Saturday, November 29, 2008

Taggie II

Tag 1 : cujie

******

#01; - Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia.

1. Dia adalah seorang isteri dan juga seorang ibu :28:
2. Dia suka marah dan sangat mengada
3. Dia sangat pemalas *Mama cakap*
4. Dia tinggal di Petaling Jaya
5. Dia suka snap picture
6. Dia suka tidur dan makan sahaja
7. Dia masak sedap, tapi dia tasuka masak HAHA
8. Dia bekerja di Rockwills, Jalan Klang Lama :P
9. Dia suka mentonton kartun :P
10.Dia baru beli periuk nasi yang baru :DD Wek

#02; - Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara. sesuatu pasal diri mereka.

1. Pemilik queenrara.blogspot.com
2. Anak ketiga daripada 4 orang adik beradik *semua perempuan* :P
3. Dikeluarkan dari perut pada 10 September 1988 di Hospital Kuala Lumpur
4. Sudah dimiliki dan memiliki :)
5. Gadis comel yang selalu comot dengan melampau
6. Baru berpindah ke JB beberapa bulan tetapi sangat kerap berada di KL HAHA
7. Tidak memakan asam pedas & semua jenis sayur :D
8. Handphone 24 hours silent :P
9. Tidak berapa pandai masak tapi kalau masak, sangat sedap tahu :)
10.Last but not least, I ♥ TIMESQUARE!

#03; - At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.

0. Ynn
1. Kak Noi
2. Chokilala
3. Maira.Adreanna
4. Bellachichaboom
5. Husna
6. CikMira
7. Sara Imanina
8. Balqis
9. Alya

******

Hey cubalah lihat ini. HAHA cantik tak webbie japan ini? :P :79:
M E N A R I K

***

Tag 2 : Bella

1. Take your bag, be it hand bag, man bag, sling bag or any other bags that you put your stuff in.
2. Take everything out and put it nicely around the bag.
3. Describe the items found in your bag.
4. Let the readers judge.
5. See whether their prejudgments about your personality are correct or not.


1. Make up box ; Silky girl blusher :93: Silky Girl Pink eyeliner, Maybelline 3D Watershine :92: Maybelline NY Mascara :95: Maybelline Lip Ice, :107: HK :3: Clipper and Doraemon eyeliner sharpener
2. Maybelline compact powder :94:
3. Ponds face cream
4. Biscuit mirror & HK necklace
5. Dewberry Body Shop Perfume oil
6. Vaseline yogurt serum
7. HK coins :107:
8. HK mirror :107:
9. Pink polkadots earing
10. Pure Essentials body powder
11. Handphone :22:


***

HAHA simple of me :116: Bella, I'm DONE! :12: Sila belikan chicken chop sekarang hee :72:

27 comments:

queenrara said...

Sapa tak buat tag ni kena pancung kepala HAHAH :P

Juice said...

seperti penah ku lihat pic ket webbie tue...
tapi di mana ekkkk????

queenrara said...

HAHA . taktahulah dimanaaaa :P
sidebar webbie tu semua sama sebijik saja :D

.Nana. said...

sy kene ke kak rara?

queenrara said...

AHAAA ;P
kena kena ! :D

ღ~n0n0i~ღ said...

utang2 tag yg TERkumpul tu akak buat nnt ek.. di atas sbb2 tertentu

1. sangat seksi skrg ni, x pki tudung agi, cannot take recent photo HAHA
2. sdgkn nak access blog pun amek masa bbrp minit apatah lg nk uplod2 pics ;P
3. skrg tgh bizi mempacking brg

maka, dgn ini kakn0i memohon, lepaskan kakn0i dari dipancung kepala ek... ^^ HAHA

queenrara said...

cik puan nonoi :P
hikk nama panggilan rara kat umah adalah sama dengan kak noi tahu tak :P

alasan anda diterima tetapi sekadar untuk seminggu sahaja paling lama :D
HEE

missbellachicaboom said...

ehhh..ada nama i eh kat situ?
i pun nk tag u banyak baaaaaaanyak sgt. =p

queenrara said...

missbellachicaboom,
sepak bontot kang nak tag i bebanyak
heeeee :D

missbellachicaboom said...

aww! jgn la sepak bontot i yg mantap ni. hahaha~ =D

well..apa yg leh i ckp..u mmg suke kat cute stuff dan u mmg girlish lah!

eh.eh. suka make up box tu..mana beli?

queenrara said...

missbella chica chica boom boom booommmm! :D HEE

HAHA mantap ey? sekali i sepak dah kempis cemana ni? meh lah i kembangkan balik hee

hee :P thanks. kalau boyf i check bag i pun mesti dia akan cakap "banyaknya kucing dalam beg!" HAHA means HK lh -_-

haaa make up box tu sbnrnya bukan utk make up pun tp nak letak stationery pun boleh tauuu :P ikut kreativiti masing2 lh. hee i beli kat kedai hinode shop, ala yang kedai RM5 tu :PP sila lah serang kedai RM5 ituuuuu

missbellachicaboom said...

kalau da kempis bagus lah. xmo la kembang2 sangat. t xchantek tade org nak..wwuuu..

queenrara said...

teeheeee :DD bella, itu orang yang pandang kecantikan, kalau yang pandang hati mesti nakkkkk. lagi berebut rebut okkk

oh Ynn said...

ah ahh, byk nyeee tag.awkakaa :P

eh cik madu tiru die ke die tiru cik madu?wkakaka

sR said...

lol.. sebijik gile.. :p
kalau die tau, agk2, ape reaction die? masuk paper x?
;p
ape url webbie tu?

queenrara said...

oh Ynn, ee tak logik lh kalau nak cakap orang japan yang tiru dia. betul x? tak logik lgsung lh. sebab i tengok japan tu lagi lama berblog drp dia. cara edit picture suma sama sebijik tahu x

queenrara said...

sR :P

HAHA itulah pasal. eh tp kita takda cakap pasal sama dengan siapa siapa, kan? diam diam sudaaaa. HAHA nak webbie tu ka? LOL. takleh bagi sini lh

sR said...

betul2.. aku pasan tarikh die april 2008 kn..
kahkahkahkahh.. :p

"kalau boyf i check bag i pun mesti dia akan cakap "banyaknya kucing dalam beg!"
cess.. sib baik bukan kucen betul. :p

queenrara said...

sR, bukan lh. japan tu start berblogging on February 2005 :P

Sara said...
This comment has been removed by the author.
queenrara said...

Sara :P

hee sara pun kena lah tu wek wek :P okay nnt kalau dh wat, sara bgtahu lh kt kak rara ok ?

ohh mak pinjam lappy erk, takpa laa, hee :DD sara boleh buat bnda lain kan slain online? hee :P gi baca buku lah prepared utk next year ! :)

p/s/s : yuyup lahir kt HKL . hee i ♥ KL so much!

sickchild said...

comelll gilakkkk.

queenrara said...

apa kah yang comel ?

HANA bUdaK cEkElAt said...

nak yg nambo 4 itu.. boleh makan. nyam nyam

;p ;p

maira.adreanna said...

amboii byk nye khazanah dlm hbag .comelcomel semua oh da lah kaler pink grrr jeles :)

queenrara said...

hana budak cekelat :D nak yang number 4? HAHA amik lah sila makan

queenrara said...

maira syggggg :P
rindunya nak bercomment comment kat mys. HAHA lol. byk kan khazanah dlm beg? cam poket doraemon taww hikk ;) ggrr comel comel dan pink pink tu you pun boleh beli laaa sygg