Tuesday, December 2, 2008

Tomodachi

:60: Hai sayang sayang :P Hik

HAHA baru balik lh. Ish. Tak gi mana pun setakat lepas gian makan makan burger king :19:Hee dah lama okay tak makan, dh lah makanan favourite :14: lepas tu kat JB yang haprak kolot tu susah sangat nak cari burger king :24: So bila dah teringin nak makan, tak boleh nak ditahan, kat mata ni terbayang habis wajah burger king yang bulat, besar dan menggoda :12: Hee sebenarnya duit tengah kering, nak mintak mama segan lah okay :62: Tiapkali kua mintak seratus dua, tadi cuma mintak "Mama, nak twenty:100:" HAHA mintak RM20 sahaja tahu tak:119: Betapa baiknya :57: anak macam ni LOL

Mula mula sampai je kat KLCC agak hairan lah :51: Aneh tetiba. Before pindah pun dah jarang pergi KLCC, mana taknya asyik duk melepak kat Titiwangsa & Timesquare :64: saja. Hee. Banyak jugak kan perubahan kat KLCC:119: Aaaa tapi tetap membosankan kat sana. Nasib baik lah datang just untuk makan :72: P/S : Timesquare tiada burger king jadi terpaksa ke KLCC lah :66: HAHA gila kecoh bila Rara dah jumpa mereka mereka yang aneh, pelik dan ganjil :65: Hee. Farah, Pia, Eni, Mai, korang memang best! :P HAHA banyak lagi sebenarnya tapi talarat nak sebut satu satu :115: Ohh dan picture semua kat camera Eni. Jadi tak dapat nak upload sini :18: Dah la kelewatan tadi sebab adik boyf pakai kereta agak lama jugak. Maaf.

Ahhh dah makan makan kat burger king, Rara dan boyf :1::14:berjalan jalan di dalam bangunan KLCC tu. Malas nak keluar taman. Panas lah. Hee. Nanti berpeluh peluh dah takda comel pulak kan :103:Eh biarlah nak perasan, sibuk lah awak ni!:104: Then masa tengah duduk duduk kan, teringat pulak nak call Mia :116: Ya, my bestfriend :D Hee

Rara : Mia! Kau betulka tak dapat join pergi Singapore?
Mia : Aahlah, aku risau nenek aku pulak *Nenek beliau sedang sakit*
Rara : Ohh takpa lah camtu, maybe next time lah kan!
Mia : Aah lahh.. Aku blh je pergi tp risau klau apa-apa jadi...
Rara : Okay takpa lah, aku ni saje nak call kau, nak test umobile aku tuu
Mia : Laa! Okay okay, bye


Hikk. Lepas dah buat :22: call tu, konon konon nak jalan jalan lah pergi Watsons and beli lah Loreal Elseve Smooth-Intense Care Shampoo :64: HAHA panjangnya nama kau, shampoo! :P Nak dijadikan cerita, masa on the way nak turun esculator... "Eh! Macam kenal minah ni" Ya, Rara nampak Mia dengan seorang lelaki. Hikk :59: Terus Rara macam orang gila tahu tak. Jerit jerit nama Mia :55: dengan sekuat hati zahir dan batin. Boyf kata "Dah lah suara halus, ada hati nak menjerit macam raksasa" HAHAHA :25: Tapi nasib baik lah kan Mia dengar jugak jeritan kawan dia ni :91: Then berborak lah kami secara sakan. Mulanya berborak pasal diri masing masing tapi lepas tu terbuka pulak cerita pasal kawan baik :113: Rara yang sorang lagi tu. Haaa tunggu la next entry, ada cerita hot hot pasal kawan Rara yang sorang lagi tu. Haih sakit kepala dibuatnya :117:

Ohh lepas tu Rara ada usik Mia tahu tak.

Rara : Weh, sapa laki tuuu?
Mia : Budak 7E, sebelah tempat kerja aku
Rara : Laa, ingat pakwe baru kau!
Mia : Ehh tak laa. Aku still ngan Shafiq laa

bla bla blaaa :P


Alhamdulillah bersama jugak Mia :50: Shafiq sampai sekarang :79: Dah lah couple date sama ngan Rara & boyf :1::14: HAHA best tahu tak :119: Ahh penat lah. Tunggu lah next entry okay :119: Kita bercerita pasal kawan Rara tu :112: :61:

sygg, saya rindu awak dan saya sangat sayangkan awak. Terima kasih sebab menjaga saya sepenuh masa :116::1: i love love love you




U P D A T E D
Malas lah nak buat entry pasal seorang kawan tu HAHA :D abaikan

10 comments:

oh Ynn said...

HAHA u jerit then syf ckp cmtu? pkul je lenkali :D hee, comel je korg dating. tp nk juga gambaaa

queenrara said...

hee :P nnt lh i letak gambar okay sygg ? im promise. nnt i letak bebanyak gila gambar hee :DD comel dating? adoi laa. penat tauu :( masa order burger king pun cashier tu cakap "ee mcm nabil lah!" eee meluat tauu meluattt :DD nnt idung syf kembang je kahkah

oh Ynn said...

kahkah. u suro syf pkai topeng HK mst tade sape tegur dh KHAKHAKHA

queenrara said...

awww topeng HK? isk bagus jugak idea tu hikk :D nnt lh i cari topeng HK untuk i. topeng boyf HK yang dear daniel tu utk syf :)

HANA bUdaK cEkElAt said...

wah.. mendetim ya... d klcc. awat tak tepek gambar... mai nk tgk mai..

;p ;p

queenrara said...

lol. pic semua kat camera member lh
bateri phone habis hikk :D
ada pic dia sorang je dalam phone,
pic rara takdaaaa :(

ღ~n0n0i~ღ said...

singgah jap
pening ni, kena wat keja yg blambak3..smpi ase cuti pon cam x cuti.. T,T

son0knye jln2 mam burger~
skrg ni musim budget..haha ^^ xleh la nk foya2 sgt..
so, minggu ni mam masakan @ umah je.. sedapppppp!!
blk shah alam nnt baru g mam burger lak

queenrara said...

kak noiiiii :DD

HAHA singgap jap? adoi laaa. padan muka sapa suro jadi orang terpenting kt umah kan da kena buat mcm2 kerja KAHAKAHAKAH ;P

haha itulah. best kan. keluar jauh jauh PJ- KLCC semata mata nak makan burger king. HAHA arini cm nak makan kentang MCD Shaker tu. HAHAH aritu mkn cm sedap jadi nak lg. boleh x? HEE

jap lg pun nak pergi wangsa maju ni. repair HP kakak :))minggu budget? HAHA ;D rara plak minggu terlebih budget, cemana ka?

maira.adreanna said...

nk ikot pegi sngpore hee :P

queenrara said...

maira :P

LOL. HAHA jom jom sygg!
hee