Thursday, November 27, 2008

Colorful Scissors

Hai selamat morning, selamat afternoon, selamat night. HAHA takda kerja Hee semalam keletihan lah tahu tak. Berbagai perkara sedikit malang menimpa. Tahu kenapa? Silalah menangis dahulu. HAHA. Cukuplah airmata sebanyak 7 tempayan ini Hey tahu tak, semalam dah la keletihan pergi Titiwangsa, Carefour Wangsa Maju dan Masjid Jamek Lepas itu bila dah nak balik, naik LRT tahu tak, sampai Taman Jaya, konon kononnya nak naik cab lah kan. Bila sampai je, satu biji cab pun takda. Rasa nak marah tak? Dah la kaki ni dah melecet segala. Haih. Mama ajak mencari cab dekat area situ lah. Langsung takda weyh. Dari LRT Taman Jaya tu kan, keluar pergi cari cab sampai dekat dengan jalan besar, haram takda. Rasa nak mencarut HAHA :P Jom lah mencarut secara berjemaah. Eee sakit hati betul. Lepastu jalan kaki balik pergi LRT Taman Jaya balik, ada pulak cab, ee rasa nak pengsan okay Nasib baik lah bila balik, tengok barang2 yang dibeli, rasa panas tetiba menjadi sejuk beku HAHA

Cantik tak gunting ini?

HAHA berwarna warni dan pelbagai corak, kan? Selalunya tengok gunting camni mahal tahu. Tapi semalam mungkin nasib baik plak, 4 gunting ini hanya berharga RM6. Murah kan? HAHA seronokkkkknyaa! Jom menari *breakdance cukup*

Payung Hello Kitty pink aww :P

Ini adalah payung. HAHA menyanyilah lagu Umbrella... elaaaa.. elaaa aaa aaa Hee sumbang sedikit lah. Ee comelnya color payung ni. Pink dia soft je. Rasa macam cotton candy hee :P Bila nak hujan ni? Boleh lah pakai HAHA :P

Kotak Hello Kitty, jam Titus :P

Semalam adik ada beli jam Hello Kitty *bukanlah original* tetapi sangat comel lah. Hee. Lepastu cepat cepat lah cakap dengan adik, "Oi oi, kotak ini aku punyaaaa" HAHA sampai kat rumah terus curi kotak tu dengan kebenaran okay :D Comel lah jam Titus yang dibeli di City Chain KLCC duduk dalam kotak Hello Kitty HAHA. Ohh :P Jam itu lah satu satunya jam yang disayangi lah Kecik sahajalah jam itu. Mama yang belanja tahu. Harga sebenar RM600++ tahu, tapi ada discount 20% kot. Tak ingat, nyanyuk lah :P

Hey, malam tadi Rara makan mcD, delivery sahaja :P Makan Mc Chicken dan Mc Shaker Sedap :) Nak belanja lagi tak? Hee

NOTANOTE : Oh ohh, petang ini Rara akan ke Sg.Wang bagi sesi mentreatment kan rambut :P Sila tegur jika terjumpa

8 comments:

.Nana. said...

ouww..bestnye..
bershopping sakan..
tgk kak rara ni mmg rajin btul ek beli benda2 comel..

queenrara said...

Nana nana, dengar lh sygg, ini kisah bukan dongengannnn HAHAHA :P

hee :D takda la shopping sakan. brapa barang aje tuu. murah pulak. kalau mahal, kak rara fikir byk kali nak beli lh. klau tak, kak rara pun taknak jugak beli kot? HAHA lagipun duit mama lah . dia cakap "amik lah" mestilh amik kan hee. bestlah beli brg cecomel. nnt letak kt blik, blik pun jadi comellll taw

oh Ynn said...

u suro mama u blanja i teddy bear besar boleh?

queenrara said...

ohh Ynn :P HAHA
teddy bear besar? awww :D
baik belikan utk i
boleh jadi kawan dgn wiwi
hee u dh penah tgk wiwi i?
dia besar tahu, lebih besar dr i :D

ღ~n0n0i~ღ said...

bestnya kalo dpt shopping camni.. ^^
*jelez*

anntaj said...

wow warna-warni gunting dia..:)
payung tu anntaj nak boleh???
(suka hello kitty)
:)

queenrara said...

kak noi, HAHA mestilah best :P
sebab bukan duit sendiri KOT haha :P
letihnyaaa berjalan tapi puas
hehehehe

queenrara said...

anntaj, nak? kalau camtu cemana plak dengan rara? HAHA suka HK jugak ey? aww :p