Tuesday, February 10, 2009

The Winner is..


Hello pretty,

Penaja amat tertarik dengan helmet yang ditatah dengan nama beliau dan pasangan, sangat romantik! Hinggakan motor kepunyaan sang lelaki juga dihiaskan dengan nama mereka berdua, bukan sebarang orang mempunyai kesungguhan sebegini.

Antara yang menarik adalah kesanggupan si lelaki mengajak penulis bertunang seminggu sebelum dirinya dibedah. Benar-benar meruntun jiwa.

Penggunaan gambar serta lagu ‘Terima Kasih Cinta’ juga menjadi faktor kemenangan beliau. Beliau kreatif mewujudkan mood cinta disamping jalan cerita yang bisa membuatkan sesiapa sahaja yang membaca turut berasa terharu. Syabas untuk Syafishira.

perfume-1.png picture by shi_043

50 comments:

honey said...

rara.... jom ke M.A.C.. mcm dah kuar je HK

queenrara ☆*・゚゚・ said...

honey, rasanya dah kua :)
hehe rara naik kl end of this month
dan akan serang MAC KLCC :P
jom jom

Juice said...

akhirnya menang jgk contest ni...ayat rara memang power hingga hafreze terharu...
nanti kalau ada contest lagi bagitau akak tau nak masuk jgk...
erm kat MAC tu ada ape ek???? cam best jer nak serang jgk ar...
congrats dear...

aLyaLya laLala ... said...

Woh !
Cntek2 ! =]
Congrats sbb menang contest tu.
Ingat kan Cik Choki2 Chocomilk yang nak menang. Hoho =p

queenrara ☆*・゚゚・ said...

kak juice sygg :)
lama takda nampak, rindu betul lah
hehe, alhamdulillah, rezeki rara menang. hik. thank you kak~
okek, nanti kalau ada contest, kita sama2 join tau. akak pon, kalau ada tahu contest mana2, gtau eh :P

oh kat MAC ada makeup hello kitty. tatau dah ada kat pasaran atau belum. sebab dengar cerita, launch bulan mac ni :D jom serangggggg

queenrara ☆*・゚゚・ said...

alyayayayaya :)
hahahaha terima kasih
hikhik =*

oh, akak pun tasangka tau. kak chokolat celup tu tiba2 say "tahniah" kat gTalk. haha :D akak pun ingat dia yang menang!

honey said...

tadi honey dpat emel. dia ckap dah arrived.. so... jom la kita seranggggggggggg... hehehe

queenrara ☆*・゚゚・ said...

yeke? oho. aritu cakap bulan mac kan?
ahahaha :) ok ok honey serang dulu
rara serang masa balik kl nanti
kat sini kalau nak kuar sorang2
nanti ehem ehem marah KAH KAH :D

oh Ynn said...

sgt cntik okeh sudah seimbang lh kalo x berat sebelah lh mcm satu tetek kene serang kanser payudara. kahkah

sygg, ajar i plis.bwt colum ni plk ngee

*ep, u nnt dh dpt perfume tu, u spray dlu satu bilik kasi bauan syf nnt dlm blik u shj hahahahaha

queenrara ☆*・゚゚・ said...

ynn i love you haha :)
dah balik class eh syggg.

hihi ini pun tak seimbang sangat lah. mungkin tetek tu dah sembuh sedikit lh kot. bhahaha. ok. cukup lh class melucah.

i tareti buat syg. eh tp u kn pakai modern templates cemanakah nak ajar? hihi.

itulh, i pun fikir nak spray perfume tu kat bantal dengan teddy bear yg dia bg. ihik :P

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

layout dulu kan prnh nak buat jd 3columns tp xpernah jd..
haha..
tp xpe, yg skrg dh ok dh.. he3..

apsal rara x kc center columns?

Aina Mardhia bt. Ismail said...

Jeng!Jeng!
Tahniahlah Kak Rara sbb mng peraduan HAFREZE.COM ..
Templates tu sungguh cantik.. hehehhe...
Bagus!Bagus!Bagus!
(jeleslah blog kak rara cantik..hikhikhik)

Wan_hazel said...

Rara dh menang erk.bguslh.hehehe..smile oways.,hehehe.

Mieya said...

kak rara,congrats tau!
btw,mane chabox kak rara?

queenrara ☆*・゚゚・ said...

vujie. templates 3 column terpaksa di delete. sebab kalau using with internet explorer, sidebar kanan takda haha :P

queenrara ☆*・゚゚・ said...

aina mardiha, fuh fuh,
panjangnya nama dik ! :P
ahahah guna templates biasa je skrg

queenrara ☆*・゚゚・ said...

wan, HAHA thanks dear.

queenrara ☆*・゚゚・ said...

mieya, guna IE browser eh ?
ahahahaha :P sorrrryyyy
templates tu takjadi lh kat IE :(
dah tukar balik. hehe

chokilala said...

amboi.. manyaknya nama samaran i..
kak chokilala chocomilk la..
kak chokolat celup la.. grrr!

tahniah menang, kan i da cakap aritu. i takut tgk entry u n tade instinct menang. hihi

lenkali i wat jiwang2 la biar readers blog i sume muntah darah baca tgk i jiwang. wakakaka

queenrara. said...

chokolat celup,
kalau mak u dengar nama u yang kitorang panggil, dia pengsan tak ? ahahaha :P nama u elok elok je mak u bagi :D

thanks chokolat celup. i pulak takut tengok comment hafreze kat entri u. hik :P

missbellachicaboom said...

awww!! nama i ade! nama i ade!! teeehihi :D
congrats syggg..:)

blog u da jd smkn comel lah sbb ade 3 column..best2..

eh,eh, i pun xsabar nk serang m.a.c, aritu da merengek2 kt ben suruh belikan..hikhik..

queenrara. said...

yasminnnnnn :P
hows business? okay tak? i tatau nak start bila KAHKAH
thanks syggg :)

hikhik comel ke? i nak center kan tp kalau center, bila user 1024x768 screen kena scroll ke kanan pulak ahahah :P bila dh dpt codes utk jadikan center, takleh pakai header pulak hik mcm2 jelah

ahahaha. nak serang MAC kena ada syafi, kalau tak nanti asyik fikir pasal budget kihkih.

honey said...

rara, honey xbleh nak shoutmix wat mase ni.. tmpt gov ni mane leh chating2.. hehe.. honey asal perak.. tp skang ade d kl. erm.. rara slalu g wangsa maju yek? erm.. nape rara?

cikyuyu said...

Rara yayam :)

cong's sayang menang contest 2.
dapat perfume CK lak 2.
gila bagai uu spray banyak2 kat bilik. heheh :D

perghh.. perfume 2 wangi gler taw!
dah pkai yg macam 2..

queenrara. said...

honey :) KL katmana eh?
rara selalu pergi wangsa maju
sebab dekat ngan rumah rara kat KL tu, setiawangsa :) hihi
nanti boleh lah kita meet up HAHAHAH

queenrara. said...

yuyu, thanks dear :)
rara menang pun sebab doa kawan2 jugak hihi

oh, tapi rara dapat yang CKin2u for him punya :P nak bagi syafi. hihi

honey said...

owhh... setiawangsa.. leh je.. kite meet up kat jj wangsa maju ke. ok? hehe.. bila dtg? honey kat danau kota. dkat je. rara nak dtg uptown pon bley... hahah.. address tu nak bg kat mana? erm.. vujie suh minta pendrive kat rara.. hehehe

cikyuyu said...

wahh. besh tuh..?? dapat 2 lak kan..
dapat lah syafi merasai kekasih hati menang cntest kan..hehhe!!

jgn demam perfume dah lah. hehe

queenrara. said...

hehehehe :P minta pendrive kat rara? wah rara pun mintak bf support. kihkih :P

alamat send kat email eh
queenshira@gmail.com

JJ WM? okay jugak sebab rara memang selalu datang sana. rara nak naik kl maybe end of this month or early of mac :P nanti apa apa, rara inform honey

queenrara. said...

yuyu , mana ada dapat dua. satu je la syg oi

ღ~n0n0i~ღ said...

baru skrg dpt wish betul2

CONGRATZ dear :D
wahhh, tak sia2 kan..
memanglah kalau entry tu lahir dari hati yg tulus,for sure menang punya lah!

bagus lah rara
ada pr0b dah bole setel sendiri, rara da kira lagi terer da dari akak kalo bab blogging ni..hee~
xpe2.. sama2 kongsi ilmu kan kan kan

honey said...

hehhee.. memain je2.. ok, honey dah bg add kat emel rara

queenrara. said...

kaknoiiiiiiii :)
ahahaha tu ada masa free time lah tu eh ? hikhik ^______^

thanks kak. hihi. yelah, rara buat entri tu pun sebab dah biasa berjiwang di syafishira.bs.com haha

ha. boleh lah kalau betul2 nak belajar, kena la mengadap lappy ni ha betul betul. mcm semalam , dari kul 3 sampai 2 pagi buat templates ni. coding rara lain macam sikit kan kak? hihi

queenrara. said...

honeyy bunny :)
kihkih. pergi lah beli kat sg.wang, kedai present4them, situ banyak gila HK :P huarghhh best. nanti nak pergi sana serang macam macam benda hik

ok ok, dah reply mail tu :D hihi

cikyuyu said...

rara,
bukan dapat 2 kerw??
kah kah kah.
kalo dpt 2.. kopem dmm perfume taw.
adehhh..

queenrara. said...

hahahaha. bukan lah. sebab ada dua pemenang, so kena kongsi hadiah lah :) takpa, nanti rara nak beli jugak CKin2u for her. hihihi

ღ~n0n0i~ღ said...

skrg..
rara lak kena wish "All Da Best" kat kakn0i for JLBM 2009!
uppss.. nerv0us lah plak

queenrara. said...

JLBM tu apa kak? macamana sistem dia? hihi, takfaham. apapun all the best best best and wish you luckkk :P

.:Hernee Nazir:. said...

rara congrats menang contest tu..cntik la template nie..ape kate rara wat tutorial ajo cmane nk wat template sendiri..akak x reti ler..hehehe

queenrara. said...

kak hernee nazir :)

thanks kak. hihi. kenapa tak join contest tu?

cantik ke templates ni? ihii thanks lagi kak :P buat tutorial? ala, rara pun ambil masa 12 jam tanpa henti untuk siapkan templates ni :) itupun mengamuk ngamuk semua. takboleh nak buat tutorial kak, nanti orang tanya itu ini, tak pasal kena mangsa amuk dengan rara hihi

Merah dan hitaM said...

tahniah2..hehehe..1st time kumen kat sini...susah betol nak cari link ke kotak komen ni...baru jumpa..nanti rara bg saya taw perfume tuh, mcm fizz kene bg saya gak..hehehhe

queenrara. said...

ahahaha? susah ke? kan dah nampak si comel tu tengah mentulis :P hihi. ha? bagi awak ? LOL. "tabulehhhhhh" (ikut gaya model iklan umobile)

ღ~n0n0i~ღ said...

queenrara.:
hehe..org siap request wat tutorial.tp tulah kan rara.. kakn0i pon tak reti buat tut0rial ni sume..
huuu..kadang tu apa yg kakn0i tau,susah nak ajar.. bukanlah kedekut ilmu.
Kadang 0rg tanak try,asik nak tanya je. kakn0i layan sape2 yg try dulu, bila dah stuck baru tanya.
Kalo yg x start apa2 lg pastu tanya2,pastu tak buat..last2
"kakn0i watkan boleh?"
huu.. yg tu mmg susah le nak layan.

tut0rial?
serahkan pada cik cukis je..
dia paling expert.haha

queenrara. said...

kaknoi hihi sama lh ngan rara. bukan takleh ajar, kadang2 kita sendiri pening dengan coding tu. and kadang2 kita cuba banyak kali nak buat benda tu, nak kena teliti satu per satu. kalau ajar orang, orang tu cam main2 je, itu tak boleh ini tak boleh mesti rasa nak marah kan? hihi. kalau rara terer, takyah request tau, rara dah siap letak tutorial dah kihkih :D

takut tau bila orang kata kedekut ilmu :(

Nazz said...

"Especially Ynn, Eny, Yasmin, Vujie, Nazz, Wan ramai lagi. Thanks tau korang"

Oh sungguh terharu bile nama nazz dicreditkan kat entry ni... Ala u memang layak menang... kalau nazz tau pasal contest tu dari awal tentu nazz dah vote lagi banyak. hehe

Naz Pun ader blog khas pasal "kami berdua" but haney Nazz x bagi orang bacer... nanti kalau dier bagi siapla rara.. persaingan akan lebih sengit tau. Hehe

queenrara. said...

hahahahahaha :P memang patut kena credit lah, nak promote blog nazz ngan wan pun sama :) thanks tau , sebab korang , akhirnya kemenangan berada dalam tangan ekekekekeke

ala, rara tau url blog nazz tu , tapi private . haha ? yeke akan lebih sengit ? tak kisah jugak kalau betul betul hebat hihi . sebab semua tu kita cerita pasal hal betul kan . secara ikhlas dan jujur :)

Mieya said...

congrats tau kak rara menang!

Btw,happy valentines day :DD

queenrara. said...

mieya :)

thanks sygg hihi
oh selamat menghargai kekasih juga
sebenarnya setiap hari pun hari kekasih kan :P

mademoiselle ain said...

rara, bestnya menang contest, dpt hadiah perfume lagi..huhuhu..
jealous tau..

queenrara. said...

mademoiselle ain
teehihi :) best best best
kalau ada contest lagi nak join
hikhik jangan lah jeles2. hee