Tuesday, December 9, 2008

Kaimono

Hai :P HAHA dah lama pulak rasa tak update. Hikk. Bukan pergi mana pun, balik kampung je, itupun kat Temerloh, Pahang tu je haaa. Dekat je kan? Hee. Tapi perjalanan mengambil masa lama sikit sebab suka nak men -singgah singgah :66: BHAHA seronoknyaaa bila masuk kedai Bubbles Trading kat Temerloh tu. Haih. Kedai tu takda kat KL ka? Dah lah kedai tu items dia murah murah jugak tau, then banyak cute items yang merambangkan mata :79: Tahu tak apakah yang di beli di kedai itu? BHAHA my lovely sister :103:ANGAH:104: yang men -belanja tahu tak; HK fan & lamp :107: Wahh sangat best kan kehidupan Rara yang memiliki Mama, kakak kakak, adik dan boyf yang men -belanja. See:119: Rara tak bekerja bukan tak dapat apa Rara nak. Apatah lagi Rara dah kerja nanti. HAHA booo :59: pada yang pertikaikan kehidupan Rara sebagai penganggur terhormat BHAHA ingat dia sa-orang sajakah punya uwang? Uwekk

Ini yang Angah belanja. RM26.90 tauu :P

HAHA tengoklah lappy dan HK yang comel :D

HK Calculator RM19.90

Heart shape frame ♥ RM7.90


Pen yang paling lazat di alam semesta; RM5.90 :P

Happy bear mirror :P RM15.90
HAAA comel kan :119: KHKAHAKA abaikan pada gambar last ya :11: Rara yang comel bermuka beruang :27: HAHA adik Rara ada men -beli handbag HK tau, berharga RM59.90 dan ada lagi satu handbag HK tapi tak ingat lah berapa RM :113: Tahukah awak awak, family Rara :12: sekarang semua juga jatuh hati pada Hello Kitty :107::109: Eh, lupa pula nak ucapkan "Selamat Berhari Raya Aidil Adha" Apakah yang awak awak semua korbankan? HAHA :71:

Haih :116: Meh dekat sini, nak mintak pendapat lah kan :105: Rara dapat kerja kat PTPTN *HAHA kauorang yang study mesti takut dengar PTPTN kan?* Erk. Apakah yang patut Rara lakukan:119: I think this is my future lah. But idk how my mom thinking :112: Patutka Rara pujuk Mama untuk kerja kat PTPTN yang bergaji RM53/day atau Rara lepaskan saja peluang tu :119: Give some opinion okay? Help me, TQ :112::112:

15 comments:

.Nana. said...

nice nye bershopping~huhu.
kak rara dpt keje ptptpn tu kt area mane?mcm best jgk tu..accept je kak rara :)

queenrara said...

.Nana.

teheeee :P nice kan? ohh kedai tu best sangat, kalau ada kt KL mesti bestttt :DD
PTPTN kat area bangsar-damansara :))
gaji dia tu lumayan. kalau rajin kerja, leh dapat RM1500/month. haih :| thx nana

Sara said...

Kerja jela Kak Rara oitt.. Nanti ada banyak duittt. haha

queenrara said...

Sara LOL ;P
pantang betul dengar banyak duit. kerakusan ey? hakhak :D

nak kerja, tapi tu la. mama la, itu tabole ini tabole haih

ღ~n0n0i~ღ said...

waa,bestnya kalo rara dpt keje..
kira lumayan gak le salary tu..
tp kalo mama x bg, jgn lawan ckp mama k..
maybe ada sbb mama x bg keje.. tau le kan,rara pun girl..she just being protective!
Nway,kalo dpt le keje tu.. leh la shopping sakan..HAHA

queenrara said...

kak noiiii :)))

haih tatau lah. ikut hati memang nak pergi tapi tadi kawan yang rekemen tu call mintak confirmation from me :( then terpaksa cakap mungkin takda rezeki lah. haih :| rasa sedih sangat. lepas ni kalau rara tak dapat kerja ke apa ke, tu suma salah mama la. mama takleh la nak ungkit pasal rara tak keje ka apa ka

ღ~n0n0i~ღ said...

xpe la...ikut je ckp mama.. dia x bg rara keje tu maksudnya duit dia cukup utk sara rara lg ;P
think positive..x keje means bole la rara spend time cari cute stuff, googling facemark comel2,wat pixel, online 24hours..kih3..kalo da keje nnt jgn harap le..cam kakn0i ni la.. nk online pun x senang ada je bos jeling2..keke..

queenrara said...

kaknoi, but i need to have my own money, right? omg, rimasnyaaaaa

penanya (?) said...

20 tahun umur kau? kerja part-time ke apa?

ღ~n0n0i~ღ said...

ekceli rara bole get own money without kena keja kat luar..
maybe rara bole wat bisnes sdiri ke.. online shop ke.. mcm2 skrg ni..
jadi agen avon ke..apa2 je la..
xpyh nk mkn gaji tp leh bwat duet..agak2 mama rara kasi x?

queenrara said...

penanya (?) :P

yup 20 :)
ptptn amik kontrak 3 bulan
klau dia nk pkai lg,
dia amik lh :))
why ?

queenrara said...

kak noiiii :))

rara tak minat lh cmtu :)

oh Ynn said...

wey kaya lh u :P keje lh, pujuk mama u. tu pn kalo u nk keje. =D pasni leh beli smua benda perghh =D

queenrara said...

ynn :P
mne plk kayaaaa. haha mls lh pujuk pujuk, biar lh dia supportsebulan seribu setengah hihihikkkk

bubbles_paopao said...

halo....i ni owner bubbles...terima kasih banyak-banyak kerana support bubbles....i happy sangat nampak blog U!TQ ye sebab tolong promote kedai i...hehe!!!U boleh pergi blog kita tengok-tengok, http//bubblesjewelrygift.blogspot.com
atau ke friendster, bubbles_paopao@yahoo.com