Monday, November 24, 2008

Kitty Kitty

Selamat morninggggg :P Rara tengah rasa sangat sangat kesian kat maid kakak ni, dia dari tadi buat kerja kan Harap harapnya dia blh lh jaga Haikal & Alesha dgn baik :) **Kepenatan semalam sampai nak reply mesej kat shoutbox pun tergendala heee. Semalam dari Petaling Jaya rumah kakak kitaorang semua pergi ke Keramat melawat kawan kawan Mama je. Hari hujan dan masa yang agak kesuntukan buat perjalanan agak terhad kot. Hee. Tapi takpe lah, nanti lain kali boleh je pergi kan. Rumah bestfriends Rara pun tasempat di singgah. Lepas je pergi Keramat, Abg Nizam *Boyf kakak kedua* bawak kitaorang semua pergi Jusco Wangsa Maju Mst lah Rara orang yg paling happy sebab Rara memang nak pergi sana pun kan :P Bila dh pergi terus lh pergi tempat Toy sebab nak cari pampers utk baby alive :) Ok, dah dapattttt, cukuppp. Semua dah boleh pergi ke kedai favourite Rara *Nama kedai tak dikenalpasti* Heee tengoklah apa yang Rara dapat ni haaa

Hello Kitty dustbin
Hello Kitty spray bottle
Hello Kitty strap
Hello Kitty handphone strap
Chocoa Cookie Mirror

33 comments:

queenrara said...

maaf lah kalau i bersifat jahat panggil dia "macik Jand*" itu adalah kerana sikap macik tu yang aneh dan sangat tak professional okay :D

oh Ynn said...

heee nk vacummm :P

ah ah, kan? kenape tidak begitu pro? kenape mahu konker sesorg? ini cyber, smua org de hak nk bwt ap kt tmpt dorg. even curi coding. i pn slalu bwt kn yang? HAHA sangat kelakar lh, knape die sgt kedekut? ish2

ღ~n0n0i~ღ said...

not curi coding la dear ynn..
kejam sgt tu bunyinya..haha
we refer it! take it as reference ^^
lgpun kta x amek dia pnye.. kita amek kt tenet..
cara penulisan, biase la kdg2 sama
ade org dia x ske kita sama ngn dia,nnt kononnya kta tiru..

well i remember once, kebetulan blog skin rara sama ngn blog adik kaknoi, bezanya rara pnya kaler pink, adik kaknoi nye kaler blue.. bkn tiru..tp amek dr source yg sama..xde pon nak bising2 kan rara???

queenrara said...

itulah i call u nak tanya pasal vacuum :P tp u tak ankat. kusyuk dating kot u? i nak tanya, sbb color pink tak ada. biru dengan kuning je belambak. pulak tu bukan HK lah :( kat sana tak ada HK pulak. kalau bentuk sama tapi takde lambang HK dan bukan color pink cemana ?

hahaha pasal madu (i tafaham kenapa madu, nak sangat jadi madu ke, kalau begitu, i free mendoakan hahaha) itu bukan dia punya pun. konon2 edit semua color tu. cet podaahhh lahhh! u try search color codes yg dia cakap, ada je keluar color codes dia tu? color tu dia kata edit sendiri dan font type sekarang ni dia kata i tiru dia. eee geli ketiak je. mulut bacin lah macik tu :) font type ni kat dalam microsoft word, myspace suma ada kan yam? ee kecoh tak bertempat laahhh . ramai orang cakap, dia cuma jeles dengan i skrg ahahaha

queenrara said...

kak noi, aah masa skins adik kak noi sama tu, tp dah berubah suma, rara pun dah ubah banyak kan kat blog ni, takde la nak sekecoh macik tiri tu ahahaha :P ala biar jela, nanti mulut dan tangan dia buruk ee takuasa lah nak story psl si macik jand* tuh

queenrara said...

ohh btw lupa nak cakap , dia silap. color codes kitaorang TAK SAMA. berbeza okay

Anonymous said...

mmg muka ko cm indon.
so so what?

Anonymous said...

indon pun indah juga wahai anonymous. kalau mcm kau yg bermuka lelaki bangla penuh bulu bulu halus ber warna pink dgn bulu ketiak yg berjuntai de tepi celah tetek kau, mmg sangat hodoh di pandnag. dgn bau yg amat busuk. sebusuk hati kau :)

Cik Mira said...

haha aduhai tak abes lagi ke kes ni rara? sian la minah tuh kan. die ingt dunie cyber ni die punye kowt.

queenrara said...

ahahaha anonymous je? alahai kenapa nampak terlalu penakut? kalau muka aku cm indon, maknanya mcm acha septriasa lah kan ynn yayang? hee :DD ohh *bangga*

queenrara said...

Cik Mira, pempuan tuh memang sangat memerlukan kasih sayang :P mana tak nya kawin pastu bercerai, mungkin sebab sikap dia yang teruk plus hina tu kot. ee memang geli lh. sesapa yang berhubung kait ngan dia pun tah2 di umpatnya belakang belakang. macik tu talam dua muka tau

oh Ynn said...

yap, acha or BCL pasti lawa, kalau die? umm i nk pkir lh muka artis bangla yg popular( eh popular ke? :P) . TAPI lelaki lh, die kn khunsa, laki boleh perempuan pun boleh kotla :P

*eh, rachel dlm cite heart budak kecik tu pn lawa kn. bak kata dia, u kn budak lg,so ade lh iras mcm rachel :P hahaha :D

queenrara said...

oh Ynn pemilik FwzQram :D
ahahahah u ni seorang gadis manis yang pandai berlawak ok. i guling guling baca ahahaha :DD jum jum kita tembak tetek dia yang dah tak suci tu ahahah :PP kalau dia muka macam apa? pink pink suma. suma muka dia nak pink ala ala jepun, macam piggy lah kan? haa memang memang , i tgk ada. eh muka dia menggelikan ok. berminyak minyak boleh buat minyak masak, tp i tanak, sbb jijik ok. ahaha :DD

eh memang lh i kan budak comel seperti rachel. dia jeles lantak pi.. janji hidup i tak mintak makan kt dia. drp dia, bru bercerai dah sibuk cari jantan lain. nampak sangat sangap nak beromen aahahahahahahahhahahah

oh Ynn said...

u jgn tatahu, puting die dh karat, tu yg guna benda mahal nk kasi pink balik. sgt sedih wkakakak :P

muka beminyak? ee tlg la,bole goreng telo bagai :P wkakaka,telo baka laki die awkakakw

yam, byk sgt i gelak ni, kang koma plk wkakaka :P

tau tape, biase lh, babi kn :D nafsu kuat.wkakakwkakkwkakwkkakw

ღ~n0n0i~ღ said...

da la tu syg..
ignore ja la.. jgn dilayan sgt
bek layan kaknoi yg tgh demam ni *sambil merapatkn diri pada rara,nk manja2*
hehehe ^^
dah dah dah.. biar je la dia nk ckp ape!

queenrara said...

ahahahahah kenoneng perut i baca :P
perut pun boleh kenoneng, u jgn tatahu yam :P ahahahahahaha

itulah puting dia dah karat kan, pastu dia beli lah benda mahal2 yang nak kasi pink balik tu. terpaksa la sbb takut bakal laki dia lari lagi mcm ex husben dia ahahaha :D sgt memalukan. gatal nak kawen pastu bercerai berai bagai. kan dah tak suci. aww

nanti dia goreng lah telo laki dia guna minyak muka dia pastu nanti dia makan sendiri. nanti dia mesti cakap, "aww, sedaplah telo abang!" wkakaka bapak lucah anak KELANA tu :D

u jangan koma pulak. kita sambung gelak lagiiiiii ahahahha

nafsu dia kuat lah tu nak beromen. mana taknyaa, baru lagi cerai dah gatal skype jadah ngan jantan lain. ee pempuan apa la tu kan yam :DD kalau kita ni takpa la, tak kawen lagi, kalau laki tinggalkan, tak la memalukan sgt
ahahaha dia mengaibkan diri dia sendiri

queenrara said...

kak nonoi, dulu boleh lah ignored je, diam segala bagai, sekarang dia si tetek tak suci tuh dah melampau. ee rugi gila bakal laki dia yang entah jadi tah tidak tu :P ahahahahaha

oh Ynn said...

kahakahak,. mmg melucah, pasti die lebih mental selepas ini, pasti ad lg byk komen tapuas hati dr barua barua dia. die kn babi, rmai sgt org suka babi cm die rupanya lh kn? pastu serang kite plk. kahkah.

igt kn dh tua dh pndai la pk, dh cerai mcm ni pn masih bodoh lg, no wonder lh kn laki lari, mst die ni jenis yg dera laki, ganas oh :P bpk ah. wakka

hhaha. pasni dea serang u, u bls je blik. tayah bg muka kt minah berminyak muka itu. yg penting, tayah nk minx maaf bgai. die yg serang, die lh sepatutnya minx maaf.

bangang, sepatutnya ckp elok2 kalo btol u nk tiru die ke, tp sbb die babi yg meroyan sbb laki lari dan janda tetek karat, sbb itu lh die meroyan meronta mcm ap tah. wakka :P

queenrara said...

hahaha :D mesti pasni dia sedar yang diri dia tu tak suci dan janda tak berhias. dah lah bercerai hidup. laki dia pulak tu yang keluar dari rumah tu dulu. mesti sbb laki dia dah tak tahan hidup dengan orang mulut busuk dan hati busuk cam dia. sangat jijik la. aah i pelik barua barua dia tu tak sedar ka? satu hari nnt mesti dia buat barua barua dia plak cm ni. pastu kan, yang kawan dia si lembu tu, u igt si janda ni suka sangat ke ngan dia? tah tah abis mengumpat ngan orang lain pasal si lembu. yang si lembu pulak kena cucuk idung. ikut sajalah kata dia whahaha :D

entah. dah cerai suma, still tak taubat lagi. mulut masih busuk. td masa i view blog dia yang berat nak mampus tu sebab dia ada reply kt comment i tuh kan, i view, ada sorang laki tu nasihat dia kat cbox dia, pasal dia tu panas baran, kalau dah dah nak kawen baru, sila ubah perangai tu. u ada baca? hee buat malu lah pempuan tak suci tuuuu

ahhh takda maknanya nak mtk maaf bagai. pergi jahanam saja dia :P i tetap makan dan tidur walaupun dia buat aksi lucah ahahahah

HANA bUdaK cEkElAt said...

eh bisekut cekelat.. sesangat sedap..
hana ada juga cermin tu, ada yg bulat, ada gak yg mcm choc bar. kat sini rm4.90 n rm3.90 je. rara beli brapa?

;p ;p

queenrara said...

HANA cekelat cadbury nyum nyum :P
hee jum makan bisekut cekelat jum :P cemana ni, nnt hana nak makan sorang je, rara tadapat, nanges berjemaah kang :DD oh choclate bar pun ada tp kt kedai rara selalu pergi RM7.90 :P mahal lah dr tmpt hana kan. hee :P yg biskut coklat cm picture tu RM2.90 je satu :DD

HANA bUdaK cEkElAt said...

or...mahalnya..rm7.90..


ops.. hana ken tahu gak, apa feveret rara selain helokekity
;p ;p

queenrara said...

hee :P hana cekelat lat latttt :P

mahal kan rm7.90? rara tgk smlm pun igtkn "wah murah je" igtkn mahal lagi tau. rupanya kt tmpt hana lg murah, ee best nya kalau memborongggg :D

erk! selain HK? hee taktau lh. rara minat HK je. yang lain xtaw lh :( hee. apa apa jela yg kne mgena ngan sanrio :)) ala taktau betulllll nk ckp ahahahah

HANA bUdaK cEkElAt said...

okes.. so, hana da tau apa yg leh hana swap-swap kan utk rara budak pinky..
;p ;p

queenrara said...

aaaa rara kena la serang petak masa // timesquare lagi kan :) ahahaha

HANA bUdaK cEkElAt said...

BTS mmg best.. harga kat sana pun okey la, takde la mencekik mcm kat pavilion.. adesh... tapi klu nk lg best, g living cabin la. klu time mega sale, sllunya diorg akan jual stok clearance dlm stok bnyk2 n murah.. mmg best ;)

;p ;p

queenrara said...

BTS? hee berjaya timesquare ey? rara panggil TS je :P kalau BTS, mcm bandar tasik selatan hehehehe :DD ohh pavilion memang mencekik kan :) hee. g living cabin? tp pair world lagi best taw :DD kat tingkat 3 tuuu

queenrara said...

ehhh, dh lh okay stop pasal JANDA. nak termuntah lh sbb asik cakap psl dia. kan ynn? dia nak kata sama codes, lantak dia laaa nak kata :))) peduli apa. yang penting dia tak kacau i berakkkkkkk :DD
gelak guling guling :DDD

tak sokong sape pon said...

watch out ya mouth sikit darling. i'm not in ur side neither her. but ur words is kinda too harsh. tak comel lah macam ini.

queenrara said...

tak sokong sape pon ,
okay im sorry, dh removed dah pasal dia. Memang saya melampau lah kan? Ok lah jp lg saya removed semua lh

tak sokong sape pon said...

haa..macam ni lah baru comel. walaupun marah tapi takde nak guna harsh2 words. ;)

queenrara said...

tak sokong sape pon :)))

ahahahaha yalah kan. dia tu tetiba macam kena histeria je. dah la aritu penat baru balik berjalan, tetiba kawan kawan dia dok sibuk sibuk leave message kat shoutbox , yg batu apinya kawan dia yang 'lembu' tu.geram btl. lepas ni takda la nak dengar cerita pape dr dia

Anonymous said...

happy that you care to remove all the things :) tindakan yang bijak dan matang.

tak rugi kalau kita lembutkan hati. teruskan menulis yang comel-comel sahaja :)