Sunday, February 1, 2009

Kotak Kucing



Hello Kitty jewelry box

Hello Kitty Jewelry Box


Rara and her new flowery bag

33 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

jewelry box yang ats sekali tu mmg gila punyer chantek la

aku.cydot said...

wah! kiut² box tu.
chumil jak...

chokilala said...

dear daniel bersaiz giant? sticker giant yang doraemon tu nak tak? kahkah

u ni obsesnya dgn hello kitty. malam nanti i nak suh hantu hello kitty datang lompat kat u time u tido nanti. suh dia duk atas u, biar u penyek

*kejelesan dgn HK sebenarnya*

kuikui..

missbellachicaboom said...

perempuan mmg kne ade byk jewellery box kan kan kan? gimme five lah!

queenrara said...

kak mizah, HAHAHA itulah. tgk yg tu, fikir dua kali jugak nak beli ke taknak :P last last amik jugak. HAHA sebab comel sangat. geram betul

queenrara said...

aku.cydot, hehe terima kasih dear :)

queenrara said...

chokilala, HAHHAHA . yang tu, u letak kat dalam bilik fashar jela ? kihkih

HAHA i takesah kalau hantu tu HK. kot kot lagi suka lah :P sebab kecomelan walaupun jahat.

macam chucky, comel apa :P

queenrara said...

yasmin. long time no see. LOL :D
rindu bangat deh. hik

oiii, kita sama lah. eh tapi i bukanlah kaki make up pon :D

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

rara...jewelry box atas tu how much yer...jeles ni

queenrara said...

hik hik . kak mizah , jewelry box ni dua dua sama harga . RM19.90 satu . hehehe :P

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

rara...hehehehe...belikan ke akak satu leh?? nak cam yg atas tu...heheheh...leh buka atas...seang nak letak brooch akak yg banyak2 tu...boleh kan...kan...kan...hehheheh...bagi nombor akaun akak masukkan duit sekali

queenrara said...

kak mizah, confirm boleh sebab kedai ni dekat sangat dengan rumah. dalam 5 minit je dah sampai :P hehehe. okay kak. nanti rara email eh. hari rabu ni rara send kat akak eh :) nak sama pattern kan?

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

yes!!! ni sayang rara ni...yup...same pattern...hehehe...beres2...suka2...nnti sebab rara tak pasal2 akak berjangkit minat HK tau...hehehe

queenrara said...

kak mizah, sesiapa pun boleh ada minat yang sama. lain lah kalau minat korek hidung, kih kih :P macam cik cukis, minat dia korek hidung. hik. tersedak mungkin cik cukis.

nanti rara pos laju tau. sebab nak semuanya selamat.

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

beres rara...tenkiu

oh Ynn said...

syggg, comel yg ats tuu. ade ape mentuk shja?

queenrara said...

kak mizah, okay. semua dh settle. tinggal nak beli & send je :)

queenrara said...

Ynn, yang itu sahaja. yang bawah tu pun sebenarnya cute tau. i lagi suka yang bawah tu sebab cermin dia besar :)

ღ~n0n0i~ღ said...

waa.. makin pink la blik rara ni..hehehe.

queenrara said...

ekekeee :P kalau org dtg rumah, lalu depan bilik rara, terasa segan :) hik sebab diaorang akan cakap "wahhhh comelnya bilik" "eh ehhh. pandainya lawakan bilik" kihkihkih

bB sYasYa said...

i love pink but i dont like HK..
but ur room a so beautiful ~_~

queenrara said...

bB sYasYa dear,
oh this is first time i saw a girl who loves pink but didn't loves HK. hik :)
thanks dear

cikyuyu said...

RARA,

wahh comel gler lolhx!!
bagi kat uu la,
nak letak katak dalam tuh

BHAHHA :D

jeles gler!!
ade sticker HK.

Kerropi TAK ada ker??

ღ~n0n0i~ღ said...

hehe..akak pun suka gak pink..tp tak minat sangat HK..hee.. ade gak org yg sama cam akak ek.. bB syasya :D:D

queenrara said...

cikyuyu, barang keroppi sangat susah nak cari lh dear.

cubalah berminat pd HK pulak. ihik. letak katak dalam tu ? ish . letak katak dalam bra uu je lh

queenrara said...

kaknoiiiiii, hahaha. itulah rara pelik. akak minat pink tp suka doraemon. doraemon kan warna biru :P takpa, taste masing2 kan kak

tiha said...

si reena online minat benda ni gaks..cute jerr..

queenrara said...

tiha :) HAHA
yelah. hehehhe. dia berminat since preggy anak kedua kan :P

cikyuyu said...

RARA,

geli men letak katak daalm bra?
hampeh!
meh meh nak letak katak dalam spender!
wakaka :D

luncah gler ayat!
wakakka!

bluwekk. :p
akan di cuba menjadi peminat HK.

queenrara said...

yuyu sygggg cek mek molek :P
letak katak dalam spender? aduilaaa. nanti tak dara camanakah? T_T

isk. melucah betul yuyu sekarang ni. KAHKAH

ok ok. cuba berminat pada HK mesti akan terbayang wajah rara yang kecomelan ni hik

CHIKA✿✿✿ said...

Ya Allah.
Pink semua.
:P

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kakak chika :P
Ya Allah.
Hik :P

oh Ynn said...

syggg, comel yg ats tuu. ade ape mentuk shja?