Saturday, December 6, 2008

Kushi-Kami

Selamat 457 hari dan satu tahun tiga bulan bersama, sygggg :12::80:

***********

Kembali demam *sigh* Rara, sila kuat dan gagahkan diri :116: Haih. Tak boleh aktif sikit lh. Asal aktif mula diri merasa sangat lemah, selesema dan sakit tekak semua :112: Tapi sangat happening lah semalam dan harini. Ok, mula sekali mesti nak mencerita kisah semalam. Hee :14: berdating dating di merata Kuala Lumpur menjadi adat sebelum Rara berpindah ke Johor. Hikk! Mula Rara & boyf :1::12: pergi Wangsa Maju untuk men -ambil handphone :22: yang telah dirosakkan oleh adik. Ohh duit RM130 sudah diucap selamat tinggal kepadanya :18: Lepas itu terus pergi Bukit Bintang di mana menjadi adat kami ber -beli belah. HAHA setelah dikenalpasti kami mula ke Timesquare menyerang kedai oren S&J. Haa kau mesti tahu kedai apakah, betul tak:119: Ya, Rara memiliki seekor radio HK :107: disitu hikkk :P :80: Clap clap kepada my sygg boyf kerana telah men -belanja :14:

ini RM19.90

Ia memang sungguh comel HAHA kalau nak tukar frekuensi, sila tekan biji mata beliau tetapi sangat kasihan untuk mencucuk cucuk biji mata kucing kesayangan saya ini :25: Jom lah kita ber -nyanyi nyanyi bagi men -hujankan suasana sekarang yang panas supaya tekak Rara ini tidak lah sakit begini lagi ohh dem dem :11: Setelah berjalan dan penat lelah bagai, Rara dan boyf tetap gagah ke Sg.Wang. HAHA beliau telah men -beli baju di Echopark berharga sgt mahal dan iya, Rara manalah mampu hikkkk :P Ohh bila sampai di depan kedai Present 4 them Rara mula berahi dan ghairah (LOL) melihat aksi aksi HK :107: yg pelbagai semua. Haih kalau ikutkan semua pun nak lah, boleh ka sygg? :59: Hee inilah yang telah di belanjakan oleh boyf untuk Rara yang gedik lagi mengada hee :P

ini speaker berharga RM59.90

ini sikat yang comel harga dia RM9.90 kot?

Ini pula entah siapalah tidak kenal. Hikk :P Kami ber -sweet di merata rata

*********************

:23: Cukup lah itu kisah semalam saja sudah panjang lebar entah berapa kilometrico kilometer lah agaknyaaa :P Haa ini gambar tadi :64: dan latest hikk




Ohh keadaan di Sunway Lagoon :79: hangat dan meriah men -sambutan Family Day F&N *tempat kerja bro in law* Hee tapi bila sudah balik sangat ke -penatan hingga sakit semuaaaaa :63::26:

13 comments:

missbellachicaboom said...

wahhh!!
nak radio dgn speaker tu.
kt johor sgtlah susah nk cari brg2 HK kan. tabest sungguh.
ni yang nk pegi kolumpo dgn segera nih.

queenrara said...

lol bella :P
itulah rara cakap, johor kolot dan dem dem . HAHA

kat jb ada laa dua dua benda tu kan. kata pergi kipmart aritu? kan adaaaaa :D hee cuma mahal tak agak je lah

pssttt shopping kt jb bg rara tak best sebab mama je support and terhad. kalau ehem2 support dia kata tak terhad kahkah

queenrara said...

eh bukan bella ey pergi kipmart arituuu. hee salah org :DD yg pergi aritu cik chepsmoreee :P

bella pergilah mencari di kipmart dengan segera yaaa

oh Ynn said...

wahhh. i nk beli speaker juga. eh u, ade tak speaker yoyo and cici?

ღ~n0n0i~ღ said...

kat tawau lg la susah nk cari brg2 mcm ni, tp tawau takde la kolot..haha.. ^^ apap0n tetap kampung kakn0i yg tercinta..

Nwayyy..raaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa *jerit kuat2 with highpitch v0ice biar rara pekak*
RARA!!!!! kakn0i pun bertemu dgn bf tadi..haha..

queenrara said...

ohh Ynn :P

yoyo n cici i takkkkk sure lh
mata i dh xde pndang lain kahkahh
dh lh tggu kwn i yg dealer vacuum tu
tak de pon dia haih vavi btul :P

queenrara said...

kaknoiiii :P hihi tawau kg tercinta aww :PP kihkih

ohhh date jgk ey? wuu best lh tuuu
jom jerit kuat2 sbb dh pekak jp :))

Cik Mira said...

rara pegi sunway tak ajakkkkkkkk
waaaaaaaaa

HANA bUdaK cEkElAt said...

wah.. da g kedai oren tu sambar sume tu ye.. sweet.. rara, plis send address again boleh, email ari tu ada prob sket la..

;p ;p

queenrara said...

CikMira :P
HAHA nak ajak cemana, rara pun dapat tiket free je ikut abang ipar punya family dayyy

HIKK ala takbest pon

queenrara said...

HANA budak cekelat kihkih :PP

HAHA selalunya pergi kedai tu tengok tengok je. bila semalam boyf dh kata "ayang amiklah apa ayang nak..bb belanja" kahkah :DD pastu still memalu last2 dia cakap "rasanya ayg takda ni lggg" dia tunjuk radio. terus dia mintak kat pekerja situ the new one hikk :P

dia nak belikan teddy HK besar gila warna pink tp rara kata taknakkkkkkkkk :P hik next time lh kot kahkah

HANA, this is my address :

NO.7 JLN NP 4/4
TMN NUSA PERINTIS 1,
81550 GELANG PATAH JOHOR

.Nana. said...

comelnye brg2 HK tu..
sweet gmbr kak rara yg last tu :)

queenrara said...

nananannana :P

aww comel kan? hee hello kitty memang comel lah :D

sweet ka? HAHA cam mengada je kan gambar tu hee