Thursday, December 4, 2008

Mobi-Ru

2 hari lagi.. :80:

*****

Gambar adalah permintaan beberapa orang bloggers yang nak sangat tengok Rara & boyf :1::12:berdating HAHA sorry lah, masa nak balik semalam baru teringat nak snap pic :27: Nanti Rara letak lebih banyak lagi ok :119: Hee


*****

:103: U P D A T E D:104:

HAHA semalam pergi Carefour Wangsa Maju je lah. Bukan dating pun. Tapi hantar handphone Nokia 5300 :22: milik kakak kedua untuk di repair. Screen pecah akibat ke-jatuh-an di atas lantai bermozek. Haih :62: Membazir duit RM130 sahaja untuk membaik pulih handphone tersebut daripada koma :112: Ya, duit ditaja 100 per-atus oleh Mama :80:

Kalau pergi Wangsa Maju, tak sah lah kalau tak makan Nasi Ayam Barbeku :72: Hik. Sedap okay. Ala yang dekat foodcourt tu ada kedai nasi ayam kan, haa kat situ lah. Hee jangan lah kau orang pergi situ nanti karang kantoi lah awww malu :64:

Today mana ada Rara keluar. Ala keluar setakat pergi 7E dekat bawah rumah kakak ni saja. Bukan pergi mana. Tapi lepas jugak ke-tagih-an nak slurpee dan rocky :79: Ahh sedapppnyaaa *Sedang menghirup slurpee* HAHA :109: Ya, esok Rara akan Wangsa Maju semula untuk mengambil handphone yang telah siap di repair. Sila ucap selamat tinggal duit RM130 :61:

24 comments:

Juice said...

wah sangat romantika aww...

cikyuyu said...

rara.
mis u a lot.
mis u like crazy.
syggg syggg rara!
ingt ingt uu.. :D
ermmm!~
nnt ade ape2 msg kat uu.
nie uu gne tenet jap kat kdai hp,,!

queenrara said...

kak juice, ahah :D romantikaaaa? hee i verrryyy verryyy hope. eh, dah dpt email? kalau dh reply bgtau tauuuu , jarang check email lah

queenrara said...

yuyuyuyuyuuy :P
HAHA okay dear
omg. rara blm sedia
nk bg phone number kat sapa sapa
heeee

oh Ynn said...

awww bambil lhh :P
hihi, rara mst die lg tinggi dr u kn kn kn?? :D

queenrara said...

awww sygg hee :D
kalau dia baca mesti dia kembang kuncup je kahkah
dia dah la selalu check blog HAHA
hee aah dia lagi tinggi dr i.
masa snap pic i naik sikit atas mcm ada bumper tepi tu kahkah
dia terpaksa mcm tunduk sikit kahkah
sapa suruh tinggi sangat :P

oh Ynn said...

kahakah :P bpe tinggi die eh yang? fwz dlm 170+ i plk 156+ smethng kahkah.

pendek btol =.=

Juice said...

kak juice dah reply, nanti rara bace ek..

queenrara said...

oh Ynn,yup yup . sama sama. kita lebih kurang camtu lah tp i tak sureeeee :)

queenrara said...

kak Juice, okay :))))

.Nana. said...

hehe.kak rara!
sape nama boyf kak rara nih?
:)
sweet

.derinederina. said...

Uit , kak RaRAWR !
Smart la.Haha.

Muka akk ngn boyf akk
mcm siblings! Aha.

Mcm aje. Bukan betul.
Sama tu maksudnya padan lawrh!

Agagaga.

Auch,tatau nak tulis bape perenggan
lagi.Good night!

ღ~n0n0i~ღ said...

owhh.bercinta2 dlm blog ekkk..
hahaha.. ;P

menci bt0l la kalo hp r0sak,haishh.. aritu p0n yg hp kakn0i rosak tu, melayang rm70, cam syg je duit tu..
x pasal2 duit elaun cpt abes,keh3..

queenrara said...

Nana :P

betul ka sweet ? heee :P
nama dia apa? haa secret lah
panggil je SYF ;) kahkah

queenrara said...

derineeeeeeee ;)

lama tanampak adik kak rara yg sorang ni. geget karang heeee :DD

tulis lh beberapa perenggan lagi awhh
hikk betul ka muka cm siblings?
HAHA pernah jugak ada org kata
tapi akak tengok tak ponnn :P

hik. good morning lalalala

queenrara said...

kak noiiiiiiiiii :P

ahahah bukan senang rara nak tepek pic dengan boyf kat blog tawwww
ni pun orang requesttttttt :P
ahahaha lepas ni selalu la kot muka dia kua sini kahkah :DD

yelaaaa, syg kn kt duit haih :|

Sara said...

Nasi Ayam Barbeku? nak cubalah. haha..

dah lamaaa tak pergi Carrefour Wangsa Maju. Time kecil dulu selalu pergi, sekarang ni rasa macam tak best pula sebab tak banyak kedai utk diborong. hhehe

queenrara said...

Sara ,

sara silap lah. skrg carefour wangsa maju lah tempat syurga shopping kak rara selain sg.wang & ts tauuuuu :DD

heeee cubalaaa best gila laaa nasi ayam barbeku

Cik Mira said...

suwitttttttttttttt ;D

queenrara said...

cik mira kahkah :P
aww malu lh *tutup muka*

Halimatus Saadiah said...

Auww...so sweet...mmg padan kak rara ngan bf akak tu....semoga berbahagia la yep.....

queenrara said...

Imaaa sayangggg
hee adik kakak ni kejap timbul kejap tenggelam adoii hee :P

ini adalah 18 above lah taboleh ditonton oleh kekanak cam ima :P hikk. thx ima doakan kami. alhamdulillah dh 1 year 3 month dahhh ;)

Mieya said...

kak rara,sgt sweet la :)
btw,mke bf kak rara mcm nabil raja lwak

queenrara said...

mieya :))
LOL . kahkah gelak kejap .
hee tiapkali keluar camtu laa orgg ckp. sampai pacik tu tahan dia tanya betulka dia nabil adoiiii :(( haihh