Tuesday, November 25, 2008

Toothbrush Holder

Begini lah pemandangan di koridor rumah kakak sewaktu pagi Sangat tenang dan menyegarkan :P Seronok bila tengok pokok pokok yang memisahkan rumah kakak dan bangunan bangunan di depan sana. Hee. Aww, jom lah kita bersenaman supaya sihat dan kuat macam Tiger :P Hikkk! Smlm lepas pergi bank Mama ajak pergi kedai yang berdekatan area situ lah. Then masuk kedai tu, Rara ada terjumpa Panda yang sangat comel. Hee. Kira mcm penutup berus gigi lah. Sangat sweet bila berus gigi tergantung kat toilet :P


Haa. Comel kn? Berus gigi Rara adalah panda yang di tengah tengah tu Ahahaha best tauuu Harga masa tengok kat Jusco Wangsa Maju, RM3.90, tapi Rara beli kat sini cuma RM2 seekor panda. Haha murah, kan? Ynn, berus gigi u ada macam ni? :P

**Eh, nak tanya, ada tak sesiapa yang pernah tengok pelangi rendah?

Amik lah. Belambak tag. Sampai hati men-tag-kan Rara *nanges*


Tag 1 : Mimie



1)Do you think you're hot?
Hot? Haha. Tak!


2)Upload your favourite picture of you!

3)Why do you like that picture?
Sebab ia nampak lazat dan saya sedang lapar T_T

4)When was the last time you ate pizza?
Eee saya seorang gadis yang tak bermakan pizza :P

5)The last song you listened to?

Lenka - Don't let me fall


6)What are you doing right now besides this?

text with him HAHA


7)What name would you prefer besides yours?

Farah Hasnita bt Hassan


People i tag

1) Ynn

2) Chokilala

3) Amal

4) Farah

5) Kak Noi


8)Who is number 1?

Bestfriend <33


9)Number 3 is having a relationship with?

HAHA tak amik tahu lah plak :)


10)Say something about number 5?

Dia tengah countdown utk balik ke Sabah :P

11)How about number 4?

Cantik & menarik :)


12)Who is number 2?

Bakal isteri Encik F HAHA


Tag 2 : amal,arisa







I WAS DIRECTED TO ANSWER THIS POST

1) apa yang saya buat pada pukul 8.00 pagi?
tidur KOTT :P


2) apakah yang saya buat 30 minit lalu?
ber'online' HAHA


3) apa yang berlaku pada tahun 2006?
saya sedang menuntut di Multimedia College


4) perkataan terakhir yang saya sebut secara kuat...
Adik!


5) berapa kalikah saya makan pencuci mulut untuk hari ini...
tak makan lagi KOTT :)


6) apakah warna sikat rambut saya..
pink


7) apakah benda terakhir yang saya bayar?
topup celcom RM10 :P


8) apakah perkara yang saya lakukan semalam dlm bilik?
pakai baju HAHA *Jangan fikir kelucahan lah*


9) apakah warna pintu depan rumah saya?
coklattttt :D


10) dimanakan anda simpan baki wang anda?
handbag LOL


11) apakah ramalan cuaca untuk hari ini?
panas panas :P


12) apakah perisa ice-cream kegemaran saya..

vanilla, of course!


13) perkara yang buat saya teruja..

matawang! HAHA *mata duitan*


14) adakah saya nak potong rambut?

taknak. i want my hair like before please? :(


15) adakah saya berumur 25 tahun ke atas?
ohh mungkin lah pada tahun tahun akan datang :)


16) adakah saya cakap banyak?
yeah sometimes!


17) adakah saya menonton O.C?
Apakahh? Idk!


18) adakah saya mengenali seseorang yang bernama Steven?

Tak. Sapakah? Bakal suami Ynn kot? Hee


19) adakah saya buat perkataan sendiri?

HAHA entah lah, ada ka?

20) adakah saya minah jealous?
a'ah lh :( bencinya perasaan jealous tu tahu :((


21) nama kawan saya yang start dengan huruf A..

ann! <33>

22) nama kawan saya yang start dengan huruf K..
kaisara! LOL takda lah!


23) siapakah berada paling atas dalam receive calls dalam fon saya?
sayang <33 style="color: rgb(153, 153, 255);">24) mesej terakhir dalam inbox saya..
honey, can i sleep 1st?


25) adakah saya menggigit-gigit straw?
takkk!


26) adakah saya mempunyai rambut kerinting?

adaaa :D


27) apakah makanan terakhir yang saya telan?

keropok udang :P


28) adakah saya akan berkahwin suatu hari nanti?
aww mestilah :P


29) apakah movie terakhir yang saya tonton 2 minggu lepas?

takda minat tengok movie :(

30) adakah anda jatuh hati pada seseorang sekarang?
hee yalah :)


31) adakah saya tertekan hari nie?
sedikit


32) saya telah menangiskah pada hari nie?
takk!

33) kenapakah saya buat tag kali nie?
sebab saya di tag :P


34) saya nak tag 5 orang yang..
HAHA hanya pada yang cantik :P


35) saya nak bg post ni kat :

a. Ynn
b. Kak Juice
c. Yuyu
d. Eira
e. CikMira


Tag 3 : Eyka Hamasuba,Bella





1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this



Saye nak tag mereka:
1.Ynn
2.Chokilala
3.CikMira
4.Kak Noi
5.Mirra Atika
6.Yuyu
7.Sis Tiemc
8.Alya
9.Sara
10.Husna/AppleMerah

27 comments:

cikyuyu said...

wah. geram geram!
tenet babi jer snie
tak leh tgk pic tuh. HAHA
kejadah btoi. ngh mental :X

queenrara said...

cikyuyu :P
amboi skrg ni carut carut je slumba haha dulu susah sikit kan :DD hee yalah tenet memang babi pun. ahahaha :D

cikyuyu said...

RARA yayam :p
bbluwekk
jgn mare. bese lah!
kalo line uhh.
tak nak cakap! nnt kena report di
wahh wahh.. diam sudey!

queenrara said...

yeke kena report? ahahaha :P

cikyuyu said...

sayam oi!
hehe.
line tenet nie kalo x Ok?
kena wat report. col 2 col nie
kalo dornak tak dtg.
mati lah duk sorang2 lam lab

ari 2 cm 2 laa. coz
router rsk!!
muhahha =)

cikyuyu said...

rara. da nmpk dah
panda . oh oh oh sgt cantik!
katak xde ker?
ngeee :]

ღ~n0n0i~ღ said...

huishh..xbaik carut2..hehe
tp kalo leh elakkn le dr carut2 ek,x baik tau.. *nasihat jer ni,jgn marah yer*

pelangi rendah tu cane rara??? *kompius*

queenrara said...

yuyu, keroppi kat kedai tu banyak jugak laa tp mahal gila lah :( ada nail clipper suma, cantik jugak hee :P meh la datang, kita shuping sama samaaaa

queenrara said...

ahahahaha :PP tanak mencarut tapi asik tercarut. takpa lah, dalam cyber je, mulut tak pernah pun cakap semua tuu ahahaha :DD tasenonoh betul hee

pelangi tu rendah.. aritu masa naik LRT kan, nampak pelangi kat atas2 pokok je, panjang tau pelangi tu, besar! tapi selalu pelangi kan tinggi jugak. ni nampak btl2 atas pokok . org dlm LRT semua kagum. rara terpegun lgsung tasempat snap pic

oh Ynn said...

alahh i xnk kepala panda. i nk kepala boyf trus letak situ boleh kagum hari hari nk gosok gigi tgk die haha :P

*bukan kpala betul, die cm ah patung ke eh tah :P

queenrara said...

hehehe :D nanti i rekacipta kepala fwz utk u :P pastu nnt letak berus gigi u dalam kepala fwz :DD
ahahaha
yanggg, tak message kat kotakjerit i pon :(

cikyuyu said...

kih2. RARA
mcarut mcarut jerk.
muhahha! crazy btoi kn?
adoi. shuping lagi. aayayya!
nak nak tp bln nie kaperk lagi. :(
sob3

lesen kete tak abis agy bayar. wah!
gler tol..
dah la nk saving saving duit gaji.
nnt nk clbrte bufday! bhahah :D

queenrara said...

yuyu :P amik lesen kereta ey?
brp RM ey? hee :DD
senang lah nak pergi kerja nanti :)
semoga berjaya

ღ~n0n0i~ღ said...

Subhanallah..
tak pernah lak akak tgk pelangi rendah camtu..
mesti cantik kan,rara..
tulah kehebatan dan kekuasaan Allah swt.

cam da lama sgt tak tgk pelangi..
igt dlu masa kecik2 kan suka berangan nak menggelongsor kat atas pelangi tu *konon la bole* HAHA ^^

cikyuyu said...

RARA sayam :)
wahh.mahal la skg.
tp tp gabra gler babi nak bwk.
muhaha. ishh3! bengong tol.
mekaseh2.
insyaallah! ade rezeki..
bole lah curik kete mak g jln3.
HAHA :D

queenrara said...

kak noi, masa rara tengok, kenapa pelangi tu rendah? org dlm LRT dah bising gila dah mulut pokpek pokpek. memang pelik taw pelangi tu. dalam hati ni terdetik. ni salah satu tanda nak kiamat ke? *takut* pastu rara terus mengucap banyak kali. mmg sangat pelik pelangi tu tp tetap cantik cuma rendah je. agak2 klau btl dia atas pokok tu, blh pegang ke? HAHA ;P

yelah kecik2 dlu, nmpk pelangi je mcm dpt hadiah yang best kan :)

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

rara...mana nak dapat patung tu yer? kat tempat mizah ni takder benda cute camtu...hahaha...kemaman sucks!!! bagus gak gantung camtu...tak la kotor sangat kalau terdedah camtu je berus gigi kan??

queenrara said...

mizah dear :) hee. patung tuh kat kedai2 cam kedai mana ey nak cakap. ala kat kemaman ada kedai rm2 tak? haa rara beli kat kedai rm2 taw :P kalau kat jusco, ada macam2 kartun, tapi mahal sikit lah. rm3.90 :) memang lah, kalau tergantung pun takda lah kotor dan nampak toilet kemas dan ceria je :D

missbellachicaboom said...

hah..buat pun.lama tau tunggu..

cikyuyu said...

kena tag lagi lagi lagi
sila lagi!
cpt2 cpt2 lompat mcm katak
ketuk pale HK kuat kuat :D
awww. toink3!
rara. HAHA
mahu sgt wat tag tag tag..
ape kes lah mgarut nih.
ishhhh4

queenrara said...

bella :P
alolololo hehehe
kemalasan nak buat tag sbb ada gambar suma tu. nak upload gambar sndiri pun malas. HAHA :P sorrrryyyy

queenrara said...

cikyuyuyuyuyuy mama berudu :P
wahahahaha :DD
buat lah ey tag tag tag wkakakw

tiemc said...

argghhh rara tag sis..adussshhhh :p

ღ~n0n0i~ღ said...

kena amik pics ek? wat esok la..haha
sbb arini ase tak best je!

queenrara said...

sis tiemc, padan muka HAHA ;P
rasakan lah wekwek

queenrara said...

kak nonoi!
buat jangan tabuat wahahaha :P
kalau tak rara geget kak noi nnt

queenrara said...

kak nonoi!
buat jangan tabuat wahahaha :P
kalau tak rara geget kak noi nnt