Sunday, December 14, 2008

Kongouseki

:85: Selamat tengahari semuaaaa :) Dah makan ka belum? Haih jangan lah berdiet semua buang masa lah. HAHA. Rara baru lepas breakfast. Ya, agak lewat memandangkan rumah kakak ni ada ramai tetamu :114: Sekarang ni Mama && lain lain semua pergi kenduri kahwin :012: Rara tinggal kat rumah dengan Angah && Adik :14: Ohh, semalam lepas Maghrib, cousin kepada boyf Rara telah pun selamat menikah. Alhamdulillah :80: Sekarang Apis dah ada isteri :005: Hee dah taboleh duduk rumah bujang lagi HAHA

Ni nak share meh :019: Aritu masa Rara pergi :66: Timesquare kan, Rara pergi mensinggah kat Pair World Shop then beli lah sticker diamond ni


Harga sangat murah jugak lah memandangkan Rara di taja :27: Thanks to :14::007: boyf lah sebab men -belanja seratus percent pada hari itu. Ala benda itu cuma RM3.90 satu keping. Dan jika dua, sila lah darab dua sendiri :016: BHAHA. Tahu ka Rara mentepek sticker tu kat mana? HAHA



HAHA mentawan hati tak? Jom lah beli secara banyak lagi lepastu kita tutup semua lappy masing masing dengan sticker diamond :84: Kahkah :P Sebenarnya kan, sticker tu ada 6 column then Rara :108: menjadi dua column saja :P Jadi satu keping sticker sudah boleh mengguna dengan banyak :131::57:

Haa okay okay Rara dah nak berhenti berceloteh ni :001: Sila pergi makan sekarang, jaga kesihatan, jangan nak berdiet saja, tak elok lah okay. Take care semua :141::63::010:

18 comments:

Miss hana said...

akak..belikan lh satu hehe

Miss hana said...

akak..belikan lh satu hehe

miss hana said...

akak kedai dier kt mne..?

queenrara said...

miss HANA :)
belikan satu? KAHKAH buat lawak ey?
kak rara pun orang mentaja lah :P

kedai dia kat level 3 :)

Nad.Cyd0t said...

hamboiii....
berseri² da dynyer lappy.
ish... gewam²..
hehe..

queenrara said...

nad.cydot :))
hee cntik ke x?

Nad.Cyd0t said...

misti la chantek.
huhu. gewam2. nk jugak! haha.
[ngade² lak dak neyh. suh pkwe belikan xnk]
kikiki :P

queenrara said...

hee:))
nk jgk? nah amik ni *bg sebijik je kihkih*

Nad.Cyd0t said...

sejibik jer?
aduh.
ini xmuleyh jadi ni.
huhu...

queenrara said...

nad.cydot :P
kahkah jadi lh tu sebijik saja wek :D

Nad.Cyd0t said...

mne aci klu cmtu! xmuleyh jdi ni.
nk suh bf kitew gi bli jugak la!
kakakaka :P

queenrara said...

KAHKAH :P
tabaik mempergunakan boyf
mcm i, i tak mintak,
dia yg nak belikn :))
teeheee

oh Ynn said...

lev 3? yg dkt ngn kdai oren ke?

queenrara said...

kedai oren lvl3 ka?
i tak sure lah kedai oren lvl bape
hahah :P
i selalu gi kedai pair world saje :P

Nad.Cyd0t said...

eyh² mne de mempergunakan..
huhu :P
sesaje je tu.
[mao cover² lak. kikiki :P]

queenrara said...

nad.cydot :))
ahahaha
tabaik tauuuu

missbellachicaboom said...

comel giler lappy itu.

queenrara said...

HAHA lappy itu memang comel :P
tengoklah siapa puannyaaaa
lalalalalala *cisdel*