Friday, February 6, 2009

Happy Gifts

PARCEL FROM VUJIE & KAK REENA

Thanks Vujie.

Hello Kitty Sticker.

Hello Kitty Sleeping Mask

Pink Flower + Nunu

Hello Kitty Toothbrush Holder + Mini paper.

Thanks Kak Reena.

Hello Kitty Toothbrush Holder.

Hello Kitty sticker.

Hello Kitty keyboard sticker.

Hello Kitty mini sticker book.

28 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

wah rara...stiker lagi...bestnya...toothbrush holder tu sangat chantek...kat sini susah naj jumpa

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kak mizah, rara pernah jumpa jugak camni, tapi harga macam tak berpatutan je. RM15.90. yang panda tu rara beli cuma RM2.

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

murah la rm2 kalau nak banding ngan rm15.90 tu

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kak mizah, itulah pasal. kot kot kalau rara jumpa RM15.90 dulu sebelum jumpa RM2 tu, takda la cakap apa kot. hik

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

raraaaa~
hepy tau sbb rara suka semua items tu..hehe..

wooaa2~~
tak tersangka sungguh lah..
boleh pula tooth brush holder ngn sticker tu sama ngan yg kak reena kc rara.. hahaha..
terkekek2 bila tgk entry rara kali ni.. hehe..

queenrara ☆*・゚゚・ said...

vujieeeeeeeee
thanks so much tau tau tau
sebab sudi bagi suma ni :P

itulah. masa tengok item tu sama
rara gelak gelak je. sehati sejiwa btl
hikhikhik :P thanks tau, sebab happy kan hari rara

syafi said...

yyg mmg disygi rmai...luv u so much...thx for 1year and 5month...bby xnak ilang yyg tau

honey said...

wah... kite dpt items yg sama la.. hehe.. baik sungguh hati vujie.. meh kita same2 hug n kiss dia.. hye rara.. minat HK yeh..

+J-A-S+ said...

OHOHOOHOHO !!
Bahagianya dpt semua benda2 tu..
Jas teringin lorh..
Kak Reena ni baik hati lah..
Vujie pun chumel..
Hahahha =D
Tenkiu Kak Rara sbb kongsi gmbr2 tu semua..
"Paparapapa I'm lovin' it"..

missbellachicaboom said...

sleeping mask hello kitty!! i pun ade tp gamba lain..sgt berguna bila tdo pada waktu tengahari. bhahahaha :P

queenrara ☆*・゚゚・ said...

hik :P hai honeyy
wahh bestnya nama. honey! :D
tu lah. baiknya hati vujie kan kan.
semoga Allah memberkati hidup vujie
sebab mewarnai hidup kita berdua :)

queenrara ☆*・゚゚・ said...

sayangggg :)
hahahahaha. pandai je bby! mana de i disayangi. kihkih :P love you too threeee fourrr, banyak banyak lah!

queenrara ☆*・゚゚・ said...

jas. aahaha :P
memang sangat sangat bahagia tau
bersyukur sebab ada kawan yang sangat baik hati

queenrara ☆*・゚゚・ said...

yasmin! :D omaigod. haha
sleeping mask ! sleeping mask!
kahkahkah :) i terlupa benar nama dia tu. thanks membagitahu. sayang yasmin ! oh ada jugak eh ? ni kalau tidur dalam bas ke apa masa tengahari boleh lah pakai kan kan

hakim razak said...

rosak2 dak rara ni...dah kemaruk gle hk dia ni...sampai ke tua la ni yer pki hk ni?adeh dus dus

queenrara ☆*・゚゚・ said...

akim wek wek :P jeles lah tu sebab ana tak secomel rara, kan kan? ihik :P

Juice said...

rara dear
dh lama x comment, kak juice bz ngan keje tau...
kak juice selalu tukar2 keyboard sticker tu sbb yg kak juice beli mesti x lekat selalu tercabut..kat manalah nak beli yang lekat kuat sikit...
parcel rara x sampai2 lagi tau, sedihnyer...

queenrara said...

kak juice, cuba try tny posmen yg selalu hantar tu. tu lh, rara pulak bukan pos laju. haih. rugi lah kalau tasamapai T.T
sticker keyboard tu jangan beli yang murah, memang cepat tercabut tau. rara pakai ni harga RM20. mama belikan. takpenah pulak tercabut :)

ღ~n0n0i~ღ said...

rara .......
windunye kat rara
waa..best lah dapat parcel ek :D:D:D
kakn0i je x bg apa2 lg kat rara kan..hahahaha..

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kaknoi. rindu kaknoi juga <3

sickchild said...

weyh. best gila banyak gila item ko dapat an.
bila la duit kuh nak masuk ni.
adoi.

haha.
ko nak alamat aku ye aritu.
sori aku bz baiiii.
bagi kat sini je bule?

no34, jalan cencaru 17/11,
seksyen 17,
40200,
shah alam, selangor,
jepun.

=DD

queenrara ☆*・゚゚・ said...

sickchild, itu lah pasal . haha . sehari sampai dua . ada 'org' tu sehari sampai sepuluh . kuikui . eh takpa lah , nanti aku hantar jugak kat kau . kau tu cepat cepat lah hantar jugak . kita hantar pada hari yang sama . nanti dapat sama sama . haha

eh , kau duduk jalan cencaru ? kah kah . banyak betul ka cencaru kat rumah kau ? ahah . perasan lah konon kau duk jepun ? ahahaha

cikyuyu said...

rara,


agagga.
sekarng mejelesi HK sedang bergewdixz2!!

nak nak nak pinjam HK dengan banyak2. untuk di ketuk3 dengan kuat!
bhahha :D

queenrara ☆*・゚゚・ said...

yuyu HAHA :)

hello kitty lagi comel dari keroppi kan kan kan? kuikui

hihi janganlah ketuk. sian dia =.=

cikyuyu said...

rara,

mmg laa...
kalo g kedai barang2 kat area umh uu nie..
byk gedabak HK.
aduh!
jeles sgt taw.
byk lak brg HK.
hehehe ;p

queenrara ☆*・゚゚・ said...

uu , tu lh psl :(
kat kawasan rumah rara pulak sikit je HK. haha . eh , tukar arah lah . minat lah HK plak. hik

cikyuyu said...

Rara,

kes kes kes..
bodek lah 2..
kan kan???
tak pasal minah yang sedang menggilai Kerropi hijau.
menjadi HK pink.

tapi,
comey per HK..
nak nak nak.
stuff yang kecik2..
adehh! comey gler..
geram geram jer ..

queenrara ☆*・゚゚・ said...

yuyu. haha :P
bukan bodek lah syg
betul apa
HK lebih comel & comel lah
macam rara. hikhik

agagaga. nanti lah rara kumpul item HK yang cute2
then send kat yuyu okek ?
<3