan

Juice said...

aww kak juise sedang menjeles tgk handphone rara...waarrgghh nak beli handphone baruu...

queenrara said...

kak juice :P silalah menjeles secara purata ahahahahaha :DD

Ejat_Aramaiti89 said...

amboi...skang hp pun ada manik2 ker??ingat baju jew ada maniks...uikss....

HANA bUdaK cEkElAt said...

aik..tu tepek sniri diamond tu rara?
atau mmg dia dtg mcm tu?
;p ;p

queenrara said...

hee :P yang bulat bulat tu tepek sendiri :P yang love tu memang dtg camtu . letak je setepek kat handphone :D

tiemc said...

wow..comelnya hp!!!

queenrara said...

sis ! :P comel handphone ke diamond tu? hee :DD

tiemc said...

sis kot yg comel..huahuahua :p