Thursday, February 5, 2009

Cermai Yang Banyak



Pokok cermai depan rumah

Hello Kitty Key Chain

Mini notebook.

Ice cream hair clip


25 comments:

syafi said...

yayang,comel je awek bb ni.bawak kete dh rr psg lagu kuat,laju plak.jage diri k,luv u yayang

queenrara ☆*・゚゚・ said...

ahahaha. bby! i pergi amik adik je la tadi :P laju sikit je pon. kehkeh. thanks dear, love you so much ^___^

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

ni mesti hp HK ni..
sy ada jumpa hp HK kat mall last week tp kena extend dulu sbb skrg nak beli bbrp benda yg lebih penting dulu.. tp hp tersebut asyik masuk dlm mimpi je.. macam nak kna dapatkan juga la.. heheheheh...

queenrara ☆*・゚゚・ said...

vujie sygggggg :)
wahwahwah esok org tuuu tuu tuu akan dapat thumbdrive HK lah! :D rara tak sure lah hp tu ada ke tak jual kat malaysia ni. so far belum perrrrnah jumpa lagi. cuma jumpa online je T_T dan sekarang ni tengah tunggu item tu sampai from china lah ni. HAHA

Nur Syakirah said...

olla!



:]


waah~manishnyer blog...
cam owner,kan? ;)

queenrara ☆*・゚゚・ said...

Nur Syakirah

oho sweet talker betul

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

memang tengah tiada kesabaran menunggu thumbdrive HK ni.. hehehehe..

Nur Syakirah said...

wahaha.. :]

yo!pinkish yerp,akak ni..
hik3...

queenrara ☆*・゚゚・ said...

vujie :P HAHA rara siap senyum senyum bawak thumbdrive tu pergi post office. terbayang2 vujie kesukaan menerima item tu HAHA

queenrara ☆*・゚゚・ said...

yelah erah hurm

Nur Syakirah said...

akak on9,erk..

erk,saje jerk lawat nih..ehehe
takut ganngu lak.. :P

queenrara ☆*・゚゚・ said...

ok

Nur Syakirah said...

;)

Nur Syakirah said...

akak, akak ngah buat apa?
nak chat kat shoutbox..
tapi malas lak.heE~ :P

queenrara ☆*・゚゚・ said...

baiklah ;]

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

mula2 pegi push-cart.bs..
alih2 esoknya tjumpa hp HK yg lebih kurang sama kat mall.. hehe..

queenrara ☆*・゚゚・ said...

vujie dear, i beli new phone kat push-cart.bs lah! :DDD cuba teka yang manaaaa. ehee

ღ~n0n0i~ღ said...

waa..comelnya hair clip tu :):)
rara.. ye ke ada byk doremon item kat sana? haishh.. ni ase nak g sana ni =,="

hehe,ekceli kakn0i skrg ni ngah tension & mood x bape bt0l sket, kejap ok kejap x ok. mental k0t! haha

cujie said...

oi gewam ah tengok pokok ko tuh...
macam ulat gendut penuh gitu
kecur babe... leleh air liur nih

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kaknoi, hahahaha :P comel kan hair clip tu? ihik. tuan yang pakai dia comel x?

banyak betul tau item doraemon. terasa geram betul lah. tengok doraemon je ingat kaknoi & sickchild.
meh meh datang sini

mental? aduilaa. rest and tenangkan fikiran tau

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kakak, kalau camtu cepatlah balik sini
aku tasaba nak jumpa haikal & alesha
aku taknak lah dorang tarapat ngan aku nanti =,-

berrykisses said...

eee , bestnya dapat makan buah cermai . cantek je dia kat atas pokok . heeheee~

+J-A-S+ said...

Salam Kak Rara..
Jas pun ada keychain cam tu..semirip..
Tpi Jas nyer ader spring..
Leyh tarik2..
Akak punya pun chumel gak..
Huhhuhuhu =D
Eee~Pin ice-cream..
Jas nk rse ckit ice-cream leyh x ?
Hahahahha =p
Manis kew Kak Rara ?

queenrara ☆*・゚゚・ said...

berrykisses :)
ahaaa itulah. memang banyak betulllll kat atas pokok

queenrara ☆*・゚゚・ said...

ahahaha :P hair clip ice cream itu mestilah manis kalau si pemakai sangat berwajah manis :]

oh ya? ada sama eh? hikhik. kakrara suka betul keychain yang bentuk muka HK tau