Sunday, December 28, 2008

Kiretsu

:116::12: Selamat tengahari dan selamat berhari Ahad :57::85: Sangat seronok bila berhari Ahad kan sebab rasa enjoy saja, banyak movie best di Astro :79::67: Tapi pagi pagi lagi bukak tv terus tengok Mawi dan Ekin akad nikah :012: Mama lah seronok nak tengok. Apapun, doakan je lah kebahagiaan mereka, walaupun bukan peminat Mawi atau pun Ekin, Rara rasa diaorang pun okay apa :113: Harapnya berkekalan lah hubungan mereka tu :64:

Entry kali ini, Rara ingin menkongsi something lah :smiley22: Hahaha. Pernah tak rasa bengang bila download software tetapi hanya trial version for 30 days lah, 60 minutes lah.. :68: HAHA geram, kan? Aritu Rara ada download Adobe Photoshop CS3, dan memang trial version lah. Rara download kat :56: Filehippo. Dah lah agak lama jugak proses mendownload :smiley11: Semalam Rara bukak lah AP CS3 tu then ada warning lah, bagitahu tinggal 17 days je software tu boleh digunakan :20::001: HAHA tiba tiba entah lah macamana ek, Rara menjumpa satu webbie ni yang mengoffer crack.


:56: Crack Download

Memang sangat :005::019: best lah bila Rara dah mendapat serial number untuk AP CS3 :80: Bertambah best bila mentengok serial number itu boleh digunakan. Hooreyyy:100: Sekarang Rara boleh mengguna AP CS3 :14: mengikut suka. Kah kah :smiley12:


BHAHA saja menletak pic ni. Masa nak lintas jalan kat area Bugis Junction, ternampak nama jalan Queen St ni. Rasa seronok pulak, terus merindu kat blog sendiri BHAHA :smiley12::26:

15 comments:

Izzati Hazwani said...

wah !terima kasih kpde kak rara
yang cntik kerana sudi meng-share web web itu .

mmuah!

queenrara said...

izzati hazwani :)
crack itu sangat best
sebab senang sangat nak cari serial number or crack :P

mmuahh balik! :-* hee

Izzati Hazwani said...

oh,berkesan lipstick di pipi gebu ku ini

queenrara said...

izzati hazwani dear :D

ahaaa tipu tipuu tipuuuu wekkk :P
mana ada kak rara mempakai lipstick skrg.
ahahahahaha :D kantoi lah tu wek

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
queenrara said...

seronoknya, comment bertambah banyak :] KAH KAH :D

.Nana. said...

kak rara,crack tu ape bondo eh?hehe

queenrara said...

Nana nana dengar lah sayang :P

hikhikk :] crack tu macam.. err macamana ey nak cerita? ala macam kalau download something then limited, just boleh guna 30 hari je, sebab takda serial number kan kan :) crack ni boleh dapatkan serial number lah atau full version software itu :D

chokilala said...

ooo.. u tade ckp pun psl ni kat i? i pun nak jugak. dah la i yg memperkenalkan abg 'badak fail' kat u. kehkeh

u jgn memerah santan. queen street je pun. bkn queen rara street. kahkah

manyaknye wish u. erm. azam sape eh sbnrnye. u kenal dia as apa. i tak kenal dia pun. tp i belasah je layan twitter dgn dia. url blog dia pun i tatau. sila membagitau. hehehe

Miss Nadnod said...

tgh wonder cmne nk dptkan serial no tu.. haishhh

queenrara said...

chokilalang KAH KAH :P

i takda cakap sebab i letak entry ni ha. kah kah. ye lah. u kenalkan fail badak kat i :P terima kasih hehe

lol. memerah santan i tanak. meh i memerah buah dada u wkakaw :D seronok weeyy tengok queen st. teringat plak queensbay kat penang :D

banyak wish i? ala semua tu wish yang btl2 tekad dan nekad. kalau setakat wish merepek merapu gaban watpa. hee :P azam? i kenal dia kat twitter jugak. i pergi webbie dia. kan dah ada link tu. sila click saja. dia boleh tahan jugak orangnya sebab tu terpikat kot BHAHA

syafi, klau u baca ni, i mtk maaf *muka bersalah :PP

queenrara said...

la, just letak nama software apa je. mcm dlm gambar tu :P pastu pilih nak cari crack or serial number dia. yang lain2 sila abaikan. just buat dua perkara tu je :P senang je. nanti ada dia bagi apa you nak. memang best. pantas and mudah

anakRamalan said...

hi,
just for your info,
it is not good to promote pirated software.

and even teaching your readers how to crack them publicly.

especially if the software is a famous one like adobe photoshop.


you could be sued you know.
just a 2 cents worth of my concern to you.