Friday, November 28, 2008

Timesquare Dating

Friends,
sorry tau sbb kurang online sekarang. Rara online tp Rara cuma tengok tengok camtu je. Rara kurang sihat lah Mana taknya, semalam bermandi dengan hujan yang lebat. Mula lah selesema dan sakit kepala. Eee rimas betul lah Sapa sapa yang baca twitter Rara mesti tahu Rara pergi mana semalam kan :P HAHA ya, Rara ke Hair Exchange, Timesquare semalam Rambut ni perlu dimanjakan jugak, kena bagi rawatan dan bermacam macam lagi lah kan. Kena dibelai seperti manusia yang perlukan kasih sayang jugak HAHA

Okay, mula mula sampai Rara terus pergi tanya dulu berapa anggaran kalau nak buat rambut ni, then dia anggarkan RM170 tapi nak tambah treatment color RM30 Okay, semuanya RM200 lah Rara saje nak try kat Hair Exchanged, selalunya Rara pergi
Statice je sebab dah jadi members. Tapi memandangkan dari Petaling Jaya nak ke Statice Wangsa Maju agak jauh Rara terpaksa lah pilih Hair Exchanged. Takpa lah kot kan, sekali sekala tukar mood :) Tapi kalau nak ikutkan, the best salon is STATICE lah :P KENANGAN 1ST TIME DI STATICE : Boyf yang support tahu tak, masa tu RM260, kasihan dia kan? Tapi dia kata, apa saja untuk Rara, dia sanggup dan masa itulah dia cakap "Hunny, I want to change my life bcoz of you and your family..I'm promise!"


Rara nak say thank a lot kat boyf sebab sepanjang masa teman Rara. Yes, you colors my day :) Berjam-jam boyf tunggu, almost 5 hours tau. Lama, kan? And dia tetap kat sebelah untuk teman Rara, how sweet of him! Mulanya Rara nak pergi sorang je, then dia risau lah sebab takut kena kena kidnapped? HAHA tak logik okay alasan tu, sayang!

HAHA keluar je dari salon, rasa bosan then pergi Watsons Kat Watsons pun bosan jugak, then pergi Level 4, kat satu kedai ni rasa agak best. Ternampak plak HK dengan boyf kat atas buaian kan Hee romantik je mereka, cubit mahu? Hee. Comel kan mereka? Like me and boyf HAHA (Memanglah sangat perasan, tapi takpa la, ni kan blog Rara, I can type what I want! :P) Then kitaorang makan KFC and terus balik, hujan lebat lah sampai basah kuyup. Konon konon kitaorang tengah berlakon lah kan, macam dalam filem filem tuu. HAHA

Ok lah Rara nak sambung rest. Rasa tak sihat semakin menjadi jadi. Doakan Rara cepat baik, okay?

P/S/S : Segala facemarks di dalam entry ditaja oleh FACEMARKS

15 comments:

oh Ynn said...

hee sweetnyaa. i nk tgk gamba u berdua dgn dia. nak nak :) aah lh hee mcm nabil btol die tu. adoiyaii :D

yang, bestnyaaa u membelai rmbut. kn best kalo i de dwet byk tu =.=

queenrara said...

hee kan dah ada tu gambar berduaan dengan dia. hee :D nanti i upload kat mys bebanyak kasi u tgk okay yang? hee kat sini malu lh nk letak. sebab dia comel, i tacomel :( mesti orang kata tak sesuai ohh. hee u tahu tak, semalam pun i kua ngan dia, ada orang cakap "eh bang bil lah!" pastu i cakap "ee bukan lah!" ahahaha . i dah malas nak layan camtu HAHA nnt dia perasan ohh

hee ala duit PT u kan dapat banyak. sekali sekala membelai lah rmbut u jugak :P

ღ~n0n0i~ღ said...

amboi2x sonoknye dia deting2 & membelai rambut .. ^^
happy 4 u dear *hugz*
sampai sakit2 di buatnya ek,hihi
mase berhujan2 tu takde ke ase mcm dlm cter hindustan? *visualizing rara di tgh ujan wif boyf* ;P

get well soon, rest banyak2 k!

queenrara said...

kak noiiiii :P

HAHA memang fun semalam taw! :DD
me and him asyik gelak je
lagi lagi masa dengan adik angkat rara yang farah tu. HEE farah dengan boyf dia asyik bergaduh je :P yang kitaorang gelak sakan :))

thanks kak noi sebab shared happy sekali :P seronok sangat! dia pun dh byk berubah, alhamdulillah lh.
HAHA sampai sakit sakit kan! sob sobb :(

HEE rasa jugak mcm dlm filem industan. cuma tak bernari nari je. kitaorang berlari keanak anakan sambil holding hands. seronok sangat sebab dia jaga rara betul betul. dia menangis tgk rara basah kena hujan :((

okay, doakan rara cpt2 sembuh tau hee

maira.adreanna said...

yeah sgt sweet sayang. cepat sembuh oke ? :D

queenrara said...

maira :P
hee sangat sweet ya? hee thanks yayang. mwah

yanaLURVE | theHEARTs said...

hoho..
timesqure2...
yana tahu salun rara pegi ni..
so,wt rebonding n color rambut je ek..

huu..
sungguh best!

syafishira said...
This comment has been removed by a blog administrator.
queenrara said...

yana, HAHA mestilah tahu
yang selalu lepak TS mesti tahu punyaaaa :DDD
hee aah la itu jelh
eh eh dengan treatment lah :P

sickchild said...

hahaha. tak saba nak bagi parcell kat rara. em. rara. ko ade ke icon doraemon tuh. hahaha. nak! nak!

HANA bUdaK cEkElAt said...

uiks.. kelmarin hana g petakmasa t. kedai yg tepi eskeleter tu kah? oh... tapi ada 1 kedai yg kaler oren tu, apa ek nama dia lupa la, tapi dia sebelah kedai jual brg2 hantu tu, kat situ pun best jugak n takde la mahal sgt. tapi, kat kedah lagi murah..huwahuwahuwa

;p ;p

queenrara said...

lol. kau bagi parcell kat aku ke weyh? hee :P aku agak kepatahan kaki nak keluar pergi pejabat pos. hujan jeeeeeee

queenrara said...

hana budak cekelat! pergi petakmasa tak bgtahu kalau tak boleh lepak sama terus! :DD on the spot rara datang kat hana tawwwww! isk

aah lah kedai tu btl2 dkt ngan eskulator, level 3 :P nama dia pair shop. yang kedai oren tu nama dia panjang sikit. panggil jela kedai oren bhahaha

HANA bUdaK cEkElAt said...

ha.. betol la.. kedai tu.. dia terletak betul2 lot corner depan eskeleter. masa lalu tu, mmg nmpk bnyk toy solar tu, HK yg besar skali dalam duapuluhlebih je. ari tu, tgk dalam tenet, yg kecik tu je dah cecah rm30, aish... baik kita bersoping seniri di petak masa..

klu gi petak masa, sume kedai hana masuk..hehe... ada satu kedai nama kawaii, mcm baru bukak, tapi tak gempak sgt, n mahal sket.

oh rara, marilah kita berdetim di petak masa krismas ini. my chentahati sudah janji mau belikan beg bunny kat kedai japan kat situ..
boleh kita bermekdi bersama atau berwayang bersama..

;p ;p

queenrara said...

HANA, rara dh send dh email phone number :P please contact me ok? but on christmas rara kat singapore lh :P